aynen canım son kararım ole bıraz daha kaldrtmak kemer yerını bıraz oydrmakçok bi fark yok bencede biraz daha küçüğü olmuş, illa estetik olcam diyosan biraz daha kalkık bi burun daha hoş olur, ama bu burunla bence bıçak altına yatmana değmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım son kararım ole bıraz daha kaldrtmak kemer yerını bıraz oydrmakçok bi fark yok bencede biraz daha küçüğü olmuş, illa estetik olcam diyosan biraz daha kalkık bi burun daha hoş olur, ama bu burunla bence bıçak altına yatmana değmez
Herkese selamlar Yakup avsar burun estetigi kaça yapiyor acaba bilen var mi? tesekkur ederim
masummasal yeni burnun gerçekten çok guzel olmus bayagi bir degisiklik var hayirli olsun canim. sen Yakup bey'e kaç para verdin bu ameliyat için? yani çok pahali olmasini istemiyorumben Yakup Avşar'a oldum ameliyatımı cnm,fotolarıma bakabilirsin
Herkese selamlar Yakup avsar burun estetigi kaça yapiyor acaba bilen var mi? tesekkur ederim
buweke tesekkur ederim bilgilendirdigin için3000_5000arasında bısey once hastayı gormesı lazım canım
valla hiç bir fark göremedim ben.............
bu da yeni tasarımım naci çelik bu nasıl kızlar yorumlarınızı beklıyorum
ilkini derken yakup avsarınkınımı