Burun(resimli)

eskı halın nasıldı
ıyıce arastırdıktan sonra yaptırın ıns ıyı bı dr a denk gelırsın
gecmıs olsun
ama kotu degıl

Estetik operasyon gecirmis bircok burunun revizyona ihtiyaci oldugunu duymustum. O nedenle bozmayin moralinizi. Cok iyi arastirin ama.

İlker MANAVBAŞI var iyi bir doktordur.
Salih Emre ÜREGEN var iyi bir doktor o da. İkisinin de intagram hesabı var. bak istersen.

eskı halın nasıldı
ıyıce arastırdıktan sonra yaptırın ıns ıyı bı dr a denk gelırsın
gecmıs olsun
ama kotu degıl
Yo iyice araştıracağım zaten.dolgu da düşünebilirim butun dolgusu geçici çözüm ama bir daha kırdırmak da zor geliyor.yüz şişiyor deforme oluyor ister istemez.korkuyorum

Barış keklik iyidir. estetik sektöründe olduğum için bazı isimleri biliyorum. Barış beyin reziyon işlemlerine bak gayet başarılı bence

Barış keklik iyidir. estetik sektöründe olduğum için bazı isimleri biliyorum. Barış beyin reziyon işlemlerine bak gayet başarılı bence
Baktım şimdi randevu alacağım yarın.ama çok da korkuyorum.narkoz almak başlı başına mesele bilmiyorum

Hiç korkma ben daha 2 gün önce 3.5 saatlik bir estetik operasyon geçirdim. Korkuyordum boşuna strese girmişim inan. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi.

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Revizyon ameliyatları ilk estetik ameliyattan daha önemli o yüzden mutlaka emin olduktan sonra yaptırın.. Ben Süreyya Şeneldir e estetik olmuştum gerçekten çok başarılı bir doktor, revizyonu yapıyor mu bilmiyorum isterseniz onunla da bir görüşebilirsiniz.. Moralinizi bozmayın muhakkak gönlünüze göre olacaktır..

Canim yakup avsar var ama onun fiyati yuksektir sanirim. Yine de bir gorus istersen. Adam muhtesem otesi operasyonlar yapiyor.
Canim yakup avsar var ama onun fiyati yuksektir sanirim. Yine de bir gorus istersen. Adam muhtesem otesi operasyonlar yapiyor.
Yakup Avsar'in yaptigi çoğu burunu begenmedim.Resmen ben yapili burunum diye bagiriyor ve kocaman yuzlere bile minnacik yapmacik burunlar yapiyo.Hic hosuma gitmedi hayal kirikligi.

Yakup Avsar'in yaptigi çoğu burunu begenmedim.Resmen ben yapili burunum diye bagiriyor ve kocaman yuzlere bile minnacik yapmacik burunlar yapiyo.Hic hosuma gitmedi hayal kirikligi.
Insanlar nasil istiyorsa, oyle yapiyordur ama. Zaten onemli olan da bu. Hasta ne istiyorsa onu karsilamali bence doktor. Ha ben soylediklerinize katilmiyorum, operasyonlari gayet basarili bence. Dogal isteyene de dogal burun yapiyordur elbet. Zaten kendisininde burnu dogal. Dogalligi bozmaya merakli olsa, kendi de ameliyat olurdu herhalde.

Back
X