Burun tasarımım (Yakup Avşar)

burun estetiği yapılması gerekıyor mu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
çok bi fark yok bencede biraz daha küçüğü olmuş, illa estetik olcam diyosan biraz daha kalkık bi burun daha hoş olur, ama bu burunla bence bıçak altına yatmana değmez
aynen canım son kararım ole bıraz daha kaldrtmak kemer yerını bıraz oydrmak

benim fikrimce de burnun gayet hoş cnm.benim burnum gayet kemerlidir.aynı şekilde patavatsız eleştirilerden muzdaribimbenneyaptımki aslında bu yorumlar, eleştiriler bize gelmiyor mimarımıza geliyor ama farkında değilller.bunun üzerine bir de bizim hakkımıza saldırmaları giriyor.belki düşüncesiz davranıp şaka yaptığını zannedenleri biraz mazur görürüm kırılmakla kalırım ama bunu kasıtlı olarak incitmek için yapanlar da var tahammül edilmez olanı bu.ameliyat olmayı ciddi olarak düşünmeye başlamıştım ama sürekli fikrim değişiyor.ve dönüp dolaşıp geldiğim yerse hep ameliyat oluyorsenağlama

ayyyyyyy aynı benım dusuncem bnde napcagımı bılemıyorum bı olcam dıyorum bı daha kararımı degstrıorum ama bnde hep amelıyata gelıyorummm

bu da yeni tasarımım naci çelik bu nasıl kızlar yorumlarınızı beklıyorum

Son düzenleme:
ben begenmedim cok fazla, hatta bence kendi burnun daha güzel yaptırma :)

:dilcikar:Senin burnunun nesi var?gayet güzel.dert arama kendine

ya akıslar tam karsıdan gormedgınız için ole dıyonuz ama bu tasarım yakup avsarınkınden gusel dımı

yaa iste estetik anlayısı ve herkesin zevkleri farklı, ben ilkini daha cok begendim ama bilemiyorum tabii, senin begenmen önemli...

cnm öncelikle çok tatlısın maşallah deyim nazar değmesin. 2 tasarımda güzel aslında ama seçenek olarak naci çelik sanki biraz daha güzel gibime geldi.bu arada bende aynı konudan muzdaribim çok istiyorum burun estetiği olmayı inş banada nasip olur.

buweke cnm kesinlikle naci celik derim benn.. bende Allah izin verirse 18 nisanda gorusmeye gitcem kendisiyle..zaten tavsiye ederim.com a gir naci celik hakkindaki yorumlar bile onun ne kadar iyi bi doktor oldugunu gosteriyor...

ebru_ebru sende ameliyat olcaktin noldu cnm oldun mu??

Back
X