Burun ucu estetiği kolay bir ameliyat mı?

280415

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
277
20
118
arkadaşlar merhaba,
Geçen sene mart ayında burnumdan ameliyat oldum. Ancak burun deliklerim çok büyük, burun ucum çok geniş ve büyük. Önden ve yandan hiç kibar durmuyor. Tamam hiçbir zaman küçük bir burun hayal etmemiştim, ama bu da olmadı yahu :)
Kemiğe vs dokunmadan, sadece burun ucumu küçültmek istiyorum. Delikler küçüksün, genişlik daralsın vs. Bu ameliyat nasıl bir ameliyattır? İyileşme süreci, şişliklerin inme süreci vs. Yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar merhaba,
Geçen sene mart ayında burnumdan ameliyat oldum. Ancak burun deliklerim çok büyük, burun ucum çok geniş ve büyük. Önden ve yandan hiç kibar durmuyor. Tamam hiçbir zaman küçük bir burun hayal etmemiştim, ama bu da olmadı yahu :)
Kemiğe vs dokunmadan, sadece burun ucumu küçültmek istiyorum. Delikler küçüksün, genişlik daralsın vs. Bu ameliyat nasıl bir ameliyattır? İyileşme süreci, şişliklerin inme süreci vs. Yardımcı olabilir misiniz?
Buradan bir yorumda bulunmak zor. Doktorun muayenesi sonucunda ancak net bir cevap alabilirsin. Arzu edersen sana benim doktorumu önerebilirim. Çok da tecrübeli bir doktor bu konuda.

Burun deliklerinin küçültülmesi demek burun kanatlarını kesecekler yeniden dikecekler demek.
İlk iki gün biraz sızlar ama geçer, iyileşme süreci hızlıdır. Düzenli pansumanlarla ağrısız geçer :) Korkacak bir şey yok..

Back
X