Arkadaşlar 7 gündür burun ameliyati oldum 3.gun tamponlar çıktı herkes beni korkuttu tampon zor diye ama benim burnumdaki tamponum herkesin tamponu gibi değildi küçük birseydi ve hiç acıtmadı neden digerlerinkinden farklı anlamadım bilen var mı ?
Iyi temizlenmis ,ici serum fizyoloji ile yikanmis bakimlari yapilmis tum burunlardan tampon tabiri caizse vijjt diye cikar buyuklugu muhim degil basinc hissedilir sadece.Benim de kolay cikmisti silikonumsu bir tampondu.Eskiden bez direnler vardi onlar baska tabii.Gecmis olsun
Arkadaşlar 7 gündür burun ameliyati oldum 3.gun tamponlar çıktı herkes beni korkuttu tampon zor diye ama benim burnumdaki tamponum herkesin tamponu gibi değildi küçük birseydi ve hiç acıtmadı neden digerlerinkinden farklı anlamadım bilen var mı ?
Ben de olucam çok korkuyorum. Tamponları 5.gün çıkarırız dedi doktorum. Silikon tampon muş. Peki ameliyat sonrası burundan tampon varken nefes alabildiniz mi? Lütfen bana yazar mısnız
Ben de olucam çok korkuyorum. Tamponları 5.gün çıkarırız dedi doktorum. Silikon tampon muş. Peki ameliyat sonrası burundan tampon varken nefes alabildiniz mi? Lütfen bana yazar mısnız
Valla benim de 5.gün tamponların çıktı tamponlar varken bile çok güzel nefes aldım önemli olan burnu güzel temizleyip yağlamak iyi bakmak tambonun çıkmasında hiçbir zorluk yok
Yok yahu o kadar sıkıntılı bişey değil bencr kendinizi boşu boşuna koşullandırmayın cidden tamponun çıkması bisey değil esas burnunuzun oturmasındaki süreçteki psikolojiniz, bugün benim 13.günüm daha farklı şeyleri takıyorum. Dediğim gibi burnunuzu iyi temizler ve bakımını yapıp kurutmazsanız yağ gibi çıkıyor tambon ki benim tamponlarınım kaymaması icin doktorum birde içten dikiş atmişti onları makasla keserken bile acimadı korkmayın :)
İlk gün sadece ağızdan nefes aldım onun harici ben tamponlar varken bile nefes alabiliyordum tamponlar çıktı arada tıkanmasina rağmen çok iyi nefes alıyorum çok şükür o biraz sizin burnunuzun vereceği tepkiye ve doktorunuzun kullanacağı tekniğe bağlı bence. Ben normalde de nefes problemi yaşadığım için ağızdan nefes almaya alışkınım bu sebeple rahatsız olmadim ama siz rahatsız olursanız buhar makinası alabilirsiniz çok rahatlatıyor