Burun törpüleme hakkında bilgisi olan var mı

Aylin3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
1.298
1.263
133
Merhabalar. Burnumun üst kısmını törpülermek istiyorum, biraz kavis olsun, istiyorum. Normal ameliyatlara göre daha kolay mıdır? Bu konu hakkında nilgisi olan var mı?

Bu rinoplastidir dr la kararlastirip yapilir kavis verilırken burun kalinlasir sonra niye kalin genis oldu dersin dr a birak bence

Neden kalınlaşıyor acaba, benim ince yapılıburnumvar. İnce deriliyim ve burun kanatlarım dar. Daha önce ameliyat oldum ama sağolsun doktor kendi kafasına göre yapmış.şimdi revizyon olmak istiyorum

Neden kalınlaşıyor acaba, benim ince yapılıburnumvar. İnce deriliyim ve burun kanatlarım dar. Daha önce ameliyat oldum ama sağolsun doktor kendi kafasına göre yapmış.şimdi revizyon olmak istiyorum
A tamam revizyon deseydiniz baslikta daha dogru olurdu evet suan daha kolay bir islem olabilir ama yine de revizyonu kabul eden iyi bir dr la

Bu arada revizyon icin bazen 1 sene degil bi kac ay yeterlidir kisiye ve isleme.gore degisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…