Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar merhaba 2. Ayım dolmak üzere ve burnumun şimdiki hali bu. Yalnız ben ameliyattaki haline dönüşsün çok istiyorum bütün ucundaki geçişi mesela. Sizce 5-6 ay sonra ameliyattaki fotoya benzer mi burnum ? Sizdeki değişim nasıl oldu?
2. Aya göre çok iyi bence,
Benim 3.ayı geçiyor böyle güzel durmuyor.
Ameliyat olmadan önce iyiymiş zaten burnunuz ondan belkide.
Önden ne durumda burun deliklerinden memnunmusunuz
2. Aya göre çok iyi bence,
Benim 3.ayı geçiyor böyle güzel durmuyor.
Ameliyat olmadan önce iyiymiş zaten burnunuz ondan belkide.
Önden ne durumda burun deliklerinden memnunmusunuz
Teşekkür ederim :) olabilir süreç her kişide farklı işliyor. Önden oldukça memnunum herhangi bir eğrilik yok delikler de eşit. Yalnız burun ucunda küçük sert bir çıkıntı var ödem mi kıkırdak mı bilmiyorum, dışarıdan belli değil ama
Teşekkür ederim :) olabilir süreç her kişide farklı işliyor. Önden oldukça memnunum herhangi bir eğrilik yok delikler de eşit. Yalnız burun ucunda küçük sert bir çıkıntı var ödem mi kıkırdak mı bilmiyorum, dışarıdan belli değil ama
Haklısınız herkesin farklı geçiyor süreç,
Sizin adınıza sevindim,
Bende asimetri var o yüzden ilk onu merak edip soruyorum
Zügürt tesellisi düzelecek diye bekliyorum ama galiba revizyon yolu görünüyor bana
Dısardan belli degilse sorun etme geçer belki
Haklısınız herkesin farklı geçiyor süreç,
Sizin adınıza sevindim,
Bende asimetri var o yüzden ilk onu merak edip soruyorum
Zügürt tesellisi düzelecek diye bekliyorum ama galiba revizyon yolu görünüyor bana
Dısardan belli degilse sorun etme geçer belki
Fotoğrafınız varsa görebilir miyim nasıl bir asitmetri? 3 ay kısa bir süre hala ödemleriniz vardır. İnşallah birkaç aya hepsi düzelir uğraşmazsınız revizyonla :)
Malesef o sekli olmaz artik benim 7. Ayim ama 4. Aydan snr burun sirtinda kemer olustu 1 yil snr tekrar torpu yapilcak.sizin suan iyi dogal duruyor ama kalkikligi inmis cok az daha iner cunki cok yeni ama o ameliyat hali asla olmuyor