Burun ucu desteği olmayan var mı?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnumun kemerinden ve burun ucu düşüklüğünden muzdaribim.10 yıl kadar önce septum deviasyonu ameliyatı olmuştum. Tabii tamamen burun ortasındaki kıkırdağa yönelik lokal yapılan bir işlemdi. Küçük olduğum içim bugünleri düşünemedim çok fazla kıkırdak çıkarmıştı doktor ucunun düşeceğini umursamadan. Defalarca olmak istedim fakat sağlık sorunlarım çıktı olamadım. Artık olmak istediğim için geçen ay gittim doktora. Doktor burun ucumda destek kalmadığını kaburgadan destek alacağını söyledi. Ben her türlü razı oldum bu duruma. Ocak ayının başına gün verdi. Arkadaşlar bu operasyonu olup rahat atlatan var mı? Benim gibi burun desteği olmayıp kulaktan/kaburgadan destek alınan var mı? Hayatım boyunca çirkin muamelesi gördüm insanlardan burnum yüzünden. Bana karşı bir şeyler hisseden kişi bile çirkinim diye sevdi beni düşünün. Ve çok kişinin bakışından, konuşmalarından anlıyorum düşüncelerini.Hatta üniversitede bir arkadaşım işe girince paranı ben vereyim burnunu yaptır diye dalga geçmişti resmen. Üzülmüştüm sessiz kalmıştım. Atandım, kendi mesleğimi elime aldım kendi kazancımla olmak istiyorum Allah’ın izniyle bu operasyonu. Desteğinize ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ediyor, mutlu günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence zor olmaz korkma yaptır.kendine güvenin 1 kat daha gelir.bırak boş insanların lafını kafana takma kendin için ol ameliyat
.foto atabilir misin özelden bana .
plastik cerrahine ol kesinlikle ameliyatını. KBB zaten kaburgadan kıkırdak alma işini yapamaz sanırım.

Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnumun kemerinden ve burun ucu düşüklüğünden muzdaribim.10 yıl kadar önce septum deviasyonu ameliyatı olmuştum. Tabii tamamen burun ortasındaki kıkırdağa yönelik lokal yapılan bir işlemdi. Küçük olduğum içim bugünleri düşünemedim çok fazla kıkırdak çıkarmıştı doktor ucunun düşeceğini umursamadan. Defalarca olmak istedim fakat sağlık sorunlarım çıktı olamadım. Artık olmak istediğim için geçen ay gittim doktora. Doktor burun ucumda destek kalmadığını kaburgadan destek alacağını söyledi. Ben her türlü razı oldum bu duruma. Ocak ayının başına gün verdi. Bu arada benim yaklaşık 5 yıl önce geçirmiş olduğum kalp operasyonum var o yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum. Onun için kardiyolojiden olur aldım. Arkadaşlar bu operasyonu olup rahat atlatan var mı? Benim gibi burun desteği olmayıp kulaktan/kaburgadan destek alınan var mı? Hayatım boyunca çirkin muamelesi gördüm insanlardan burnum yüzünden. Bana karşı bir şeyler hisseden kişi bile çirkinim diye sevdi beni düşünün. Ve çok kişinin bakışından, konuşmalarından anlıyorum düşüncelerini.Hatta üniversitede bir arkadaşım işe girince paranı ben vereyim burnunu yaptır diye dalga geçmişti resmen. Üzülmüştüm sessiz kalmıştım. Atandım, kendi mesleğimi elime aldım kendi kazancımla olmak istiyorum Allah’ın izniyle bu operasyonu. Desteğinize ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ediyor, mutlu günler diliyorum.

Bu ameliyatı sadece güzelleşirim ve hayatım değişir diye yaptırmak istiyorsanız sakın yanaşmayın,böyle düşünenler genelde ameliyattan sonra mutsuz oluyormuş çünkü çok büyük beklentiyle giriyorlar ameliyata ve beklentileriyle sonuç uyuşmayinca bunalıma giriyorlar.

Benim ameliyatımin 4.günü çok büyük bir beklenti ve güzellik vb birşey beklemediğim halde ağlamaktan helak ettim kendimi. Pişman mıyım bilmiyorum ama mutlu da değilim. Yüzüm ağzım gözüm davul gibi,şişliklerim geçince mutlu olmayı ümit ediyorum. O yüzden iyi düşünülmesi gereken bir operasyon bu, hadi ameliyat oldum yüzüm çok güzel oldu denilecek bir ameliyat asla değil.

