benım bıraz kemıgım var ucu gayet normal..tek ıstedgım kemıgını torpuletmek..ama bu konu pek tartısılmamış..torpuleme ıslemı normal estetık kdr zormu?estetık kdr morarma şime oluyomduur? bılgısı olan paylasabılırmı?tesekkur ederım.
sezos estetık oldugunu yazmıssın ama nasıl o zmn hala kemık var? törpuleyınce kemıgın gıtmesı gerekmıyomu?gercı cok mınık olmalı dogallıgını kaybetmemesı ıcın sanırım ondan hala var dımı gamje? cok soru sordum ama bnde ramazandan sora yaptırmayı dusunuyorum..hayatımda hıc narkoz almıs bırı degılım amelıyat nedır bılmem...burdan bı kızın fotolarını gordum sankı arı sokmus sa şişmiş cok morarmıs...korktum ama herkesde oyle olucagını sanmıyorum...torpulemeyı basıt bı ıslem dıyolar..morarsın sorun degıl gecer ztn de sonuctan memnun kalmak onemlı...kemıgım gıtsın yeter...ucuyla fılan oynatmam oyle cok teferuatlı ıstemıyorum..cwpladıgınız ıcın cok tesekkur ederım...yenıyım bu sıtede herkes bırbırnı tanıyo..samımı...ne gusel..
anladım canım...bende ramazandan soraya dusunuyorum...ama okulum baslıcak..bu sene kocaelı unv sıne baslıcam...hazırlık okıcam...ama devamszılık sorunu varmıs...14 unde baslıcak..ben 22 sınde fılan dusunuyorum...15 gun okula donmeme yetermı? ınsanlar anlarmı buruna bak ne kdr şiş derlermı?gercı bnm ıstedgm sdce torpuleme işi ama nebıleyım korkuyorum anlasılır dıye..
kızlar törpületmenin fiyatı ne kadar benimde saglık acısından burnumda sorun var biraz da törpületmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?