İnsallah birileri cevap verır bende merak edıyorumHanımlar hepinize günaydın. Sizlerden yardım istiyorum. Birkaç aydır burnum ve cevresi soyuluyor. Aşırı vir sekilde hemde mevsim değişikliğinden falan değil 7 8 aydır böyle. Doktora gitrim krem verdi işe yaramadı. Normal krem denedim kayısı yağı denedim ama yok geçmiyor. Bu durumu yaşayan, bilen, duyan var mı? Ne yapabilirim?
Bir çok şey denedim bende ama olmuyor. Makyaj da daha belli oluyor kabuk kabuk oluyor bir deİnsallah birileri cevap verır bende merak edıyorum
Büyük oğlumda aynı sorun var
Ben arada hametan sürüyorum nemlensın dıye doktor vermışti
Yatarkende sürüyorum çünkü kuruyunca kaşıyor yırtıyor yüzünü ve kanatıyor
Bırde gliserınli sabunla yıkıyor ve gliserınli krem sürüyorum tamamen geçmıyor malesef
Hanımlar hepinize günaydın. Sizlerden yardım istiyorum. Birkaç aydır burnum ve cevresi soyuluyor. Aşırı vir sekilde hemde mevsim değişikliğinden falan değil 7 8 aydır böyle. Doktora gitrim krem verdi işe yaramadı. Normal krem denedim kayısı yağı denedim ama yok geçmiyor. Bu durumu yaşayan, bilen, duyan var mı? Ne yapabilirim?
Çok parlama yapıyor mu? Bide mesela vazelini sürdüğün o an mı geçiriyor sadece. Hani sildiğinde tekrar aynı görüntü oluyor mu?bende de oluyor , burun ucu kabuk kabuk biraz çevresi, vazelin çok iyi geliyor parlıyor ama en azından geçiriyor...
Çok parlama yapıyor mu? Bide mesela vazelini sürdüğün o an mı geçiriyor sadece. Hani sildiğinde tekrar aynı görüntü oluyor mu?
Çok teşekkür ederim. Bugün vazelin alıp deneyeceğim hemen.Hemencicik geçmiyor ama siz mümkün oldukça sık sürün , parlaması kabuklanmadan iyidir. bb krem kullandığım zaman hep soyulur burnum kolay kolay da geçmez, pudra kullanınca çok kötü gözüküyor. Bepanten falan onlar nemlendirici iyi gelmiyor , vazelin ve arko çok yağlı olduğu için kabuklanmayı kısa sürede geçiriyorr.
Keseleyince daha kötü oluyor ve kızarıyor saatlerce geçmiyorBen önce keseleyip sonra bepanten krem sürüyorum işe yarıyor
Ama önce ölü deriyi atman gerek soyulan derinin üstüne krem sürmek deriyi yatıştırmaz ki? Kese yapamıyorsan peeling yapmayı denesen belki o işe yararKeseleyince daha kötü oluyor ve kızarıyor saatlerce geçmiyor
ben banyosa iepk eseden hafifçe yapıyorum benimde dönem dönem ölü derim soyulur ama keseyi hafifçe sürüp banyodan çıkıncada nemlendirici sürüyorum süper oluyor bir deneyin benceHanımlar hepinize günaydın. Sizlerden yardım istiyorum. Birkaç aydır burnum ve cevresi soyuluyor. Aşırı vir sekilde hemde mevsim değişikliğinden falan değil 7 8 aydır böyle. Doktora gitrim krem verdi işe yaramadı. Normal krem denedim kayısı yağı denedim ama yok geçmiyor. Bu durumu yaşayan, bilen, duyan var mı? Ne yapabilirim?
MEVSİMSEL OLARAK BENDE YAŞIYORUMHanımlar hepinize günaydın. Sizlerden yardım istiyorum. Birkaç aydır burnum ve cevresi soyuluyor. Aşırı vir sekilde hemde mevsim değişikliğinden falan değil 7 8 aydır böyle. Doktora gitrim krem verdi işe yaramadı. Normal krem denedim kayısı yağı denedim ama yok geçmiyor. Bu durumu yaşayan, bilen, duyan var mı? Ne yapabilirim?
Doktor kremler verdi işe yaramadı çok sinir bozucu olmaya başladı. Çok teşekkür ederimmMEVSİMSEL OLARAK BENDE YAŞIYORUM
ve nemlendirici vs kullanıyorum
ama süreklilik arzediyor ise
test iste doktorlarından
yani geçici olmadığını vurgula ve bir araştyırma sürecine başla
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?