- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buweke cnm kesinlikle naci celik derim benn.. bende Allah izin verirse 18 nisanda gorusmeye gitcem kendisiyle..zaten tavsiye ederim.com a gir naci celik hakkindaki yorumlar bile onun ne kadar iyi bi doktor oldugunu gosteriyor...
ebru_ebru sende ameliyat olcaktin noldu cnm oldun mu??
cnm öncelikle çok tatlısın maşallah deyim nazar değmesin. 2 tasarımda güzel aslında ama seçenek olarak naci çelik sanki biraz daha güzel gibime geldi.bu arada bende aynı konudan muzdaribim çok istiyorum burun estetiği olmayı inş banada nasip olur.
kesinlikle naci beyinki daha güzel çünkü küçültmüş...yakup avşar doğal olcak diye diye abartmış heralde aynen bırakmış:)))
bende ameliyat günümü aldım onur erol'dan..istersen birde ona git cnm
ben bır degısıklık goremedım kendı burnunla aynı acıkcası
ya güzelim ne güzel burnun var niye oynuyosun oranla buranla yasakkelime .valla bana kalsa hiç yaptırma derim ama sen bilirsin yine de.buarada 2. tasarım daha güzel gibi geldi.kolay gelsin yerimseniben
kızlar sanırım ben cok kücük burun sevmiyorum yaa, herkes naci celikinkini begendigine göre... ama ben mesela kendime de bazen deniyorum burun sekilleri, o zmn da cok kücültünce hosuma gitmiyo, sanırım begeniyle alakalı bisii
1 tasarım dahamı offf farklı acıdan olmuo kabul etmıyo denemeedım mı sanıyonuz bekledgm 2 tasarım daha war onlar gelsın bakalım onlarıda koyem
cnm barıs cakıra gönderdin mi? bir de ondan cvp bekle istersen. ama icine kim siniyorsa ona ol, ayrıca aceleci de davranma bence, suratının ortasında duran bir seyi degistiriyorsun, iyi düsünmek lazımmm
canım barıs cakıra gndermıstım resım tasarım yapmamıs bılgı wermıs sonra gonderdım resım bı daha hala cevap gelmedı benden bıktı galıbasenağlama
cnm ben de barıs beye fotomu gönderdim ama bana da daha geri dönmedi cok yogun sanırım, müsait olunca mutlaka dönecektir. sana tavsiyem aceleyle bir sey yapma iyi düsün kesin ve net karar ver ondan sonra ameliyat ol, sonra pisman olmaktan iyidir ince eleyip sık dokumak, su iki tasarım senin icine sindi mi bilemem ama benim pek sinmedi yani...