- 31 Ocak 2016
- 49
- 13
- 3
- 37
- Konu Sahibi Berrabiter
Ekledim de nedir tam olarak bu program falan mı kiİnstagram kullanıyorsan aysestetik var, onunla görüşürsen seni en iyi doktora yönlendirecektir. Bütçeni aşacağını zannetmiyorum, hiç üzülme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim de nedir tam olarak bu program falan mı kiİnstagram kullanıyorsan aysestetik var, onunla görüşürsen seni en iyi doktora yönlendirecektir. Bütçeni aşacağını zannetmiyorum, hiç üzülme.
Daha kötü burunlar gördüm. Takma.Yo doğruyu söyleyin farkındayım kötü
Sosyal paylaşım programı, aysestetik' in doktorları çok başarılı, instagramda burun estetiği fotoları var kendinde rahatlıkla karar verebilirsin.Ekledim de nedir tam olarak bu program falan mı ki
İnceliyorum şimdi çok teşekkürlerSosyal paylaşım programı, aysestetik' in doktorları çok başarılı, instagramda burun estetiği fotoları var kendinde rahatlıkla karar verebilirsin.
Ben görmedim hiç bu kadar kötüsünüDaha kötü burunlar gördüm. Takma.
Yo iyice araştıracağım zaten.dolgu da düşünebilirim butun dolgusu geçici çözüm ama bir daha kırdırmak da zor geliyor.yüz şişiyor deforme oluyor ister istemez.korkuyorumeskı halın nasıldı
ıyıce arastırdıktan sonra yaptırın ıns ıyı bı dr a denk gelırsın
gecmıs olsun
ama kotu degıl
Bakayım onlara da teşrkkürlerİlker MANAVBAŞI var iyi bir doktordur.
Salih Emre ÜREGEN var iyi bir doktor o da. İkisinin de intagram hesabı var. bak istersen.
sıtede amelıyat olan bayanlarla ırtıbata gecın bence ..Yo iyice araştıracağım zaten.dolgu da düşünebilirim butun dolgusu geçici çözüm ama bir daha kırdırmak da zor geliyor.yüz şişiyor deforme oluyor ister istemez.korkuyorum
Baktım şimdi randevu alacağım yarın.ama çok da korkuyorum.narkoz almak başlı başına mesele bilmiyorumBarış keklik iyidir. estetik sektöründe olduğum için bazı isimleri biliyorum. Barış beyin reziyon işlemlerine bak gayet başarılı bence
Evet Can'ım memnun merak etme düzelir şenindeMemnun mu sorar mısın lütfen? Sen fotoyu görünce korkuyorsun bir de beni düşün o burunla dolaşıyorum ben
Adini verde canim bir daha gitmeyelim belki de ona ameliyat olmayi dusunuyoruzdur...Tanınmış bir estetik cerrah.bayağı oldu aslında yaptıralı.ama daha kötü duruyor gün geçtikçe.kilo verdim onun da etkisi
Canim yakup avsar var ama onun fiyati yuksektir sanirim. Yine de bir gorus istersen. Adam muhtesem otesi operasyonlar yapiyor.
Yakup Avsar'in yaptigi çoğu burunu begenmedim.Resmen ben yapili burunum diye bagiriyor ve kocaman yuzlere bile minnacik yapmacik burunlar yapiyo.Hic hosuma gitmedi hayal kirikligi.Canim yakup avsar var ama onun fiyati yuksektir sanirim. Yine de bir gorus istersen. Adam muhtesem otesi operasyonlar yapiyor.
Insanlar nasil istiyorsa, oyle yapiyordur ama. Zaten onemli olan da bu. Hasta ne istiyorsa onu karsilamali bence doktor. Ha ben soylediklerinize katilmiyorum, operasyonlari gayet basarili bence. Dogal isteyene de dogal burun yapiyordur elbet. Zaten kendisininde burnu dogal. Dogalligi bozmaya merakli olsa, kendi de ameliyat olurdu herhalde.Yakup Avsar'in yaptigi çoğu burunu begenmedim.Resmen ben yapili burunum diye bagiriyor ve kocaman yuzlere bile minnacik yapmacik burunlar yapiyo.Hic hosuma gitmedi hayal kirikligi.