Burun Törpüleme!!!

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
MEARHABA ARKADASLAR BURUN TORPULEME HAKKINDA BILGI SAHIBI OLAN WARSA
PAYLASABILIRMI ACABA WE DE BUNUN ORTALAMA FIYATI NEDIR ACABAa.s.

1500 ila 2000 ytl arası diye biliyorum canım,zor olmayan basit bir operasyondur...

evet burun ameliyatı ama fazla değişiklik gerektirmeyen yani törrpülemeyle düzelebilecek operasynlar ama hiç yaptıran yok galiba????

merhaba arkadaşlar.ben iki sene önce burnumdakı kemeri törpülettim kbb uzmanına bir devlet hastanesinde.aynı anda da nefes problemim vardı onu halletti.memnun da kaldım ama şimdi estetik olmak istiyorum burnumdan biraz büyük sanki:)

Merhaba, benimde burnumda kemer var.Törpületmeyi düşünyorum ama şeklinin bozulmasından korkuyorum.Senin burnunda çok değişiklik oldu mu? Doktorun adını ve telini verebilir misin? Yardımcı olursan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler....

burun törpülenince şekli bozulmadı benım zaten doktor ameliyattan önce ayarlıyor ne kadar yapacağını.ben devlet hast.yaptırdım.eğer sadece kemer problemin varsa yaptır tabı ama estetik açıdan da fazla bir şey gerektiriyorsa bence estetık cerrah daha mantıklı olur

bu arada sibelcim sen tel no istemişsin ama ankara da yaşıyorsun sanırım .ben düzcede yaptırdım

benım bıraz kemıgım var ucu gayet normal..tek ıstedgım kemıgını torpuletmek..ama bu konu pek tartısılmamış..torpuleme ıslemı normal estetık kdr zormu?estetık kdr morarma şime oluyomduur? bılgısı olan paylasabılırmı?tesekkur ederım.

canim burun sonucta islem görücek morarma olabilir diye düsünüyorum ben ama bilemicem tabi... ben estetik oldum ama sag tarafta biraz kemik var beni rahatsiz eden onuda 1 sene gecmesini bekliyorum doktorum öyle dedi.. kalirsa eger 1 sene sonra bende törpületebilirim ama kolay bi islemmis galibakafamçokkarıştı

benim burnumu törpüledi doktor ama tam şeklini almadığı için bişey demiyim hala çıkıntı war çünkü, zaten nefes problemini gidermek için yapmıştı estetik amaçlı değil.. hala bi kemer war hafif ama elimle oynatınca sağa sola ileri geriii gidiyo masajlarla geçer heralde. ağrı morarma şişme felan minimum oluyo

sezos estetık oldugunu yazmıssın ama nasıl o zmn hala kemık var? törpuleyınce kemıgın gıtmesı gerekmıyomu?gercı cok mınık olmalı dogallıgını kaybetmemesı ıcın sanırım ondan hala var dımı gamje? cok soru sordum ama bnde ramazandan sora yaptırmayı dusunuyorum..hayatımda hıc narkoz almıs bırı degılım amelıyat nedır bılmem...burdan bı kızın fotolarını gordum sankı arı sokmus sa şişmiş cok morarmıs...korktum ama herkesde oyle olucagını sanmıyorum...torpulemeyı basıt bı ıslem dıyolar..morarsın sorun degıl gecer ztn de sonuctan memnun kalmak onemlı...kemıgım gıtsın yeter...ucuyla fılan oynatmam oyle cok teferuatlı ıstemıyorum..cwpladıgınız ıcın cok tesekkur ederım...yenıyım bu sıtede herkes bırbırnı tanıyo..samımı...ne gusel..

canım kesin bişey söyleyemem ben çünkü doktorum estetik amaçlı yapmadı ameliyatı yani daha iyi bi doktor daha iyisini yapabilir sana. kemer hafif kaldı evet ama geçeceğini düşünüyorum. herkeste öyle kemer kalıcak diye bişey yok çok düzgün olabilir ya da kemer gider ama yamuk da olabilir her şey olabilirr yani sen en iyisini düşünmelisin. ama törpüleme, diğer ameliyatlarla kıyaslarsak daha ağrısızz oluyo morarma çok azz hatta hiç yok yüzün de pek şişmiyo.

anladım canım...bende ramazandan soraya dusunuyorum...ama okulum baslıcak..bu sene kocaelı unv sıne baslıcam...hazırlık okıcam...ama devamszılık sorunu varmıs...14 unde baslıcak..ben 22 sınde fılan dusunuyorum...15 gun okula donmeme yetermı? ınsanlar anlarmı buruna bak ne kdr şiş derlermı?gercı bnm ıstedgm sdce torpuleme işi ama nebıleyım korkuyorum anlasılır dıye..

evet canim sag tarafta hala ufak bi kemigim var ama 1 sene beklicekmisim öyle dedi doktorum herseyin yerlesmesi icin... morluklardan sakin korma hemen geciyor zatenyerimseniben

seni daha önce görmedikleri için şiş olduğunu anlamazlar canım ama şişlerin çoğu inmemiş olucak bol bol masaj yaparsın artık =) yine de şiş de olsa o halini bile eskisinden çok seviyo insan emin ol

kızlar törpületmenin fiyatı ne kadar benimde saglık acısından burnumda sorun var biraz da törpületmek istiyorum

kızlar törpületmenin fiyatı ne kadar benimde saglık acısından burnumda sorun var biraz da törpületmek istiyorum

kimse bi şey yazmadıgına göre esttik cerrahlar törpüleme yapmıo demektr ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…