Bende alçı alınırken herhangi bir ağrı olmadı canım. Tavsiyem üç beş ay yüzüstü durma burnunun şekli otursun ayrıca affedersin ıkınmadığın veya şiddetli bir şekilde gülüp hapşırmadığın sürece sorun olmaz demişti doktorum..sağol canım benim temizledim şimdi çok rahat nefes alıyorum tıkanıklık geçti kanamamda durdu <3 alçı alınırken bi ağrı oluyor mu? tamponda gözümden yaş aktı. bide uyurken değilde pc başında falan ne zaman yüzüstü uzanmaya başlayabilirim kafamı yastığa koymadan? çok fazla konuşup, gülümsüyor olmam bi sorun yaratır mı? biraz erken ameliyat oldum yaş olarak, 17yim daha psikolojik ve sağlık açısından çok iyiyim fakat aklımda kalan, doktoruma soramadığım şeyler var bu şekilde :)
Rica ederim,geçmiş olsunanladım canım benim çok çok teşekkür ederim. doktorum ilk başta tedirgin olmamam için tamponlarımın silikon olduğunu söylemişti, alınırken silikon tamponun ağrısız olduğu efsanedir, daha çok kanama yapar dedi ve bezleri çıkartmaya başladı yavaşca. alçıda da ağrı olursa o denli dayanamazdım galiba :)
arkadaşlar merhaba ben perşembe günü estetik ameliyatı oldum sağ tarafımdaki kemikte alındı. morluğu tek gözde hafif bir şişlikle atlattım, tamponum bez tampondu bugün alındı, 5 gün sonrada alçı alıncak.
doktor burun altına pansumanı yapma artık hava alsın dedi fakat benimki tıkanık ve ucu kanlı, kanamamda devam ediyor tabiki.
ilaçlarım, merhemim birde spreyim var. ben bu merhemle spreyi şimdi nasıl kullanmalıyım? burnumun ucundaki ve içindeki kuru kanlara napabilirim?
Merhaba
Ben de dün ameliyat oldum okyanus suyu değil de sinüs rinde kit diye tozlu karıştırılman yıkama için bir kit yazmış doktorum okyanus suyu spreyini de kaçıncı günden itibaren kullanab
2.günden itibaren sabah öğle akşam vermişti doktorum bana.tamponsuz oldum ben.alçılar varkende sıkıyordum yani.hafif bi şekilde sıkıp bırakınca aşırı sümkürmeyeceksiniz tabiki.kurumuş mukus, kan dikiş kurumasını vs hemen yok ediyo boru gibi aldigim nefesi 2ye katliyodu. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?