insanlar bazen söyledikleri sözlerin karsıdaki insanı ne kadar kırdıgının ya da ne kötü bir psikolojiye düsürdügünün farkında degiller, insana özellikle ergenlik cagında söylenen sözler cok büyük psikolojik sorunlar bırakıyor kiside, bana da insanların söyledigi sözler, burnumla ilgili yorumları psikolojimi o kadar etkiledi ki, bazen dısarda insanlar yüzüme baktıgında burnuma mı bakıyorlar acaba demeye basladım, bu kadar psikolojik bir sıkıntı icindeyim yanii, ama insanların psikolojisini ne sekilde etkileyecegini düsünmeden bos konusan bu insanlar umarım baslarına bu tür bir sey gelmez...
insanların eleştirilerinden uzak kaldığımda kendimle gayet barışığım ama heran istemediğim bir ortamda bir boşboğaz bu tip bir şaka yapıcakmı diye tedirgin oluyorum fotoğraflarda insan genel olarak nasıl çıktığına bakarken ben burnuma bakıyorum falan filan.... estetik ameliyatların günah olduğu söyleniyor ama ben ameliyat olmanın değil bizi bu psikolajiye sokan insanların davranışlarının günah olduğuna inanıyorum.. bi gün kendimi okadar kötü hissettimki anneme o ameliyat masasından bir daha kalkamıycağımı bilsemde bu ameliyatı olucam dedim Allah korusun tabi ama nasıl bir psikoloji siz tahmin edin... ve ameliyat olmakdaki tek gayem bu sözleri duymamak ilkokuldan beri sınıf arkadaşlarım akraba çevresi vs bunları duymaktan çokk yoruldum.. üstelik kaç yaşıma geldim hala düğün vs bayramda karşılaştığımızda burnumla ilgili espiri yapmaktan çekinmeyen yaşlı başlı akrabalarım var...düşünün nasıl bir duygu
Bende bunları bi tek ben yaşıyoprum zannediyordum yanlız değilmişim:) benimde arada ablam ve annem dalga geçiyo sonra ameliyat olucam dediğimde hiç gerek yok zaten güzel burnun insanlara ne garip geliyo anlamıyoruz... biz şaka yapıyoruz diyolar...özellikle annem bu işi ciddiye aldığımı anladığında sürekli burnun güzel demeye başladı:) .... bi şansım var fotoğraflarda iyi çıkıyo yani ben yıllarca burnun sıkıntısını çektikten sonra iyi poz verdiğim açıyı yakaladım ve fotoğraf çektiriken genelde hep aynı şekilde poz veriyorum ve çok iyi çıkıyo :)bundan sorna bir kişiden daha böyle bir yorum duymaya dayanamayacağım içindiye yazın ufacık tatilimde ameliyat olmaya karar verdim. aslında yıllardır tatil yapmıyorum yaklaşık 3- 4 yıl oldu ama sırf bu ameliyat için bir yıl daha yapmayabilirim diyorum bakalım inşallah içimize sinen bir doktor bulur ve güzel bir burna sahip oluruz ebrucum
seni o kadar iyi anlıyorum ki cünkü aynı sekildeyim, sokakta yürürken insanlar burnuma bakıyor sanıyorum, ya da birileriyle tanıstıgım zaman burnuma bakacak mı yada cirkin oldugumu düsünüyor kesin gibi bir sürü sacma sorun aklıma geliyor, estetik ameliyat bence bu psikolojide birisi icin günah degil cünkü bu bir saglık problemi sonucta, yani illa ki nefes alamamak degil, insanın ruh saglıgı da önemli, bende bu ameliyatı olacagım, artık duydugum laflar ve icimdeki psikolojik düsünce beni yoruyor, fotograf cektirmeyi cok seven ben artık o kadar cekiniyorum ki, hatta mezuniyet fotosu cektirirken bile cok kötü oldum herkes beni böyle hatırlayacak diye ve aramızda kalsın ama fotografcıyla cok ufak bir photoshop müdahalesinde bulunduksen yaslı baslı akrabalarından bahsediyorsun ama benm öz babam bile espiri yaptıgını sanarak bazen dalga geciyor, ama benim bu konuda ne kadar üzüldügümü farketmiyor, estetik ameliyat faturasını ona yollamak lazım aslında
Aynen bende ayni!!!
bende eskiden takmazdim son zamandir herkes sunu bunu diyo ben bile utandigimdan seslenmiyorum bana gel beraber gidelim estetikcige diyen bile oldu dusunun.. yani kendide olucakti bana gel sende ol diyor.. bende neye ugradigimi sasirdim..git gide ya demekki bisey var demekki gereklii diye dusundum.. halbuki orda 'ben halimden memnunum 'dedim.. ama kafamda bibir tilki..
