burun tıkanıklığı. burun ucu ameliyatı. bilgilendirebilir misiniz?

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
meraba hanımlar. 1 hafta sonra devlet hastanesinde burun ameliyatı olucam. doktorum benim istediğim kadar detaylı bilgi vermedi.
mesele şu ki, burnumun sol deliğinde bulunan kıkırdağım içe göçmüş gibi bişiy. ve burnumun o kısmından soluk alıp veremiyorum.
"doktorum ucunu kesicez" diye gülerek yanıtladı. emin olamadım. burna ne çeşit bi müdahale yapılır sizce? burnumun ucu biraz aşağıya doğru. düzeltmek için kaldırmaları ya da kesmeleri mi gerekicek?
kesmeden kıkırdağımın o kısmı halledilebilir mi?
yüzüm ne kadar süre şiş kalır?
ameliyat öncesi ve sonrası hakkında beni bilgilendirebilir misiniz

sorularımı detaylı yanıtlamadı. devlet hastanesinde yapılıcak ameliyat. sorun çözüldüğü sürece ameliyatın hangi şekilde yapılıcağı benim için dert değil ama merak ettim. bileniniz vardır mutlaka diye düşündüm

sorularımı detaylı yanıtlamadı. devlet hastanesinde yapılıcak ameliyat. sorun çözüldüğü sürece ameliyatın hangi şekilde yapılıcağı benim için dert değil ama merak ettim. bileniniz vardır mutlaka diye düşündüm
Sorularınıza tam yanıt veremiyorsa ve bu sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok ama eğer ediyorsa ameliyatı erteleyebilirsiniz. Yapılacak işlemi bilmeniz hakkınızdır.

Back
X