- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnumun kemerinden ve burun ucu düşüklüğünden muzdaribim.10 yıl kadar önce septum deviasyonu ameliyatı olmuştum. Tabii tamamen burun ortasındaki kıkırdağa yönelik lokal yapılan bir işlemdi. Küçük olduğum içim bugünleri düşünemedim çok fazla kıkırdak çıkarmıştı doktor ucunun düşeceğini umursamadan. Defalarca olmak istedim fakat sağlık sorunlarım çıktı olamadım. Artık olmak istediğim için geçen ay gittim doktora. Doktor burun ucumda destek kalmadığını kaburgadan destek alacağını söyledi. Ben her türlü razı oldum bu duruma. Ocak ayının başına gün verdi. Arkadaşlar bu operasyonu olup rahat atlatan var mı? Benim gibi burun desteği olmayıp kulaktan/kaburgadan destek alınan var mı? Hayatım boyunca çirkin muamelesi gördüm insanlardan burnum yüzünden. Bana karşı bir şeyler hisseden kişi bile çirkinim diye sevdi beni düşünün. Ve çok kişinin bakışından, konuşmalarından anlıyorum düşüncelerini.Hatta üniversitede bir arkadaşım işe girince paranı ben vereyim burnunu yaptır diye dalga geçmişti resmen. Üzülmüştüm sessiz kalmıştım. Atandım, kendi mesleğimi elime aldım kendi kazancımla olmak istiyorum Allah’ın izniyle bu operasyonu. Desteğinize ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ediyor, mutlu günler diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: