kızlar törpületmenin fiyatı ne kadar benimde saglık acısından burnumda sorun var biraz da törpületmek istiyorum
merhaba arkadaşlar.ben iki sene önce burnumdakı kemeri törpülettim kbb uzmanına bir devlet hastanesinde.aynı anda da nefes problemim vardı onu halletti.memnun da kaldım ama şimdi estetik olmak istiyorum burnumdan biraz büyük sanki:)
benım bıraz kemıgım var ucu gayet normal..tek ıstedgım kemıgını torpuletmek..ama bu konu pek tartısılmamış..torpuleme ıslemı normal estetık kdr zormu?estetık kdr morarma şime oluyomduur? bılgısı olan paylasabılırmı?tesekkur ederım.
kızlar bu cuma törpü yaptırıyorum size bilgi veririm 6 ay önce rinoplasti olmuştum ama biraz kavis istedim bakalım nasıl olacak..
MEARHABA ARKADASLAR BURUN TORPULEME HAKKINDA BILGI SAHIBI OLAN WARSA
PAYLASABILIRMI ACABA WE DE BUNUN ORTALAMA FIYATI NEDIR ACABAa.s.
kızlar bu cuma törpü yaptırıyorum size bilgi veririm 6 ay önce rinoplasti olmuştum ama biraz kavis istedim bakalım nasıl olacak..
Canım ameliyat onluğuylemi girdin yoksa normal kıyafetlerlemi ?merhaba arkadaşlar.ben iki sene önce burnumdakı kemeri törpülettim kbb uzmanına bir devlet hastanesinde.aynı anda da nefes problemim vardı onu halletti.memnun da kaldım ama şimdi estetik olmak istiyorum burnumdan biraz büyük sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?