Aynaya bakinca kendimi tanıyamıyorum, atak geçiriyorum titreme krizine giriyorum.Ailem, eşim zor sakinleştiriyolar beni.

Yani çok ama çok iyi düşünün ve beklentinizi çok yüksek tutmayın.. Beklentim çok yüksek olmadığı halde ben çöküşteyim :KK43:

Bu ameliyatı sadece güzelleşirim ve hayatım değişir diye yaptırmak istiyorsanız sakın yanaşmayın,böyle düşünenler genelde ameliyattan sonra mutsuz oluyormuş çünkü çok büyük beklentiyle giriyorlar ameliyata ve beklentileriyle sonuç uyuşmayinca bunalıma giriyorlar.

Benim ameliyatımin 4.günü çok büyük bir beklenti ve güzellik vb birşey beklemediğim halde ağlamaktan helak ettim kendimi. Pişman mıyım bilmiyorum ama mutlu da değilim. Yüzüm ağzım gözüm davul gibi,şişliklerim geçince mutlu olmayı ümit ediyorum. O yüzden iyi düşünülmesi gereken bir operasyon bu, hadi ameliyat oldum yüzüm çok güzel oldu denilecek bir ameliyat asla değil.

Aynaya bakinca kendimi tanıyamıyorum, atak geçiriyorum titreme krizine giriyorum.Ailem, eşim zor sakinleştiriyolar beni.

Yani çok ama çok iyi düşünün ve beklentinizi çok yüksek tutmayın.. Beklentim çok yüksek olmadığı halde ben çöküşteyim :KK43:

O morluk şişlik herkeste oluyor siz niye bu kadar atak geçirip titrediniz ki .İlk 5-6 gün yüzüm uzaylı gibiydi şişti sordu.ama geçiyor 7.gün
Atel çıkınca burun cok şiş oluyor o gün beğenmezsiniz yine
Şöyle 15.20.gün burun ödemi cogu gidiyor güzelleşmeye başlıyor burun.

1.ayda benim ödemin %90 ı gitmişti hep masaj yaptım.
Ödem gittikçe güzelleşti.ben çok fazla bir şekil verdirmedim kalkıklık .Kavis istemedim doğal bir burun istedim.beklediğimden daha güzel oldu diyebilirim.

Nefes sorunumla beraber hafif şeklide düzeldi.
Ve sonuçtan çok cok memnun kaldım.çok güzel oldu.
Keşke 20 yaşında fln yaptıraydım diye pişmanım.
Yıllarca hem nefes alamayan hem çirkin burunla gezdim.şuan 32 yaşındayım .
Ben burnunu beğenmeyen herkese öneriyorum ameliyat olsun herkes ama iyi bir doktor bulup olsunlar.cok moral ve özgüven sağlıyor burun insan çok güzel oluyor.

Benim hiç ağrım ,kanama olmadı çok hafif gecti ameliyatım.agrı kesici serum bile takılmAdı ağrım yoktu çünkü

Şişlik morluğu kafaya takmayın gececek 2_3 gün sonra.
Burnunuzu dediğim gibi 20 gün bekleyin.
ilk anda çok şiş olacak atel çıkınca o halini kafaya takmayın.20 gün sonra inecek o zaman beğeneceksiniz.gecmiş olsun

O morluk şişlik herkeste oluyor siz niye bu kadar atak geçirip titrediniz ki .İlk 5-6 gün yüzüm uzaylı gibiydi şişti sordu.ama geçiyor 7.gün
Atel çıkınca burun cok şiş oluyor o gün beğenmezsiniz yine
Şöyle 15.20.gün burun ödemi cogu gidiyor güzelleşmeye başlıyor burun.

1.ayda benim ödemin %90 ı gitmişti hep masaj yaptım.
Ödem gittikçe güzelleşti.ben çok fazla bir şekil verdirmedim kalkıklık .Kavis istemedim doğal bir burun istedim.beklediğimden daha güzel oldu diyebilirim.

Nefes sorunumla beraber hafif şeklide düzeldi.
Ve sonuçtan çok cok memnun kaldım.çok güzel oldu.
Keşke 20 yaşında fln yaptıraydım diye pişmanım.
Yıllarca hem nefes alamayan hem çirkin burunla gezdim.şuan 32 yaşındayım .
Ben burnunu beğenmeyen herkese öneriyorum ameliyat olsun herkes ama iyi bir doktor bulup olsunlar.cok moral ve özgüven sağlıyor burun insan çok güzel oluyor.

