Burun ucu geniş olupta ameliyat olanlar?

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Merhaba arkadaşlar.Burun ameliyatı olmayı düşünüyorum yalnız burun ucum geniş olduğundan dolayı ameliyat sonrası nasıl bir burun olacağı beni endişelendiriyor.Aranızda bu durumda olupta ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

canım burun ucu derken burun delikleri felanmı cünki benim komple yapıldı ve burun deliklerimde büyüktü onlarda ufaltıldı fotolarım var gerci bakabilirsinde tam anlayamadım cünki burun uc kısmı cokmu büyük bunumu diyorsun

Benim kemik kısmı hiç ellenmedi sayılır burun ucum çok etliydi burun ucum daraltıldı :)
Alttan bakınca karemsi bi görüntüm vardı şimdi üçgenimsi oldu fazla etli kısmı gitti ki daha 3 hafta dolmadı bile.. :) henüz şiş ama belli oluyor fark tabiki :54:

Benim kemik kısmı hiç ellenmedi sayılır burun ucum çok etliydi burun ucum daraltıldı :)
Alttan bakınca karemsi bi görüntüm vardı şimdi üçgenimsi oldu fazla etli kısmı gitti ki daha 3 hafta dolmadı bile.. :) henüz şiş ama belli oluyor fark tabiki :54:
kime oldun cnm ??bide acıkmı kapalımıydı amelıyatınn

Sağlık problemi de vardı burnumda sinüzlerim fln da alındı açık oldum ben :)
Ankara artplast diye bi klinik var Orhan Murat Özdemire ameliyat oldum
2 yıl önce de kuzenim göğüs estetiği olmuştu memnun kalmıştı ordan irtibata geçtim bende :):54:

Sağlık problemi de vardı burnumda sinüzlerim fln da alındı açık oldum ben :)
Ankara artplast diye bi klinik var Orhan Murat Özdemire ameliyat oldum
2 yıl önce de kuzenim göğüs estetiği olmuştu memnun kalmıştı ordan irtibata geçtim bende :):54:
anladım cnm benımde kemer ve burun delıklerınde küçülme işlemı yapılcak doktorum kapalı dedı fakat ben arastırıyorum kapalı amelıyatta burun ucuna mudahale yok denılıyor kafam karıstı ondan dolayı sordum tşk ederım

Hmm benim burun deliklerim oynanmadı ama kıkırdak küçültüldü o şiş görüntü gitti daha sivrimsi oldu eskisine göre..
Kapalıda doktorların yapacağı işlemler güçleşiyormuş göremedikleri için ama açıkta daha rahat hareket ediyorlarmış
Tabi iyileşme açıkta daha zor ama bilemem istersen birkaç doktorla daha görüş içine sinmediyse :)

Benim doktorum 3 boyutlu tasarım uyguladı çok büyük bir ekranda her açıdan yeni ve eski burnumu gördüm her detayı gördük konuştuk
Tasarım muhakkak yaptırın derim :49:

programı bilmiyorum ama photoshop değil her doktorda yok bu uygulama 3 boyutlu her açıdan gördüm burnumu
Özelllikle yan profilden aynısı çıktı önden de aynısı sayılır daha çok yeni 20 günlük şişlikler inince aynısı olur sanırım :) :3::10:
Memnunum :)

canım burun ucu derken burun delikleri felanmı cünki benim komple yapıldı ve burun deliklerimde büyüktü onlarda ufaltıldı fotolarım var gerci bakabilirsinde tam anlayamadım cünki burun uc kısmı cokmu büyük bunumu diyorsun

Merhabalar, siteye yeni üye olduğum için fotolarını göremiyorum. doktorun kimdi? ben de araştırıyorum bu aralar. ne kadar çok doktor gezersem o kadar aklım karışıyor. Doktor seçiminde ne önerebilirsin?

Back
X