Burun Tasarımı-Fikrinize İhtiyacım Var! (Yakup Avşar)

aynı korku bende de var napcam bilmiyorum ((

valla ben yakup beye çok güveniyorum ama insan yinede korkuyo ameliyat sonuçta param olsa bende hemn yaptırmak istiyom ama okadr parayı hemn bulamam,size nekadar fiyat verildi

merhaba canım, özelden mesaj gönderemiyorum ne yazık ki henüz. ben yazın görüşmeye gidip kasıma gün rezerve etmiştim, bir miktar kapora verip o anki fiyata fikslemiştim. şimdi bir değişiklik var mı bilemiyorum. revizyon veya ilk ameliyat olmasına göre değişiyor diye biliyorum. istersen bir randevu al görüş canım, hem muayene olur,tasarım yaptırır,fiyat hakkında bilgi alırsın, hem de ameliyat korkunu yenmek adına kafandakileri sorarsın. ben muayeneden çıkınca birkaç gün içinde kesin kararımı vermiştim, o yüzden burada yazılanlar sadece fikir verebiliyor, önemli olan kafandaki isimlerle görüşmen, yaptıkları burunlara bakman, sorularının cevabını alabilmen derim.

Sana simdiden gecmis olsun, yakup avsar guzel dogal burunlar yapiyor eminim seninkide oyle olucaktir:)

tramola cnm simdiden cok gecmis olsun hic korkma gerci ben sabaha da desem yasamadan bilmeyeceksin ,bir 5 dk uyku sadece ustelik ben ruya bile gordum:))) ve en guzel sekilde uyandirlidim ,sana korkmaya zaman kalmayacak inan bana ,tum korkunu neyini aliyolar hastanede cok profesiyoneller hepsi tek tek ,anesteziolog hemsireler hocam zaten usta ,osaygiyi o guveni orda gorecen kismetse kendin ve bana hak vereceksin tasarimin ise superr olmus ,su anda gorduyun o tasarimdan cok daha guzel oluyo her zaman gerceyi inan bana her sey gonlunce ve cok guzel gecmesi dileyi ile merak ettiyin ne varsa sor elimden gelince sana cevap yazarim hic merak etme emin ellerde sinkaydirigubbakcemile5

Tasarım güzel olmuş canım ama kavisli bir tasarım yaptırıp arasındaki farka bakarsan daha iyi olur hangisi daha çok yakışırsa öyle yapar :) İnşallah istediğin gibi sonuç alırsın.

Merhaba kızlar..Ben de doktor araştırmalarına yeni başladım.. Yakup Bey'den memnun kalanlar bilgi verirse sevinirim. Bir de resimlerini merak ediyorum. Yakup beye ameliyat olanlardan bana resim yollayabilecek ve bilgi verebilecek olan var mı? doktorla görüşmeden önce hastalardan bilgi almak istedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…