Benim hiç ağrım ,kanama olmadı çok hafif gecti ameliyatım.agrı kesici serum bile takılmAdı ağrım yoktu çünkü

Şişlik morluğu kafaya takmayın gececek 2_3 gün sonra.
Burnunuzu dediğim gibi 20 gün bekleyin.
ilk anda çok şiş olacak atel çıkınca o halini kafaya takmayın.20 gün sonra inecek o zaman beğeneceksiniz.gecmiş olsun

Burnum şuan atelde ve kalkık duruyo böyle kalır diye çok korkuyorum. Sanki burnum şuan ateldeki gibi kalacak yüzüme yakışmayacak diye ödüm kopuyo. Şisliklerimden mi yoksa burundan mı yüzümde tuhaf bir görüntü var. Dudak üstüm sanki bana ait değil. İşte böyle kendimi gördükçe atak geliyo titreme krizine giriyorum hep böyle kalırsam diye:(

Bence doğru karar vermişsiniz benim burnumda çok bi sorun ama rahatsız ediyordu ucu düşüktü yaptırdım gerçekten psikolojik olarak çok iyi geldi. Şimdi biraz daha kaldırtacağım. En fazla 1 hafta çekersiniz. Benim kardeşime kulaktan destek aldılar 8 yıl oldu kaza geçirmişti hala güzel burnu. çok merak ettim burnunuzu bir resminizi koyarmısınız

Herkesin kendi kararı kendi fikri ama burun estetiği eğer iyi yapılırsa yüzü çok değiştiriyor en basiti yaptığım makyaj çektirdiğim vesikalık resim bile değişti sizi çok etkilemiş okuduğum kadarıyla inşallah istediğiniz gibi olur herşey

Bence zor olmaz korkma yaptır.kendine güvenin 1 kat daha gelir.bırak boş insanların lafını kafana takma kendin için ol ameliyat
.foto atabilir misin özelden bana .
plastik cerrahine ol kesinlikle ameliyatını. KBB zaten kaburgadan kıkırdak alma işini yapamaz sanırım.
Plastik cerraha gittim. Olumlu konuştu. Orta riskli bir operasyon olacağını söyledi. Aralık ortası gibi muayeneye gelmemi söyledi. O muayenede nasıl olmasını istediğimi görüşeceğiz. Ocak ayının ilk haftası da ameliyat olacağım inşallah.

Herkesin kendi kararı kendi fikri ama burun estetiği eğer iyi yapılırsa yüzü çok değiştiriyor en basiti yaptığım makyaj çektirdiğim vesikalık resim bile değişti sizi çok etkilemiş okuduğum kadarıyla inşallah istediğiniz gibi olur herşey

Doktoruma çok güvenerek ameliyat oldum. Yaptığı burunlar çok iyi görünüyordu ve hastalarıyla da muayenehanesinde karşılaştım hepsinin de atelde filan olmasına rağmen burunlari iyi görünüyordu. Ama ben kendimi çok değişik görüyorum,henüz 4.günüm acaba obsesif mi davranıyorum onu da bilmiyorum. Tuhaf bir surat,tuhaf bir burun,tuhaf bir dudak ve dudak üstü. Kalkık bir burun ama atelden mi öyle gerçeği mi öyle ayırt edemiyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum,öğretmenim ve istifa edip eve kapatmayi düşünüyorum kendimi.Resmen bunalimdayım ölmeyi düşündüm akşam: (

Aslında uzun bir dönem sağlık sorunumdan ötürü demek ki böyle olması gerekiyormuş olamayacağım dedim. Yaptıramayacağım riskli olduğu için deyip avutup durdum kendimi. Kalp sorununu yaşamamış olsaydım çok daha önce yaptırırdım. Kardiyoloji açısından herhangi bir problem olmamasına rağmen plastik cerrahlardan birkaçı olumsuz konuştu riskimden dolayı, bazıları da yapılır tabii ki dedi. Bu gittiğim doktor olabileceğini ilacımı bir süre öncesinden kestiğimde sorun olmayacağını söyledi. Umarım olabilirim. Cevabınız için teşekkür ediyorum ayrıca.

Açıkçası çok büyük beklentide değilim. Çok radikal bir değişiklik de istemiyorum. Sadece burun ucundaki düşüklüğün ve burun sırtındaki kemerin giderilmesini istiyorum. Büyük bir burnum var ama beni rahatsız eden şey kemeri ve ucundaki düşüklüğü. Küçük veya çok kalkık bir burun istemiyorum. Bunu doktoruma da belirteceğim. Çünkü çok büyük bir değişikli zaten kabullenmek zor olur. İnşallah hayal kırıklığı yaşamam. Umarım siz de ilerleyen zamanda çok memnun kalırsınız sonuçtan. Geçmiş olsun.

