Ameliyat olalı bir buçuk ay oldu burun sırtımda heryer düz ve pürüzsüzken biyerde çentik gibi bişey elime geliyor bi kemik daha mı yüksek ilerliyor yoksa iki kemik arasında boşluk mu var emin değilim 2. Siymiş gibi geliyor benim elime böyle bir durum yaşayan var mı? Dışardan belli olan bişey yok
Ameliyat olalı bir buçuk ay oldu burun sırtımda heryer düz ve pürüzsüzken biyerde çentik gibi bişey elime geliyor bi kemik daha mı yüksek ilerliyor yoksa iki kemik arasında boşluk mu var emin değilim 2. Siymiş gibi geliyor benim elime böyle bir durum yaşayan var mı? Dışardan belli olan bişey yok
Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Görmeden yorum yapmak zor ama bahsettiğiniz şey açık çatı olabilir gibi geldi. Bu arada üst taraf kemik, alt kısım kıkırdak oluyor, iki kemik arası diye bir şey olamaz galiba.
Akşam olduğu için şuan pek dügün çıkmıyor bir resimde işaretledim birin kafam yamuk olmuş sanırım ama dışardan görünen bir değişiklik yok şuan elime geliyor sadece
Elime benim de geliyor aynı bölgede. 6 ay oldu hala dışarıdan görünen bir şey yok. Bir doktorun yazısında okumuştum dışarıdan görünmeyen ele gelen şeyler sorun olarak görülmüyormuş. Dışarıdan görülmüyorsa şimdiden kafanıza takmayın. Doktora gidince sormayı unuttum çünkü görünmediği için aklımda kalmamış