- 9 Şubat 2011
- 199
- 13
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kime oldun cnm ??bide acıkmı kapalımıydı amelıyatınnBenim kemik kısmı hiç ellenmedi sayılır burun ucum çok etliydi burun ucum daraltıldı :)
Alttan bakınca karemsi bi görüntüm vardı şimdi üçgenimsi oldu fazla etli kısmı gitti ki daha 3 hafta dolmadı bile.. :) henüz şiş ama belli oluyor fark tabiki![]()
anladım cnm benımde kemer ve burun delıklerınde küçülme işlemı yapılcak doktorum kapalı dedı fakat ben arastırıyorum kapalı amelıyatta burun ucuna mudahale yok denılıyor kafam karıstı ondan dolayı sordum tşk ederımSağlık problemi de vardı burnumda sinüzlerim fln da alındı açık oldum ben :)
Ankara artplast diye bi klinik var Orhan Murat Özdemire ameliyat oldum
2 yıl önce de kuzenim göğüs estetiği olmuştu memnun kalmıştı ordan irtibata geçtim bende :)![]()
canım burun ucu derken burun delikleri felanmı cünki benim komple yapıldı ve burun deliklerimde büyüktü onlarda ufaltıldı fotolarım var gerci bakabilirsinde tam anlayamadım cünki burun uc kısmı cokmu büyük bunumu diyorsun