Burun Ucu Estetiği (tip plasty)

QUEEN24

iyi ki doğurmuşum seni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
290
53
38
merhaba arkadaslar burun ucu estetıgı olmayı dusunuyorum ama koru korune gıdıp olmakta ıstemıyorum aranızda yaptıran war mı tecrubelerınızı paylasabılırmısınz

bende istiyorum bir kac uzman doktora resim yolladim bakalim tasarim sonuclarini bekliyorum .sende bilgi alirsan benide bilgilendir bende sana haber veririm...hoscakal

ya tasarım cok saglıklı olmuyo sankı bende maıl attım bnm burnumda kemer fılan yok dedım oda burun ucu estetıgı dedı yarın da burda adı gecen bılge bey warya malatyada kı onu arıcam konustuklarımıda burda paylasırım gorsmek uzere

ya tasarım cok saglıklı olmuyo sankı bende maıl attım bnm burnumda kemer fılan yok dedım oda burun ucu estetıgı dedı yarın da burda adı gecen bılge bey warya malatyada kı onu arıcam konustuklarımıda burda paylasırım gorsmek uzere

canim bi sorarmisin benim burnumdada kemere yok ama hafif bir kavis verebilmesi icin törpü mümkünmü burun ucu estetiginde törpü yapiliyormu.tessekkürler.görüsmek uzere

canim bi sorarmisin benim burnumdada kemere yok ama hafif bir kavis verebilmesi icin törpü mümkünmü burun ucu estetiginde törpü yapiliyormu.tessekkürler.görüsmek uzere

ben konustum sımdı doktorla gormeden bısey demem mumkun değil dedı:(

bu konuyu cok arastıran var ama sanırım yaptıran yok bende burun ucu estetıgı ısterken baslı basına rınoplastı oldum:) halbukı sadece kaldırtmak ve daraltmak ıstıyordum burnumu :) neye nıyet neye kısmet burun kemıgım genıs dıye kemıgını daraltı dr um ama ıstedıgım gıbı kalkmadı ve daralmadı ucuncuye ınsaaallh:)

arkadaşlar merhaba ben burun ucu ameliyatını oldum ve bende olmadan önce çok araştırmıştım ama bişey bulamamıştım .
sanıyorum 2 yıl oldu ben olalı . açık teknikle ve lokal anesteziyle oldum . hiçtam ameliyat düşünmediğim için aradaki fiyat farkıyla ilgili bi yorum yapamıycam .

benim burnum düzgündü ama ucu top gibi ve düşüktü . dediğim gibi açık teknikle uçtan tamamen açılarak oldum . burun ucum hem küçültüldü hem kaldırıldı çok çok hafifte kemiğimde bi çkıntı vardı o törpülendi . şimdi burnumdan çok çok çok memnunum . hem çok doğal oldu hemde aynaya baktığımda hiç yabancılık çekmedim .

ben izmirde olmuştum doktorumun adını bile hatırlamıyorum ama memnun kaldım açıkcası . ben önce maille randevu alıp görüşmeye gittim doktorla bana bu tarz yaptığı bikaç ameliyatı gösterdi . sonra benim resimlerimi çekip böyle olur falan dedi . dediğim gibi ben sonuçtan memnunum hokka gibi bi burnum yok ama tam olmadığımada hiç pişman olmadım .

arkadaşlar bende 29 gun önce sadece burunucu oldum bende cok memnunum..kemersız duz uzun bı burnum vardı küçültüldu kısaldı bırazda kaldırıldı burun delıklerı daraltıldı şimdi tam yüzüme göre yuzume yakısan bı burun oldu kemıge hıc dokunulmadı hatta doktorum sagolsun istersen kemıgede bı torpı atarız dedı mınık bı cıkıntı vardı cok zor hıssedılen ama beni hiç rahatsız etmeyen ona ragmen kemiğe hiç dokunulmasını istemedım çok dogal oldu hiç kımse anlamıyo bılenler hariç :Darkadaslarım kılo mu verdın diyo bence sadece ucunun düzeltılmesı sıze yeterlı gelecekse sızı mutlu edeckse kesınlıkle sadece burunucu derim maddı olarakda cok uygun tam estetıklere göre yanı benım doktorumun yaptıgı tam estetıklere göre...bende lokalle oldum 2 saate yakın surdu agrı sızı hissetmedım ılk basta bı kac ıgneyı hıssedıyosunuz ssadece o kadar :D doktorum ankarada serdar öztürkk!!!! on numardır kendisi..

