- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi little_miracle
Bunlaeda bugün çektiklerim. Gerçektende her gün başka bir burunma uyaniyorum cok ilginç
(ameliyat olanlara fikir olsun diye atiyorum)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gerçekten güzel ama 2. Bir ameliyat (revizyon) yerine dolgu daha mantıklı zira burnunuz çok güzel. Revizyon geçirseniz bile şikayet ettiğiniz şeyler düzelmeyecek çünkü çene orantılı değil (kusursuz olması adına söylüyorum). Yoksa göze batmıyor gayet de güzel duruyor. Ama şöyle kusursuz olsun vs derdiniz varsa diye dedim.
Eski burnunuz nasıldı?Bunlaeda bugün çektiklerim. Gerçektende her gün başka bir burunma uyaniyorum cok ilginç(ameliyat olanlara fikir olsun diye atiyorum)
Eski burnunuz nasıldı?
Çok kötü değilmiş ama yine de güzel ve doğal olmuş burun ucu bence biraz daha küçülür, ben zaten çok doğal burunları beğendiğim için gayet güzelbu şekildeydi kemerli bir burnum vardı
Çok kötü değilmiş ama yine de güzel ve doğal olmuş burun ucu bence biraz daha küçülür, ben zaten çok doğal burunları beğendiğim için gayet güzel
Valla olan herkes hergün farklı bir burunla uyandığını söylüyor burda en önemlisi sabır benceUmarim beklemekten baska çare yok.. Ama bugun o çıkıntı olan kısım dahada belirleşti umarim ödemdir bir de onu takmak hiç istemiyorum
Valla olan herkes hergün farklı bir burunla uyandığını söylüyor burda en önemlisi sabır bence
Bir de ben iyi bir doktor bulup olabilseydimEvet ameliyat sürecinden cok cok daha zor bekleme olayı
Bir de ben iyi bir doktor bulup olabilseydim
AnkaraSiz hangi ildesiniz?
Ankara
O kadar olumsuz yorumu var kiAnkara’da esabil eker çok duymuştum
O kadar olumsuz yorumu var ki
AynenDoktorda şans işi..
Hayır kötü değil burnunuz ama ilk haliyle farklı anladığm kadarıyla doktorunuzla görüştünüz mü bunu? Bu arada doktorunuz kimdiMerhaba kızlar burada daha önce bir baslık açmıştım bandajlı haldeydi o zaman. Bandajlıyken burnumu çok çok daha beğenmiştim bantlarim ciktiktan 3 gün sonra resmen burun ucun aşağiya indi. Ve sanki pollybeak deformitesnden var gibi geldi. Bugun 20. Günüm ya ileride daha cok inerse diye aklım cikiyor. birde bunların üstüne yetmezmiş gibi 2 gündür burun sırtımda hafif çıkıntı gibi bişey çıktı ama kemik mi ödem mi bilmiyorum..bir de burun ucun hala aşırı uzun geliyor bana, herkes ameliyat olmasaydın bunun neresi ameliyat diyor. Sürekli aynalara bakiyorum kamerayi açıyorum. Lütfen yorumlarınızı yazar mısınız? Objektif olacağiniza inaniyorum teşekkürler şimdiden.
Hayır kötü değil burnunuz ama ilk haliyle farklı anladığm kadarıyla doktorunuzla görüştünüz mü bunu? Bu arada doktorunuz kimdi