Burun sorunsalıııı, yardımcı olun kızlar.

Prencesx

Nasilda acitiyor su veda dediginiz.
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
535
90
53
Kızlar merhaba, uzun suredır revizyon dusunuyorum ama cok korkuyorum ya daha kotu olursa dıye, ama bir yandan da bu sorunla yaşamak istemiyorum. Gordugum resimler yorumlar sonucunda guvendiğim beğendiğim bana uyan iki doktor var barış çakır ve güncel öztürk. Revizyon olan varsa lütfen yardımcı olsun çok kararsızım. Özellikle güncel beyi çok araştırdım forumda ama revizyon olana rastlamadım. İlk ameliyatları çok beğeniyorum ama revizyon çok farklı tabi. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

Firsatim olsaydi guncel ozturke rinoplasti olurdum bayiliyorum yaptigi burunlara ama revizyonu bilemem

Firsatim olsaydi guncel ozturke rinoplasti olurdum bayiliyorum yaptigi burunlara ama revizyonu bilemem
Bende bayılıyorum ama revizyon hastasını pek görmedim bitane gördüm forumda oda tek mesaj yazıp cıkmış malesef.

Kızlarrr yokmu ya guncel beye revizyon olan???

Burun çok kötü değilse risk almayın ya da çok iyi bir doktorla görüşün.
Kotu ya cok sorunlu beğenmiyorum ve psikolojik olarak etkiliyor. Dediğim gibi guncel bey ve barış bey arasında kaldım. Anlamadığm koca forumda güncel öztürke revizyon olan yokmu

Kotu ya cok sorunlu beğenmiyorum ve psikolojik olarak etkiliyor. Dediğim gibi guncel bey ve barış bey arasında kaldım. Anlamadığm koca forumda güncel öztürke revizyon olan yokmu
Yorumlara takılmayın en güzeli ikisiyle de görüşüp size en çok güven verene yönelmeniz.

Back
X