Burun ucu çok kalkık, düzelir mi?

xaxsu98

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
6
1
6
35
Merhaba,

10 gün oldu henüz ameliyat olalı. Biliyorum çok erken, henüz ödemlerim var ve alçı çıktığında burnumu zaten beğenmedim. Ama benim için şu an en büyük problem, aynaya baktığımda domuz gibi iki burun deliğimin de gözükmesi.

İnternette araştırınca burun ucu iniyor diyen de var, ilk günden beri aynı kalkıklıkta kalan da. Ameliyat olmuş birileri deneyimini paylaşabilir mi? Bu deliklerim görünmeyecek hale gelir mi?

Ameliyattaki masa fotoğrafımda da kalkık gözüküyor.

14A424B0-3053-4841-94E8-3984ED2CFF09.webp

Zamanla daha da iner ama çok büyük bir fark olmaz şişlikler inince gözünüz alışır doğallaşır şuan garipsemeniz normal

benimde böyleydi şu an 3.aydayım, şu an deliklerimin yarısı görünüyor şu an acele etmeyin delik konusu için :)

Burnun inip inmemesi tamamen doktorun uyguladığı tekniğe bağlı benim bir yılım doldu burnum ilk günkü kalkıklıkta hiç inmedi. Ameliyatı yapan doktor inecek diyorsa iner.

Bence çok güzel abarttığınız gibi değil. Biraz inme olacaktır merak etmeyin.

Merhaba,

10 gün oldu henüz ameliyat olalı. Biliyorum çok erken, henüz ödemlerim var ve alçı çıktığında burnumu zaten beğenmedim. Ama benim için şu an en büyük problem, aynaya baktığımda domuz gibi iki burun deliğimin de gözükmesi.

İnternette araştırınca burun ucu iniyor diyen de var, ilk günden beri aynı kalkıklıkta kalan da. Ameliyat olmuş birileri deneyimini paylaşabilir mi? Bu deliklerim görünmeyecek hale gelir mi?

Ameliyattaki masa fotoğrafımda da kalkık gözüküyor.

Eki Görüntüle 3210348
İndi mi biraz acaba

Back
X