bendede bisey derler saka yapar gibi burnumu konusurlar, bisey olur kardeslerimle kavga ederim 'koca burunlu 'derler.. annem bile arada 'ya baga buyukmus, yada, kucucuk olsaydi guzel olurdu dimiii'dedigi bile oldu..
bende ayni biri baktiginda burnuma bakacak yada uzaktan aa neguzel diyipte yakindan burnumu gorunce itici gelecek diye cok takiorum kafama,,
aynen insanin piskolojisi alt ustu oluyor, ben okula bile gitmemeyi dusunuyordum simdi gidicem insan icine cikicam diyorum.. burnum oylle kotu oldugundan degil..dedim ya piskoloji insani bitiriyorrr...
bende olmayi karar verdim koydum kafama.. ne olursa olsun.. sebebim olanlar utansin.
arkadaşlar okurken kendi başıma gelen şeyleri okuyo gibi hissettim :) ama ebrucum ben senin kadar iyi niyetli olamıyorum allah inşallah başlarına böyle bir şey vermez diyemiyorum... Allah affetsin ama beni bu konuda üzen kimseye hakkımı helal etmiyorum... aslında bende güzel bir kıızım burunla ilgili bir eleştiri gelince burnum da güzle olsa nazardan ölürdüm aman oda kötü olsun diyorum :) napiyım bozulunca daha çok üstüne geliyo insanlar... takmıyo gibi davranıyorum kendi kendimede takar hale gelmedim yaonların eleştirileri bu hale getirdi...gerçi bi çok arkadaşımda yüzüne yakışıyo ve burnunda hiç bir sorun yok diyo ama ben kara verdim artık tarihi bile kafamda netleştirdim bi doktor olayı kaldı tunç şafak yada reha yavuzer ikisiyle görüşcem ankarada içime hangisi sinerse tam bir güven duygusu oluşmazsa içimde istanbul da barış çakıra olucam kızlar ikinizinde burnu kemerlimi benim gibi burnu etli, olan yokmu ya:)
bence mademkı yaptırıyosun burun sırtından yanı kemer dedıklerı yerden(gerci sende kemer filan yok)biraz oysunlar :)
Arkadaşların da dediği gibi burnunun görüntüsü çirkin değil ama diğer halide daha bi yakışıyor kendini iyi hissedeceksen yaptır derim canım
amann başkasının lafına ne bakıyosun benim burnum kocaman kimse bişey demiyoo neden kalbim kırılır diye.. seninkinde bişey yok ya millet konuşur bol bol.. -tatlicadiarzu-
tesekkur ederım canım naci çelıkte sızın burnunuzda bı problem yok demıs yaptrmanıza gerek yok demıskendin burnun daha karizmatik ve guzel !
yapilinca degismis ve kucuk havani almis bence..
bence gusel bır burnun var .. estetiğe ihtyacın yok ama illada olcam mutsuzum diyosan bence gusel değil arasında fark yok ğibi biras bari kavis ve kalkıklık olsun dik bir burun cizmiş ğöndermiş
bende aynı sebepten yaptırmaya karar verdim ben yüzüme yakıştırıyordum gayette menundum ama etraftan gelen eleştirilere dayanamadığımı fark ettim bir süre sonra bir sürü insanın içinde bu tip eleştiriler almak okulda, düğünde, bayramda gerçekten çok sinir bozucu...en sonunda ameliyat olmaya karar verdim insanların bu konudaki tavırları olmasa hiç aklımda yoktu .... bu arada burun tasarımın güzel ameliyat sornasıda bu doğallığı yakalarsa hoş bence bide son bişey söyliycem benimde burnum biraz etli doktorun bu konuyla ilgili ameliyatta zorluk yaratır vs gibi birşey söyledimi etli burun ameliyatın başarı şansını azaltıyo diye biliyorumda
insanlar bazen söyledikleri sözlerin karsıdaki insanı ne kadar kırdıgının ya da ne kötü bir psikolojiye düsürdügünün farkında degiller, insana özellikle ergenlik cagında söylenen sözler cok büyük psikolojik sorunlar bırakıyor kiside, bana da insanların söyledigi sözler, burnumla ilgili yorumları psikolojimi o kadar etkiledi ki, bazen dısarda insanlar yüzüme baktıgında burnuma mı bakıyorlar acaba demeye basladım, bu kadar psikolojik bir sıkıntı icindeyim yanii, ama insanların psikolojisini ne sekilde etkileyecegini düsünmeden bos konusan bu insanlar umarım baslarına bu tür bir sey gelmez...
kesınlıkle kendı burnun cok guzel bosuna cakma burnun olmasın dogal daha guzel:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?