- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Benimki de hiç düşmedi ama daha ilk aylarda çok düşen de var. Doktora göre değişiyor maalesef. Bir de yaşla, yani uzun vadede bütün burunlar düşüyor.Merhaba. Burun estetiğinden sonra bilmem kaçıncı konum okadar pinpirikliyimki off çok kötü bir huyama burada konu araştırınca rahatlıyorum. Birşey sormak istiyorum. Ameliyatın 21. günündeyim. Ameliyattan sonra burnum çok kalkık oldu diye çok korkmuştum ama tamponlardan sonra birazcık indi şuan tam istediğim gibi. Önden inanılmaz ödem var ve kalın deriliyim ama yandan çok beğeniyorum. Daha fazla düşermi acaba ya çok korkuyorum kıkırdak eklenerek yapıldı bu arada.
Kalkık istemekte fayda var aslında hepsi düşecek dediğiniz gibi ama önden burun deliği görüntüsünü hiç sevmiyorum ben o yüzden hafif istedim.ilk aylar düşer diye pişmandım ama sonra düşmeyince memnun kaldım şuan.Benimki de hiç düşmedi ama daha ilk aylarda çok düşen de var. Doktora göre değişiyor maalesef. Bir de yaşla, yani uzun vadede bütün burunlar düşüyor.
Benimki istediğimden çok kalkık oldu maalesefKalkık istemekte fayda var aslında hepsi düşecek dediğiniz gibi ama önden burun deliği görüntüsünü hiç sevmiyorum ben o yüzden hafif istedim.ilk aylar düşer diye pişmandım ama sonra düşmeyince memnun kaldım şuan.
Benim ilk burun baya düşmüştü ama 9 ay falan sürdü evrimi sizinkide belki geç düşer.Benimki istediğimden çok kalkık oldu maalesefÖzellikle kalkık istemiyorum demiştim doktora bir de.
6 ay oldu, hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor valla :) Yaşlanmayı da bekleyemem ki düşsün diyeBenim ilk burun baya düşmüştü ama 9 ay falan sürdü evrimi sizinkide belki geç düşer.
Zaten düzgün burun elde etmek çok zor edene kadar ben yaşlandım mental olarak6 ay oldu, hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor valla :) Yaşlanmayı da bekleyemem ki düşsün diye
Ben de stresten yaşlandığımı hissediyorum, o yüzden retinol kullanmaya başladımZaten düzgün burun elde etmek çok zor edene kadar ben yaşlandım mental olarak
Görüntüsü varmı sizin?Benimki istediğimden çok kalkık oldu maalesefÖzellikle kalkık istemiyorum demiştim doktora bir de.
6 aydır hiç mi düşmedi burnun6 ay oldu, hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor valla :) Yaşlanmayı da bekleyemem ki düşsün diye
Yok düşmedi. Ama herkeste aynı olmuyor.6 aydır hiç mi düşmedi burnun2. ayimdayim çok kalkık herkes bana sabret inecek diyor. Bende öle avunuyorum bı arada yaş 35
Yaş kaçYok düşmedi. Ama herkeste aynı olmuyor.
Benim doktoruma bi teyze ameliyat oldu onun 3 ayda baya düştü galiba yaşla alakaliYok düşmedi. Ama herkeste aynı olmuyor.
26 yaşındayım. Yaş büyük olunca daha mı hızlı düşüyor bilmiyorum, ben uzun vadeyi kastetmiştim, yani 35 iseniz 60 yaşına geldiğinizde mesela.Yaş kaç
Cevabınız için teşekkür ederim ama merak etmeyin psikolojim gayet iyiSiz ameliyat olmasaydınız keşke bu psikolojiyle kendinize zarar. Benim burnum inanılmaz düştü ben tekrar ameliyat olacağım. Herkesin burnuna ameliyat sonrası iyileşme sürecine göre değişiyor durum. Ben yaşla ilgili olduğunu pek sanmıyorum 24 yaşındayım ben düştü. Sadece yaş ilerledikçe düşme görülebilir yani uzun vadede.
Kıkırdak nereye konduMerhaba. Burun estetiğinden sonra bilmem kaçıncı konum okadar pinpirikliyimki off çok kötü bir huyama burada konu araştırınca rahatlıyorum. Birşey sormak istiyorum. Ameliyatın 21. günündeyim. Ameliyattan sonra burnum çok kalkık oldu diye çok korkmuştum ama tamponlardan sonra birazcık indi şuan tam istediğim gibi. Önden inanılmaz ödem var ve kalın deriliyim ama yandan çok beğeniyorum. Daha fazla düşermi acaba ya çok korkuyorum kıkırdak eklenerek yapıldı bu arada.
Onu bilmiyorumKıkırdak nereye kondu
Peki eşit duruyoemu burnunOnu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?