Burun sırtı çöküklüğü (revizyon)

renge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
74
8
28
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba, 2010 yılında burun ameliyatı oldum ve burun sırt kemiği tamamiyle törpülendiği için ciddi bir çökük oluştu. Yine gidip aynı doktora revizyon ameliyatı oldum 2013'ün Kasım ayında "fasya" konuldu sırta. Ve ameliyatın 3. ayı olmasına rağmen çökükler belirginleşmeye başladı tekrar... Giden para mühim değil ama o doktor yaşattığını yaşasın son 1 kez daha muayenehanesine gidip çökükleri gösterip çıkacağım. Burun ameliyatından 1 yıl kadar beklemek gerekiyor, bana düzgün burun sırtı çöküklüğünü ömürlük giderebilecek bir doktor önerir misiniz. Çok moralim bozuk, bir gidip konuşmak istiyorum. Kıkırdak mıkırdak artık ne koyacaksa.

Arkadaşlar merhaba, 2010 yılında burun ameliyatı oldum ve burun sırt kemiği tamamiyle törpülendiği için ciddi bir çökük oluştu. Yine gidip aynı doktora revizyon ameliyatı oldum 2013'ün Kasım ayında "fasya" konuldu sırta. Ve ameliyatın 3. ayı olmasına rağmen çökükler belirginleşmeye başladı tekrar... Giden para mühim değil ama o doktor yaşattığını yaşasın son 1 kez daha muayenehanesine gidip çökükleri gösterip çıkacağım. Burun ameliyatından 1 yıl kadar beklemek gerekiyor, bana düzgün burun sırtı çöküklüğünü ömürlük giderebilecek bir doktor önerir misiniz. Çok moralim bozuk, bir gidip konuşmak istiyorum. Kıkırdak mıkırdak artık ne koyacaksa.

canım geçmiş olsun öncelikle.hangi şehirde doktor arıyorsun peki ?

çok üzücü tekrar ameliyat olmak zorunda kalmak. ki senin 3. olacak. geçmiş olsun.. şimdi doktorunu çok iyi seçmek zorundasın. yoksa psikolojin çok fazla altüst olur. acele etme. iyice araştır kimler daha iyi diye.
doktorlara her iki ameliyatının da sonuçlarını göster. mail yoluyla da gönderebilirsin.
kolaylıklar diliyorum. revizyon süreci çok yıpratıcı, biliyorum...

çok geçmiş olsun canım benim burnumun üstünde de çukurluk var böyle ameliyat olup olup yine memnun olamayanları gördükçe çok üzülüyorum ya

çok geçmiş olsun bu sorun bendede var tekrar eskisi gibi olması çok mu zor ufak bir operasyonla düzelirmi acaba

Bunlar çözülmeyecek sıkıntılar değil, Sen kalbini ferah tut.. ;)

Merhabalar öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm sana kesinlikle Ali Mezdeği yi tavsiye ediyorum ben kendisine 4 ay önce çift Çene ameliyat-ı oldum burun ameliyatıda Olacağım kendisine mükemmel bir doktor ekibide öyle ben aynaya her baktığımda kendisine çok teşekkür ediyorum ameliyat sonrası ilgiside mükemmel

Arkadasım sakın revzyonda her Dr güvenme cunku önemli bir ameliyat oluyor yaparım ederim diyenler cok ama ciddi bir durum sırtında çöküntü varsa zaten kaburga kıkırdak gerekir elim ellerde olmaz ise sonuç facia olur bn de yaklaşık 25 gün öne oldum revizyon suan hersey yolunda cok şiş

Merhabalar ben Ali Mezdeği ye çift Çene ameliyat-ı oldum sonuç mükemmel burun ameliyatımıda Ali beye olacağim

Dilek ada
arkadasım kız revizyon ameliyatında başarılı Dr aryr tamam öneri yapalirsn ama cene ameliyatı diyorsn hiç alakası yok burun olucam yazmıssn ..önce ol 6 ay gecsn öyle öneride bulun revizyon sıkıntılı her doktor ne yazık yapamyr ilk zamanlar hokka gbi burnum vardı ama cöktü insanları yanlıs yönlendirmeyin

Dilek ada
arkadasım kız revizyon ameliyatında başarılı Dr aryr tamam öneri yapalirsn ama cene ameliyatı diyorsn hiç alakası yok burun olucam yazmıssn ..önce ol 6 ay gecsn öyle öneride bulun revizyon sıkıntılı her doktor ne yazık yapamyr ilk zamanlar hokka gbi burnum vardı ama cöktü insanları yanlıs yönlendirmeyin

Merhabalar Ali bey iyi bir plastik cerrah olduğu için öneride bulundum bunun yanlış yönlendirme ile ne alakası var

Revizyon ameliyatı ile ilk burun ameliyatı farklı herkes yapamıyor ameliyat olun aradan bir kac ay geçsin oyleöneride bulunun zamanında boyle yönlendirme lerden bu hale geldik neyse ki rrevizyon olup kurtuldum yaşayan bilir

Back
X