Burun tasarımım (Yakup Avşar)

burun estetiği yapılması gerekıyor mu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
insanlar bazen söyledikleri sözlerin karsıdaki insanı ne kadar kırdıgının ya da ne kötü bir psikolojiye düsürdügünün farkında degiller, insana özellikle ergenlik cagında söylenen sözler cok büyük psikolojik sorunlar bırakıyor kiside, bana da insanların söyledigi sözler, burnumla ilgili yorumları psikolojimi o kadar etkiledi ki, bazen dısarda insanlar yüzüme baktıgında burnuma mı bakıyorlar acaba demeye basladım, bu kadar psikolojik bir sıkıntı icindeyim yanii, ama insanların psikolojisini ne sekilde etkileyecegini düsünmeden bos konusan bu insanlar umarım baslarına bu tür bir sey gelmez...

Bence bu halınde cok guzell hıc gerek yok denılebılıcek kadar ama yınede tercıh senındır...

insanların eleştirilerinden uzak kaldığımda kendimle gayet barışığım ama heran istemediğim bir ortamda bir boşboğaz bu tip bir şaka yapıcakmı diye tedirgin oluyorum fotoğraflarda insan genel olarak nasıl çıktığına bakarken ben burnuma bakıyorum falan filan.... estetik ameliyatların günah olduğu söyleniyor ama ben ameliyat olmanın değil bizi bu psikolajiye sokan insanların davranışlarının günah olduğuna inanıyorum.. bi gün kendimi okadar kötü hissettimki anneme o ameliyat masasından bir daha kalkamıycağımı bilsemde bu ameliyatı olucam dedim Allah korusun tabi ama nasıl bir psikoloji siz tahmin edin... ve ameliyat olmakdaki tek gayem bu sözleri duymamak ilkokuldan beri sınıf arkadaşlarım akraba çevresi vs bunları duymaktan çokk yoruldum.. üstelik kaç yaşıma geldim hala düğün vs bayramda karşılaştığımızda burnumla ilgili espiri yapmaktan çekinmeyen yaşlı başlı akrabalarım var...düşünün nasıl bir duygu

seni o kadar iyi anlıyorum ki cünkü aynı sekildeyim, sokakta yürürken insanlar burnuma bakıyor sanıyorum, ya da birileriyle tanıstıgım zaman burnuma bakacak mı yada cirkin oldugumu düsünüyor kesin gibi bir sürü sacma sorun aklıma geliyor, estetik ameliyat bence bu psikolojide birisi icin günah degil cünkü bu bir saglık problemi sonucta, yani illa ki nefes alamamak degil, insanın ruh saglıgı da önemli, bende bu ameliyatı olacagım, artık duydugum laflar ve icimdeki psikolojik düsünce beni yoruyor, fotograf cektirmeyi cok seven ben artık o kadar cekiniyorum ki, hatta mezuniyet fotosu cektirirken bile cok kötü oldum herkes beni böyle hatırlayacak diye ve aramızda kalsın ama fotografcıyla cok ufak bir photoshop müdahalesinde bulunduk sen yaslı baslı akrabalarından bahsediyorsun ama benm öz babam bile espiri yaptıgını sanarak bazen dalga geciyor, ama benim bu konuda ne kadar üzüldügümü farketmiyor, estetik ameliyat faturasını ona yollamak lazım aslında

Bende bunları bi tek ben yaşıyoprum zannediyordum yanlız değilmişim:) benimde arada ablam ve annem dalga geçiyo sonra ameliyat olucam dediğimde hiç gerek yok zaten güzel burnun insanlara ne garip geliyo anlamıyoruz... biz şaka yapıyoruz diyolar...özellikle annem bu işi ciddiye aldığımı anladığında sürekli burnun güzel demeye başladı:) .... bi şansım var fotoğraflarda iyi çıkıyo yani ben yıllarca burnun sıkıntısını çektikten sonra iyi poz verdiğim açıyı yakaladım ve fotoğraf çektiriken genelde hep aynı şekilde poz veriyorum ve çok iyi çıkıyo :)bundan sorna bir kişiden daha böyle bir yorum duymaya dayanamayacağım içindiye yazın ufacık tatilimde ameliyat olmaya karar verdim. aslında yıllardır tatil yapmıyorum yaklaşık 3- 4 yıl oldu ama sırf bu ameliyat için bir yıl daha yapmayabilirim diyorum bakalım inşallah içimize sinen bir doktor bulur ve güzel bir burna sahip oluruz ebrucum

insallah cnm yaa doktora karar vermek cok önemli, ben güya karar vermistim reha beye ama bekledikce kafam karısmaya basladı, bakalm nolacak...bu arada bu estetik isinden bahsettim bahsedeli benim annemde senin burnun güzel niye kafana takıosun deyip duruyor, zannediyor ki o böle diince fikrim degisir, ama tam tersi o böyle dedikce iice sinir oluyorum sanki gercegi bilmiyorum da cocuk avutuyor gibi geliyorr, o öyle dedikcee tüm sinirlerim tepeme cıkıyorr, ters etki yapıyor yanii

Aynen bende ayni!!!
bende eskiden takmazdim son zamandir herkes sunu bunu diyo ben bile utandigimdan seslenmiyorum bana gel beraber gidelim estetikcige diyen bile oldu dusunun.. yani kendide olucakti bana gel sende ol diyor.. bende neye ugradigimi sasirdim..git gide ya demekki bisey var demekki gereklii diye dusundum.. halbuki orda 'ben halimden memnunum 'dedim.. ama kafamda bibir tilki..

