Burun tasarımım (Yakup Avşar)

burun estetiği yapılması gerekıyor mu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Bence burnunun çok ciddi bir problemi yok, yandan sadece burun ucu biraz daha kalkık olsa hiç bir sorun kalmaz..önden mi rahatsız ediyor seni acaba?
Bence doktorların gönderdiği tasarımlara göre seçme, mutlaka git görüş çünkü tasarım aşamasında benim doktorum 5 tane tasarım yapıp çok çeşitli burunlar yapmıştı bana..benim zevkimi anlamak için..yani bu yüze sadece tek bir tasarım gidecekmiş gibi oluyor..böyle mail yoluyla olunca..yine de bende birinci tasraıma daha yakın bir burun olursa daha doğal duracağını düşünüyorum..naci çelik in yaptığı tasarım çok kısa olmuş..ya da çok kalkık gibi...doğal değil bence...

2. tasarımda burnunun estetikli olduğu çok anlaşılıyor. 1.si daha doğal gibi ama o da kendi burnuna çok yakın ameliyat olmaya değermi diye düşündürüyor. bence de bir tasarım daha alırsan karar vermen daha kolay olur.

yorum için tesekkur ederım cnm 1 tasarımı hıc ama hıc begenmedım ben 2 bıraz daha uygun ıstedıgım buruna naci çelikde fıyatı baya pahalı soyledı napcam bılmıyorum

Bence burnunun çok ciddi bir problemi yok, yandan sadece burun ucu biraz daha kalkık olsa hiç bir sorun kalmaz..önden mi rahatsız ediyor seni acaba?
Bence doktorların gönderdiği tasarımlara göre seçme, mutlaka git görüş çünkü tasarım aşamasında benim doktorum 5 tane tasarım yapıp çok çeşitli burunlar yapmıştı bana..benim zevkimi anlamak için..yani bu yüze sadece tek bir tasarım gidecekmiş gibi oluyor..böyle mail yoluyla olunca..yine de bende birinci tasraıma daha yakın bir burun olursa daha doğal duracağını düşünüyorum..naci çelik in yaptığı tasarım çok kısa olmuş..ya da çok kalkık gibi...doğal değil bence...

kararımı werdım galıba bı ark.war burda onun burnunu cok begendım fıyatta uygun ona olucam sanırım

kime olcan cnm bide fiyatları ne kdr buraya yazda bende öğreneyim fikrimiz olsun paylaşırsan sevinirim

atılla beye olcam daha s-aslında fıyat konusmadım konustuktan sonra yazarım buraya

canım sakın yapma eskisinden çok daha iyi bi burun olacakmı acaba bi sürü sorun yaşayan insan var duyma yetisini kaybedenleri duydum senin gayet güzel bi burnun var başını derde sokma boşuna

Back
X