Burun tasarımım (Yakup Avşar)

burun estetiği yapılması gerekıyor mu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

buweke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
248
1
96
Muğla
yorumlarınızı we fıkırlerınızı beklıorum arkadaslar
resmimi kaldrıorum arkadaslar

Son düzenleme:
bence çok fark yok ama kendini öyle daha mutlu hissedeceksen güzel bi burun.

cnm bence burnun gayet güzel, estetige ihtiyacın yokk...

delikafaduldentesekkur edrım canım benım burnum bıraz buyuk o yuzden yaptrmak ıstıorum ewet kendımı ole daha mutlu hıssedıcem emınım:dance::dance::dance:

bence sen büyük burun görmemissin kendine dert yapmıssın :) hic gerek yok bence amma yok eger illa yaptırıcam diyorsan, tasarım güzell

ya bı de cok etlı bnm burnum bı de bı kaç kısı burnuma laf ettı dert ettım ewet bıraz ole denınce bana bnde yaptrmaya karar werdım

bencedee şimdiki hali gayet iyi..ama estetikli hali daha bi iyi:)

walla cnm sen bilirsin karar senin tabii ama gercekten gerek yok, ama cok dert ettiysen o zmn yaptır bisey diyemiycem, tasarım da güzel gözüküyor...

sımdı bı de onden cekıp gndercem foto ona gore karar wercem onden daha onemlı

bence mademkı yaptırıyosun burun sırtından yanı kemer dedıklerı yerden(gerci sende kemer filan yok)biraz oysunlar :)

Arkadaşların da dediği gibi burnunun görüntüsü çirkin değil ama diğer halide daha bi yakışıyor kendini iyi hissedeceksen yaptır derim canım

ya bı de cok etlı bnm burnum bı de bı kaç kısı burnuma laf ettı dert ettım ewet bıraz ole denınce bana bnde yaptrmaya karar werdım
amann başkasının lafına ne bakıyosun benim burnum kocaman kimse bişey demiyoo neden kalbim kırılır diye.. seninkinde bişey yok ya millet konuşur bol bol.. -tatlicadiarzu-

kendin burnun daha karizmatik ve guzel !
yapilinca degismis ve kucuk havani almis bence..

hii birde sole bisey var biz bu acidan da yaniliyor olabiliriz mesela. bende resmimi bidefa bole cektim hem kucuk hem guzel gozukuyordu.. halbuki koskocaman
yani sendene bu olbiliri o yuzden guzel diyoruzdur.. bi kac acidanda resmini koysan degerlendirsek?

bence gusel bır burnun var .. estetiğe ihtyacın yok ama illada olcam mutsuzum diyosan bence gusel değil arasında fark yok ğibi biras bari kavis ve kalkıklık olsun dik bir burun cizmiş ğöndermiş

sımdıye kadar hıc umrumda dıılde bı kaç kısı ole dıyınce ıste taktım kafama bı de yaptıran kısı baya war korkuodum rahatladım gerek warsa yapılmalı bncea.s

bende aynı sebepten yaptırmaya karar verdim ben yüzüme yakıştırıyordum gayette menundum ama etraftan gelen eleştirilere dayanamadığımı fark ettim bir süre sonra bir sürü insanın içinde bu tip eleştiriler almak okulda, düğünde, bayramda gerçekten çok sinir bozucu...en sonunda ameliyat olmaya karar verdim insanların bu konudaki tavırları olmasa hiç aklımda yoktu .... bu arada burun tasarımın güzel ameliyat sornasıda bu doğallığı yakalarsa hoş bence bide son bişey söyliycem benimde burnum biraz etli doktorun bu konuyla ilgili ameliyatta zorluk yaratır vs gibi birşey söyledimi etli burun ameliyatın başarı şansını azaltıyo diye biliyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…