Bence doğru karar vermişsiniz benim burnumda çok bi sorun ama rahatsız ediyordu ucu düşüktü yaptırdım gerçekten psikolojik olarak çok iyi geldi. Şimdi biraz daha kaldırtacağım. En fazla 1 hafta çekersiniz. Benim kardeşime kulaktan destek aldılar 8 yıl oldu kaza geçirmişti hala güzel burnu. çok merak ettim burnunuzu bir resminizi koyarmısınız
Müsait bir zamanda koymaya çalışacağım. Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Umarım olabilirim herhangi bir problemle karşılaşmadan.

Açıkçası çok büyük beklentide değilim. Çok radikal bir değişiklik de istemiyorum. Sadece burun ucundaki düşüklüğün ve burun sırtındaki kemerin giderilmesini istiyorum. Büyük bir burnum var ama beni rahatsız eden şey kemeri ve ucundaki düşüklüğü. Küçük veya çok kalkık bir burun istemiyorum. Bunu doktoruma da belirteceğim. Çünkü çok büyük bir değişikli zaten kabullenmek zor olur. İnşallah hayal kırıklığı yaşamam. Umarım siz de ilerleyen zamanda çok memnun kalırsınız sonuçtan. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Umarım sizin de herşey istediğiniz gibi olur:dua:

Daha çok erken şişler inecek alışacaksınız yeni burnunuza benimde çok şişti eski burnundan bile büyüktü dolma biber gibiydi keşke resim olsada koysam hiç fotoğraf çekinmedim şok olmuştum aynaya baktığımda ama bi süre sonra indi alıştım ucu da indi tekrar yaptıracağım kalkık istiyorum inşallah istediğiniz gibi olur üzülmeyin

Daha çok erken şişler inecek alışacaksınız yeni burnunuza benimde çok şişti eski burnundan bile büyüktü dolma biber gibiydi keşke resim olsada koysam hiç fotoğraf çekinmedim şok olmuştum aynaya baktığımda ama bi süre sonra indi alıştım ucu da indi tekrar yaptıracağım kalkık istiyorum inşallah istediğiniz gibi olur üzülmeyin

İnşallah düzelir böyle kalmaz yoksa üzüntüden camdan filan aticam kendimi:( Ben mi bu kadar etkilendim bu süreçlerden anlamadım ki.
Bugün tamponlarım çıkacak bakalım, biraz daha rahatlamayı umuyorum. Teşekkür ederim desteğiniz için :KK200:

Burnum şuan atelde ve kalkık duruyo böyle kalır diye çok korkuyorum. Sanki burnum şuan ateldeki gibi kalacak yüzüme yakışmayacak diye ödüm kopuyo. Şisliklerimden mi yoksa burundan mı yüzümde tuhaf bir görüntü var. Dudak üstüm sanki bana ait değil. İşte böyle kendimi gördükçe atak geliyo titreme krizine giriyorum hep böyle kalırsam diye:KK43:
1 ay boyunca ödem yavas yavas atılır. Şişlik indikce güzelleşir o kalkıklık o gerginlik şişlik hepsi gececek . 20 gün olmadan hiç beğenmezsin.endişe yapma.20 günden sonra güzelleşecek

1 ay boyunca ödem yavas yavas atılır. Şişlik indikce güzelleşir o kalkıklık o gerginlik şişlik hepsi gececek . 20 gün olmadan hiç beğenmezsin.endişe yapma.20 günden sonra güzelleşecek

Teşekkür ederimm..Doktorum da farketti ne kadar endişelisin, korkuyosun sabırlı ol rahat dur kız dedi. Resmen doktorun yanında da titreme tuttu, bi de acıyacak diye adamın kolunu tuttum tamponları çıkartırken iyi şaplağı patlatmadı suratıma :KK67:

Teşekkür ederimm..Doktorum da farketti ne kadar endişelisin, korkuyosun sabırlı ol rahat dur kız dedi. Resmen doktorun yanında da titreme tuttu, bi de acıyacak diye adamın kolunu tuttum tamponları çıkartırken iyi şaplağı patlatmadı suratıma :KK67:
Bende tampon hiç yoktu 2 kez ameliyat oldum ikisinde de yoktu. Bende dikiş alınırken korktum acır diye çok şükür hiç acımadı.sen şimdi 20 gün daha bekle.20 günden sonra inecek begenmeye başlıycaksın

Back
X