- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kez ameliyat oldum 1 gram ağrı olmadı.ağrı kesici serum bile istemedim.o derece iyiydi.Ameliyat sonrası çok ağrı yaşadınız mı arkadaşlar? Anestezi etkisi çok uzun sürdü mü? Ocak ayına daha çok var ama şimdiden korkmaya başladım anesteziden sonra uyanamamaktan ve uyanırsam çok ağrı çekmekten.
Bunu aklımda bulunduracağım çok teşekkür ediyorum. Umarım ben de olabilirim artık bu operasyonu. Umarım çok memnun kalırsınız burnunuzdan, çok geçmiş olsun.2 kez ameliyat oldum 1 gram ağrı olmadı.ağrı kesici serum bile istemedim.o derece iyiydi.
Evde de ağrım olmadı hiç.
ama benim için de tampon yoktu Belki onun etkisi vardır tampon koyulan burunlar biraz Sizlama yapıyormuş çünkü. Mümkünse silikon. Tampon koydurmay'ın içine iç boştu benim hiç.agrı olmadı
Resminizi görebilir miyim lütfen ben de kavis ve kalkıklık istemedim ama alışamadım da pek sankiO morluk şişlik herkeste oluyor siz niye bu kadar atak geçirip titrediniz ki .İlk 5-6 gün yüzüm uzaylı gibiydi şişti sordu.ama geçiyor 7.gün
Atel çıkınca burun cok şiş oluyor o gün beğenmezsiniz yine
Şöyle 15.20.gün burun ödemi cogu gidiyor güzelleşmeye başlıyor burun.
1.ayda benim ödemin %90 ı gitmişti hep masaj yaptım.
Ödem gittikçe güzelleşti.ben çok fazla bir şekil verdirmedim kalkıklık .Kavis istemedim doğal bir burun istedim.beklediğimden daha güzel oldu diyebilirim.
Nefes sorunumla beraber hafif şeklide düzeldi.
Ve sonuçtan çok cok memnun kaldım.çok güzel oldu.
Keşke 20 yaşında fln yaptıraydım diye pişmanım.
Yıllarca hem nefes alamayan hem çirkin burunla gezdim.şuan 32 yaşındayım .
Ben burnunu beğenmeyen herkese öneriyorum ameliyat olsun herkes ama iyi bir doktor bulup olsunlar.cok moral ve özgüven sağlıyor burun insan çok güzel oluyor.
Benim hiç ağrım ,kanama olmadı çok hafif gecti ameliyatım.agrı kesici serum bile takılmAdı ağrım yoktu çünkü
Şişlik morluğu kafaya takmayın gececek 2_3 gün sonra.
Burnunuzu dediğim gibi 20 gün bekleyin.
ilk anda çok şiş olacak atel çıkınca o halini kafaya takmayın.20 gün sonra inecek o zaman beğeneceksiniz.gecmiş olsun
Kulağınızdan büyük bir kesi ile mi alındı kıkırdak? Benim cildimde yara izi kabarık kalıyor uzun süre o yüzden soruyorum. Benim de kaburgadan alacağını söyledi doktor. Bu yara izi konusunu ameliyattan önce söyleyeceğim bakalım nasıl bir yol izleyecek doktorum. İyileşmeniz ne kadar sürdü bu arada? Size de çok geçmiş olsun. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.benim burnuma kulagımdan kıkırdak alınarak revizyon yapıldı kokulcak bir süreç degil bence hesey cok hızlı gelişiyor ve kkıkıdak eklettıgınnız anlaşılmıyor
Aralık ayı ortasında muayeneye gidip nasıl bir sonuç istediğimi görüşeceğim ben de doktorumla. Bu görüşmede ben de kalkık ve kavisli bir burun istemediğimi belirteceğim. Cerrahtan kaynaklı mı bu belirtilmesine rağmen kalkık ve kavisli bir burun sonucu acaba? Yoksa ister istemez kavis ve kalkık bir sonuç mu alınıyor tüm operasyonlarda?Resminizi görebilir miyim lütfen ben de kavis ve kalkıklık istemedim ama alışamadım da pek sanki
Hayır cnm doktora söylüyorsun ben hiç kavis istemedim kemeri aldı sadece ucunu çok az kaldırdı .hatta ameliyat sonrası ben pek bakamadım kendime ya da yapı meselesi hemen indi eskisi gibi ucu düşük . Benim ameliyat olduğumu anlamıyor beni yeni görenler yandan kemerli görüntüm gitti. Ama yıpratıcı bir süreç alışmak zor olabiliyor gerçekten sorunlu değilse görüntü ve nefes hiç bulaşmayınAralık ayı ortasında muayeneye gidip nasıl bir sonuç istediğimi görüşeceğim ben de doktorumla. Bu görüşmede ben de kalkık ve kavisli bir burun istemediğimi belirteceğim. Cerrahtan kaynaklı mı bu belirtilmesine rağmen kalkık ve kavisli bir burun sonucu acaba? Yoksa ister istemez kavis ve kalkık bir sonuç mu alınıyor tüm operasyonlarda?
Görüntü olarak geçrekten kemerli, büyük bir burnum var. Benim için üzücü olan ucunda destek kalmadığından gülümsediğimde bile ucu düşen bir burnum olması. Zaten bu düşüklüğün giderilmesi bile benim için yeterli. Doktorum burun ucuna destek verirse düzgün bir şekilde, burnumdaki kemer de daha hafiflemiş olacak. Bakalım umarım olabilirim bu ameliyatı. Çünkü ciddi anlamda istiyorum artık.Hayır cnm doktora söylüyorsun ben hiç kavis istemedim kemeri aldı sadece ucunu çok az kaldırdı .hatta ameliyat sonrası ben pek bakamadım kendime ya da yapı meselesi hemen indi eskisi gibi ucu düşük . Benim ameliyat olduğumu anlamıyor beni yeni görenler yandan kemerli görüntüm gitti. Ama yıpratıcı bir süreç alışmak zor olabiliyor gerçekten sorunlu değilse görüntü ve nefes hiç bulaşmayın
Ne yaptınız acaba? Ocak ayı geçmiş.Görüntü olarak geçrekten kemerli, büyük bir burnum var. Benim için üzücü olan ucunda destek kalmadığından gülümsediğimde bile ucu düşen bir burnum olması. Zaten bu düşüklüğün giderilmesi bile benim için yeterli. Doktorum burun ucuna destek verirse düzgün bir şekilde, burnumdaki kemer de daha hafiflemiş olacak. Bakalım umarım olabilirim bu ameliyatı. Çünkü ciddi anlamda istiyorum artık.