burun ucu ameliyatım düğünüme yetişir mi burun kaç günde normale dönüyor

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
burun ameliyatına karar verdıkten sonra bazı nedenlerden ve rinopplasi ameliyatında hastanede 1 gun kalınması gerektiğini öğrendikten sonra,, daha alternatif olan burun ucu ameliyatına karar verdım.. sebebı ıse aynı gun taburcu olabılmem! benim gayet normal fakat gulduğumde hafif aşağı doğru eğilen bır burnum var gelinlik içinde gülücükler saçmak fakat burnumunda gulerken asagı eğilmemesını ıstıyorum.. malatyada bılge turk bılene amelıyat olacagım fakat bılge hocam ufak bır rahatsızlık nedenıyle 1.5 ay ıstırhat etmesı gerekıyormuş benım düğünümde temmuzun 6 sı sadece 15 gün surem kalıyor 15 günde,,, önceden muayene olma, ameliyat, ve ameliyattan sonra ki sure yeterli olur mu acaba burun ucu ameliyatlarında şişlik morarma olur mu.. lütfen bılgı verın kızlar.. :S

Ay ayni seyi ben yazicaktim, bende burnumu daraltmak istiyorum ama, ama iki hafta sonra da dugunum oluyor. Biraz arastirdim ama sislik oluyormus, bunu onlemek biraz mumkunmus. Benim asil merak ettigim ameliyattan hemen sonra tuhaf bir burna sahip olunurmu? Ben sadece burnumuonden biraz daralticam, cunku cok genis.Tecrubesi olanlar cevap verebilirmi?

Kızlar bence en az bir ay geçmesi lazım makyaj falan yaparken çok zorlanırsınız ne olacağı belli olmaz yüzünüzde şişlikler olabilir burnunuzdan açık ameliyat yaparlarsa dikiş izi hemen geçmez belli olur yine de siz bilirsiniz ben 4 hafta önce ameliyat oldum

yaklaşık 1,5 ay önce burun ucu ameliyatı geçirdim. hiçbir morluk ya da şişme olmadı yüzümde. 1 hafta sonra dikişler alındı ve dikiş izide 1 hafta sonra makyajla kapatılır hale geldi. bandaj açıldığında burnum muhteşem görünüyordu keşke öyle kalsaydı. ne yazık ki her geçen gün şişmeye başladı hala burun ucunda şişlikler var masaj yapıyorum sabırla bekliyorum. ama kimse ameliyat olduğumu anlamadı en yakın arkadaşım bile şişlikleri sadece ben farkedebiliyorum.

yaklaşık 1,5 ay önce burun ucu ameliyatı geçirdim. hiçbir morluk ya da şişme olmadı yüzümde. 1 hafta sonra dikişler alındı ve dikiş izide 1 hafta sonra makyajla kapatılır hale geldi. bandaj açıldığında burnum muhteşem görünüyordu keşke öyle kalsaydı. ne yazık ki her geçen gün şişmeye başladı hala burun ucunda şişlikler var masaj yapıyorum sabırla bekliyorum. ama kimse ameliyat olduğumu anlamadı en yakın arkadaşım bile şişlikleri sadece ben farkedebiliyorum.

Canım herkesin bir olmayabilir benim 4 hafta oldu dikişlerin kendiliğinden kabuk olup attı doktor almadı bence bir ay en azından beklesinler hala ben burnumun ucuna dokunamıyorum doktorum da dokunma dedi şişliğim çok oldu kalın derili olduğum için bandajı çıkarıp bi daha yenisi takmıştı doktorum kızlar bence düğün anılarınız resimleriniz ömür boyu kalacak duvarınıza asacaksınız ben şiş yüzlerle tavsiye etmem:50:

herkesin dokuları farklı tabi. kimilerinde şişme az görünüyor morluk çok oluyor kimilerin de ise bunun tam tersi. bence yüzdeki bariz şişlikler ve morluklar 1 hafta süre içerin de geçiyor . ancak burundaki şişlik tam anlamıyla geçmiyor. bunun için zaman gerekiyor. 1 ay süre içerinde şişliklerden kurtulabilirsiniz.bu şişliklerde sadece kişinin kendisi anlayabiliyor. benim de 17 gün ve kimse şişliğimi farkedemiyor ben bu halimi bile beğeniyorum. burnum eskisine göre çok güzel görünüyor hafif şiş olmasına rağmen :9:

canlarım hepınıze cok teşekkür ederim bayağı fıkır sahıbı oldum :)) sanırım 15 gun onceden olmasına karar verdım, dua edınde mosmor burunlu bı gelın olmayayım :):):):):):):):)

Back
X