BURUN UCU DÜŞMESİ ÇIKINTI (RESİMLİ)

little_miracle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
317
306
103
28
Merhaba kızlar burada daha önce bir baslık açmıştım bandajlı haldeydi o zaman. Bandajlıyken burnumu çok çok daha beğenmiştim bantlarim ciktiktan 3 gün sonra resmen burun ucun aşağiya indi. Ve sanki pollybeak deformitesnden var gibi geldi. Bugun 20. Günüm ya ileride daha cok inerse diye aklım cikiyor. birde bunların üstüne yetmezmiş gibi 2 gündür burun sırtımda hafif çıkıntı gibi bişey çıktı ama kemik mi ödem mi bilmiyorum..bir de burun ucun hala aşırı uzun geliyor bana, herkes ameliyat olmasaydın bunun neresi ameliyat diyor. Sürekli aynalara bakiyorum kamerayi açıyorum. Lütfen yorumlarınızı yazar mısınız? Objektif olacağiniza inaniyorum teşekkürler şimdiden.

Merhaba kızlar burada daha önce bir baslık açmıştım bandajlı haldeydi o zaman. Bandajlıyken burnumu çok çok daha beğenmiştim bantlarim ciktiktan 3 gün sonra resmen burun ucun aşağiya indi. Ve sanki pollybeak deformitesnden var gibi geldi. Bugun 20. Günüm ya ileride daha cok inerse diye aklım cikiyor. birde bunların üstüne yetmezmiş gibi 2 gündür burun sırtımda hafif çıkıntı gibi bişey çıktı ama kemik mi ödem mi bilmiyorum..bir de burun ucun hala aşırı uzun geliyor bana, herkes ameliyat olmasaydın bunun neresi ameliyat diyor. Sürekli aynalara bakiyorum kamerayi açıyorum. Lütfen yorumlarınızı yazar mısınız? Objektif olacağiniza inaniyorum teşekkürler şimdiden.
Bence bu düşme değil ödemleriniz var ama ona rağmen çok doğal ve güzel görünüyor? Dr. Nuz kim?

Bu alttakiler ilk ciktiiği zamandan mesela. Bana cok inmiş gibi geliyor😔

Eklentiler

• 7EEE1306-19F2-4343-AE16-346A31E76A7A.webp
    7EEE1306-19F2-4343-AE16-346A31E76A7A.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 276
  • 3788B7E2-7B22-444C-B2C2-38DAE70F7FF5.webp
    3788B7E2-7B22-444C-B2C2-38DAE70F7FF5.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 255
Ayy çok güzel olmuş ilk halinin resmi.Sonraki resimlerinizde hafif düşüklük var

Kızlar birde şu anda mesela alttan bakınca sağ burun deliğim resmen yamuk. Bunu yaşayanlae var mı aranızda? Şişlikler geçinde düzelir mi acaba birazda olsa.

Can sıkma canını bence ödem ucuna toplanmış ondan öyle düzelir o hiç merak etme

Ödemleriniz inmiş zaten ameliyattan sonraki süreçte 1 veya 2milim düşme olabiliyor bu ödemin geçmesinden kaynaklanıyor

Bana doktorum 1.ay sonunda yüzde 70 demişti 1.aydan sonra incelme oluyor zamanla yani su an sizin 1 2 milim düsmesi normal em iyisini doktorunuz bilir tabi

bu forumda hep 3. Ayda %70 diye okumuştum. 1. Ayda oranın bu kadar yüksek olduğu hiç duymadım. Zaten gözlerimin şişliği bile henüz geçmedi. 20 günü geçmeme rağmen sağ göz altımda morluğum duruyor.. gerçekten allah hepimize sabır versin bu dönemde.

ilk hali bagiriyor ben estetigim diye.. son hali cok dogal.. soylemeseniz estetik oldugunu hayatta dusunmem.. klasik hokka burun gore gore oylesini begenir olmussunuz ama sizinki bin basar bence..

Burun ucu çok büyük kalmış ve biraz küçültülüp kaldırılsa iyi olurdu

Bu alttakiler ilk ciktiiği zamandan mesela. Bana cok inmiş gibi geliyor😔
Burunda kesinlikle sıkıntı yok. Gayet güzel yapmış. Çene ucu dolgusu ve dudak dolgusu gerekli. Bundan dolayı oran farklılığı hissediyorsunuz ve burnunuz bundan dolayı büyük duruyor. Yoksa gerçekten burnu çok güzel yapmış. Daha küçük yapsa basık dururdu...

Burunda kesinlikle sıkıntı yok. Gayet güzel yapmış. Çene ucu dolgusu ve dudak dolgusu gerekli. Bundan dolayı oran farklılığı hissediyorsunuz ve burnunuz bundan dolayı büyük duruyor. Yoksa gerçekten burnu çok güzel yapmış. Daha küçük yapsa basık dururdu...
Demeyiiinnn bide onlar cikmasin basimaaa 😂😂😂

Demeyiiinnn bide onlar cikmasin basimaaa 😂😂😂
Yok gerçekten güzel ama 2. Bir ameliyat (revizyon) yerine dolgu daha mantıklı zira burnunuz çok güzel. Revizyon geçirseniz bile şikayet ettiğiniz şeyler düzelmeyecek çünkü çene orantılı değil (kusursuz olması adına söylüyorum). Yoksa göze batmıyor gayet de güzel duruyor. Ama şöyle kusursuz olsun vs derdiniz varsa diye dedim.

Back
X