Burun Törpüleme!!!

kızlar törpületmenin fiyatı ne kadar benimde saglık acısından burnumda sorun var biraz da törpületmek istiyorum

Öncelikle geçmiş olsun.Sorunuza gelince;burun ameliyatlarında benim edindiğim tecrübeye dayanarak cevaplıyorum(3 kez ameliyat olmuş biriyim)şurayı biraz törpületeyim,oraya ellemeyelim,burayı azıcık kaldıralım tarzı kişisel istekleri hekimler çok fazla dikkate almıyor.Yapılması gereken ne ise yüze uyumlu en doğru hamle nasılsa onu uyguluyor bu bir.İkincisi sadece törpü yaparsak fiyat şu kadar hafif kaldırırsak fiyat şuna çıkar tarzı bir olayda mevcut değil.Ameliyata bütün olarak bakmak gerek.Sonuçta burnu açtıktan sonra ne gerekli ise o işlemi yapacağı için fiyatta değişiklik olacağını sanmıyorum en azından bu soruya dediklerimin aksini söyleyecek bir hekim pek düşünemiyorum.Sonuçta sabit bir fiyat ilkesi vardır ve bir kez burnu açtıktan sonra ister hafif bir törpü yapsın ister komple kemiği kırıp yeni bir burun yapsın totalde yapılan işlem aynıdır tek farkı biri 2 saat sürer diğeri 4 saat.Ama bence fiyatlar yapılacak işleme göre değil de daha çok ikinci ve daha sonraki ameliyatlara göre değişiklik gösteriyor.Revizyonlarda fiyat artıyor.Yine de emin olmak için birden çok hekimle görüşmekte fayda var.Geçmiş olsun herkese.

kızlar bu cuma törpü yaptırıyorum size bilgi veririm 6 ay önce rinoplasti olmuştum ama biraz kavis istedim bakalım nasıl olacak..

canm bi arkadaşm sadece törpüleme yaptırdı ama onunda diger amelytlardan hiçbi farkkı yok kızın yüzü gözü sisti burnu kanadı başı agırdı agrısı oldu aynı ynı

peki kızlar bu kemiğin törpülenmesi de estetik ameliyat kadar zor mu, yoksa acısız ve basit bir işlem mi?

MEARHABA ARKADASLAR BURUN TORPULEME HAKKINDA BILGI SAHIBI OLAN WARSA
PAYLASABILIRMI ACABA WE DE BUNUN ORTALAMA FIYATI NEDIR ACABAa.s.

bende böyle bir şey istiyorum aslında kemiğim çok fazla büyük değil törpülemek daha bi doğal gösterecek yüzü bence ama ben ucunu da yaptırmak istiyorum eşit burun deliklerine sahip olmak için.. ben burun kemiği eğriliği ameLiyatı olacaqım kısmetse ..

hastanede kbb'cı bu ameliyatı yapiyormu tam olarak bilmiyorum geniş carpta bi araştırma yapacağım yeniden ..

Bildiğim kadarıyla törpüleme işlemi , kemik kırma, kemik kesme işleminden daha basit. Tabii morarma olur bence. Ama az olur.

Merhaba kizlsr bende yeniyim .burun torpuleme fiyatlari araligi bilen varmi..

Canım ameliyat onluğuylemi girdin yoksa normal kıyafetlerlemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…