arkadaşlar bende 29 gun önce sadece burunucu oldum bende cok memnunum..kemersız duz uzun bı burnum vardı küçültüldu kısaldı bırazda kaldırıldı burun delıklerı daraltıldı şimdi tam yüzüme göre yuzume yakısan bı burun oldu kemıge hıc dokunulmadı hatta doktorum sagolsun istersen kemıgede bı torpı atarız dedı mınık bı cıkıntı vardı cok zor hıssedılen ama beni hiç rahatsız etmeyen ona ragmen kemiğe hiç dokunulmasını istemedım çok dogal oldu hiç kımse anlamıyo bılenler hariç :Darkadaslarım kılo mu verdın diyo bence sadece ucunun düzeltılmesı sıze yeterlı gelecekse sızı mutlu edeckse kesınlıkle sadece burunucu derim maddı olarakda cok uygun tam estetıklere göre yanı benım doktorumun yaptıgı tam estetıklere göre...bende lokalle oldum 2 saate yakın surdu agrı sızı hissetmedım ılk basta bı kac ıgneyı hıssedıyosunuz ssadece o kadar :D doktorum ankarada serdar öztürkk!!!! on numardır kendisi..

canım bende ankarada oturuyorum bende burun ucu ameliyatı olmak istiyorum burnumun üstünde sorun yok kemer felan ama ucu düşük ve delikler biraz geniş bu beni rahatsız ediyor ama çok korkuyorum istediğim gibi olmasa çok doğal olmasını istiyorum birde fiyat yazarmısın canım:17:

canım bende ankarada oturuyorum bende burun ucu ameliyatı olmak istiyorum burnumun üstünde sorun yok kemer felan ama ucu düşük ve delikler biraz geniş bu beni rahatsız ediyor ama çok korkuyorum istediğim gibi olmasa çok doğal olmasını istiyorum birde fiyat yazarmısın canım:17:[/QU burdan tam fiati yazmam dogru olmaz canm amelıyat sartlarına burnuna yapılan mudehalelere göre değişiyor.ama 1.750 2bin civarında sadece ucu için.ankaradaysan kesınlıkle serdar öztürk derim dogallığı konusunda hiç şüphen olmasın..kendisiyle git görüş yaptıgı burunların resımlerını gör o zaman anlarsın zaten :) ben cok memnunum hem dogal hemde tam yüzüme göre oldu bu gün bir aylık :34:

arkdaşlar ben de burun ucu istiyorum ben iki defa zaten burun ameliyatı oldum.kemik kıkırdak bişey kalmadı fakat burnumun ucu hem top gibi hem de gülünce özellikle zencilerin burnu gibi yayılıp genişliyor.

sankı benım burnumu anlatmıs gıbısın aynı amelıyatı olmak ıstıyorum bende ozelden msj atamıyorum yenıyım daha maılle resmını gormek ıstıyorum gonderırmısın bende serdar beyı dusunuyorum ama resmı gorursem kesın karar verırım

sankı benım burnumu anlatmıs gıbısın aynı amelıyatı olmak ıstıyorum bende ozelden msj atamıyorum yenıyım daha maılle resmını gormek ıstıyorum gonderırmısın bende serdar beyı dusunuyorum ama resmı gorursem kesın karar verırım

tabı o kadar heyecanlandımkı adresı yazmamısım xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X