bendede bisey derler saka yapar gibi burnumu konusurlar, bisey olur kardeslerimle kavga ederim 'koca burunlu 'derler.. annem bile arada 'ya baga buyukmus, yada, kucucuk olsaydi guzel olurdu dimiii'dedigi bile oldu ..

bende ayni biri baktiginda burnuma bakacak yada uzaktan aa neguzel diyipte yakindan burnumu gorunce itici gelecek diye cok takiorum kafama,,

aynen insanin piskolojisi alt ustu oluyor, ben okula bile gitmemeyi dusunuyordum simdi gidicem insan icine cikicam diyorum.. burnum oylle kotu oldugundan degil..dedim ya piskoloji insani bitiriyorrr...

bende olmayi karar verdim koydum kafama.. ne olursa olsun.. sebebim olanlar utansin.

cnm psikolojini cok iyi anlıyorum, bu hale getirenler utansın gercekten ve de insallah baslarına böyle bir sey gelmez, cok kötü bir psikoloji, bende kafama koydum ama simdi de ya daha kötü olursa psikolojisi sardı , yine de olacagım cünkü kendime güvenim kalmadı, halbuki bütün olarak yüzüme bakılınca güzel de bir kızım ama iste burun fobisi oldu, sokaktaki insanların sürekli burnuna bakıyorum artık onunki söle bununki böle fln gibii, aslında bu psikolojiye sokan insanlara bu yazıları okutmak lazım, matah bir sey yapmadıklarını anlasınlar diye...

arkadaşlar okurken kendi başıma gelen şeyleri okuyo gibi hissettim :) ama ebrucum ben senin kadar iyi niyetli olamıyorum allah inşallah başlarına böyle bir şey vermez diyemiyorum... Allah affetsin ama beni bu konuda üzen kimseye hakkımı helal etmiyorum... aslında bende güzel bir kıızım burunla ilgili bir eleştiri gelince burnum da güzle olsa nazardan ölürdüm aman oda kötü olsun diyorum :) napiyım bozulunca daha çok üstüne geliyo insanlar... takmıyo gibi davranıyorum kendi kendimede takar hale gelmedim yaonların eleştirileri bu hale getirdi...gerçi bi çok arkadaşımda yüzüne yakışıyo ve burnunda hiç bir sorun yok diyo ama ben kara verdim artık tarihi bile kafamda netleştirdim bi doktor olayı kaldı tunç şafak yada reha yavuzer ikisiyle görüşcem ankarada içime hangisi sinerse tam bir güven duygusu oluşmazsa içimde istanbul da barış çakıra olucam kızlar ikinizinde burnu kemerlimi benim gibi burnu etli, olan yokmu ya:)

cnm insallah buradaki doktorlardan birinden memnun kalırsın da istanbula kadar yorulmazsın, cünkü zor olur kanımca... benim burnum kemerli ve uzun cnm, bir de uc kısmı sarkıkmıs, doktor öyle dedi... seninki kemerli degil mi, etli mi sadece?

bence mademkı yaptırıyosun burun sırtından yanı kemer dedıklerı yerden(gerci sende kemer filan yok)biraz oysunlar :)

ben dogal olsun ıstıodum ondan sımdı bı de estetık oldgu cok bellı falan derler dıe korktum ondan kaldrtmadım ama bıraz kaldrtsam ii olr

Arkadaşların da dediği gibi burnunun görüntüsü çirkin değil ama diğer halide daha bi yakışıyor kendini iyi hissedeceksen yaptır derim canım

bakalım canım karar werme asamasındayım bı desımdı kotu dıyenler ii ya senın burnun demeye basladı

amann başkasının lafına ne bakıyosun benim burnum kocaman kimse bişey demiyoo neden kalbim kırılır diye.. seninkinde bişey yok ya millet konuşur bol bol.. -tatlicadiarzu-

aslaında benı cekemedıklerınden buna emınım ama elestrıler sınırmı bozmustu

bence gusel bır burnun var .. estetiğe ihtyacın yok ama illada olcam mutsuzum diyosan bence gusel değil arasında fark yok ğibi biras bari kavis ve kalkıklık olsun dik bir burun cizmiş ğöndermiş

ewet bnm ıstedgm bı burun dııl canım begenmedım zaten

aynen sırf o elestrıler canımı sıkıo canım benım bnmde sımdıye kadar hıc aklımda yoktu snra olucam dedım we olan bu kadar kısıyı gordukten sonra olmaya karar werdım

çok bi fark yok bencede biraz daha küçüğü olmuş, illa estetik olcam diyosan biraz daha kalkık bi burun daha hoş olur, ama bu burunla bence bıçak altına yatmana değmez

aynen canım katılıorum sana bnde yakın yuzyuze konusamam mesela dahada buyuk goruncek burnum dıe offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kesınlıkle kendı burnun cok guzel bosuna cakma burnun olmasın dogal daha guzel:lepi:

ole dıyosunda canım yınede tesekkur ederım o sırf elestrılerden dolayı yaptrcam eskıden guzeldım kıskanıolardı sımdı 10 katı kıskancaklar kötükedihüsodelikafaduldenşakkıdı:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…