Çarşamba gidicem doktora daha alçım alınmadı ama çatlıyorum çarşambayı bekleyemedim burdan soruyum dedimameliyat resimlerini iste bence doktordan ben ameliyattan çıktığım an kaşımın sadece arası şişmişti umarım seninkide ödemdir
Bu sadece delik gibi durmuyor işte onun için takıldım yanlarda hiç problem yok ama önden bakınca yamuk görüyor geneliÖdemdir muhtemelen. Bende ameliyattan çıktığımda burun deliklerimin biri dar biri genişti. Şu an ikisi de eşit.
Bu sadece delik gibi durmuyor işte onun için takıldım yanlarda hiç problem yok ama önden bakınca yamuk görüyor geneliumarım ödemdir bir kez daha göze alamam şuan bile çok sıkıntılı süreci
İnşallah tek duam o şuan bile bile yapmaz boşuna doktor olmamıştırŞimdiden öyle şeyler düşünmeyin. Umarım ki başka işleme gerek kalmaz. Doktor göz göre göre öyle bırakmamıştır diye düşünüp ödemdir diye cevap verdim. Ama eğer çok takıyorsanız çarşambaya kadar valla gün geçmez, doktorla telefondan iletişime geçin. Bu neden oldu diye.
İnşallah odemdir ama benimde öyleydi ilk amelityan çıktıktan sonra 2 buçuk ay oldu hala aynı deliklerim biri aşağıda biri yukarda doktor düzelir dedi ama hiç sanmıyorum seklinden çok memnun oldugum için çok sıkıntı yapmıyorum acikcasi
Ciddimisiniz sizin fotoğrafı var mıİnşallah odemdir ama benimde öyleydi ilk amelityan çıktıktan sonra 2 buçuk ay oldu hala aynı deliklerim biri aşağıda biri yukarda doktor düzelir dedi ama hiç sanmıyorum seklinden çok memnun oldugum için çok sıkıntı yapmıyorum acikcasi
Odem olabilir benimde yuzumun bi tarafi sisti bi tarafi inik biraz suanlik benimde 4. GunumCiddimisiniz sizin fotoğrafı var mı
Bİ an önce geçse zaman görsek halini rüyama giriyo artık :)Odem olabilir benimde yuzumun bi tarafi sisti bi tarafi inik biraz suanlik benimde 4. Gunum
Doktorun ne dedi peki göz göre göre nasıl yamuk yapabiliyor anlamıyorumSizi üzmek istemem ama benimki de biri aşağıda biri yukarıda. İki ay oldu. Revizyon olacağım için pek takmıyorum
Tabi kendileri acı çekmiyor aynı stresi yaşamıyor umarım düzelir ikimizinde hiç gerek kalmazKüçük bir işlem zaten dedi bir sonraki için. Onlara giren çıkan yok, bu rahatlıkları öldürüyor zaten beni.
Benimkide kaslarin cok guclu ins geri cekmez cekerse basit bi operasyon dedi manyak herlde bunlarTabi kendileri acı çekmiyor aynı stresi yaşamıyor umarım düzelir ikimizinde hiç gerek kalmaz
Basit dedikleri işlemde biz 10 gün yatmak zorunda kalıyoruz mesele düzeltmesi değil ki sonra ki süreç gülemiyorum bile ebe ninelere döndümBenimkide kaslarin cok guclu ins geri cekmez cekerse basit bi operasyon dedi manyak herlde bunlar
merhaba burun deliğinizdeki asimetri geçti i? Revizyon ameliyat olmak zorunda kaldınız mı? Ben de şu an aynı durumdayım, çok korkuyorum revizyon olursa diye. Ameliyatın ilk gününden beri bir burun deliğim yukarı bakıyor biri yana bakıyor. Doktor sağ tarafınızda çok ödem var inince eşitlenecek dedi. Burun deliklerimin şekli aynı ama biri dik biri biraz daha yatık. Sizlerinki de mi o şekildeydi?Basit dedikleri işlemde biz 10 gün yatmak zorunda kalıyoruz mesele düzeltmesi değil ki sonra ki süreç gülemiyorum bile ebe ninelere döndüm
merhaba burun deliğinizdeki asimetri geçti i? Revizyon ameliyat olmak zorunda kaldınız mı? Ben de şu an aynı durumdayım, çok korkuyorum revizyon olursa diye. Ameliyatın ilk gününden beri bir burun deliğim yukarı bakıyor biri yana bakıyor. Doktor sağ tarafınızda çok ödem var inince eşitlenecek dedi. Burun deliklerimin şekli aynı ama biri dik biri biraz daha yatık. Sizlerinki de mi o şekildeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?