Burun sırtı ve burun ucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.351
708
53
Merhaba arkadaşlar ameliyattan sonra burun sırtına masaj yaptığınzda yahut hissederek dokundugunuzda belli kusurlar yine önceki gibi kemer hissi alıyor musunuz yoksa ben mi paranoyaklaştm. Yani baskıyla dokundugumda hissediyorum dışardan bakınca görünmüyor ama hissediliyor?? Kalın derili olup burun ucu incelen var mı ?

Merhaba arkadaşlar ameliyattan sonra burun sırtına masaj yaptığınzda yahut hissederek dokundugunuzda belli kusurlar yine önceki gibi kemer hissi alıyor musunuz yoksa ben mi paranoyaklaştm. Yani baskıyla dokundugumda hissediyorum dışardan bakınca görünmüyor ama hissediliyor?? Kalın derili olup burun ucu incelen var mı ?
Mesela yanlara dokunuyorum sağda şişlik bombe hissediyorum solda yok eski burnumda olan kusurlar tam olarak gitmiyor sanırım ya başka böyle hisseden var mı

Kaç ay oldu ? Benim ameliyat öncesi çok az kemerim vardı şuan yok ama eski kemer yerine dokununca tırtıklı doku hissediyorum fazla masaj yapınca da şişiyor orası 6. Aydayım

Benim burun kökünde sanki iki kemik birbirinden ayrı gibi hissediyorum yani alından burun sırtına doğru inerken tam burun kökünde bi çukur var. tırtıklı geliyor elime yani rahatsız edici . Önceden kemerli burnum vardı.

Benim burun kökünde sanki iki kemik birbirinden ayrı gibi hissediyorum yani alından burun sırtına doğru inerken tam burun kökünde bi çukur var. tırtıklı geliyor elime yani rahatsız edici . Önceden kemerli burnum vardı.
Eğer tam göz hizzasinda ise evet tam birleşiyormuş bende hissediyordum animasyon burun ameliyatlarında ortada ince bı yapı yanlardan artık kıkırdak fln birleşiyor. Bir bilene sordum evet tam birlesmez dedi ama çok fazlaysa bilemiyorum:/ ne zor aylardır sonucu bekle bekle bı de ufak tefek sorunların olması sinir bozucu oluyor .

Benim de öyle ama alıştım tipi güzel yeter diyorum artık:)

Benim de ilk ameliyatimdan sonra burun köküm elime tirtikli geliyodu. Öyle 16 yil yasadim. Simdi revizyondan sonra da tümsek gelmeye basladi. Kikirdak eklenmis. Bu da disaridan belli olmuyo sadece elleyince sinir bozucu biraz :oops:

Anladığım kadarıyla dışarda belli olmayan ama dokundugunuzda orada burada şurada illa bir sorun çıkıntı cokukluk hissediyor herkes ..

Benim de ilk ameliyatimdan sonra burun köküm elime tirtikli geliyodu. Öyle 16 yil yasadim. Simdi revizyondan sonra da tümsek gelmeye basladi. Kikirdak eklenmis. Bu da disaridan belli olmuyo sadece elleyince sinir bozucu biraz :oops:
Benim şu an orada bi çukur var. Alnıma doğru çıkarken de bi tümsek var o çukurun hemen üstünde. Doktora sormayı unutmuştum belki geçici bi durumdur diye düşündüm ama geçmiyor demekki 😬

Benim şu an orada bi çukur var. Alnıma doğru çıkarken de bi tümsek var o çukurun hemen üstünde. Doktora sormayı unutmuştum belki geçici bi durumdur diye düşündüm ama geçmiyor demekki 😬
Disaridan belli olmuyosa önemli degil bence. Insan zamanla alisiyo, ellemeyi birakiyo. Hele nefes almanizda problem yoksa muhtesem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X