- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
- Konu Sahibi birsporcukizi
-
Merhaba bende 9 gun once estetik oldum.dun alcim alindi.burnumun ucu cok kalkik ve havada geliyor.acaba duzelir mi?psikolojim bozuldu.lutfen yardim edin.Benimde ayni sekildeydi ne kadar burun guzel olsada insanin gozune basta tuhaf geliyor zamanla alisirsin hem daha cok yeni zaman gectikce daha muntazam oluyor
Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 16. Günüm. Bantlar bugün alındı. Bu kalkıklık iner mi? Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi ne kadar sürede iniyor nasıl bir değişiklik oluyor...
Peki o kalkik goruntu ne zamana duzeliyor?yani kalkiklik ne zaman iniyor acaba??Tabiki iniyor oyle kalmiyor iciniz rahat olsun iniyor ama zaman aliyor daha hersey cok yeni tam seklini 1 yilda aldi benim ki kimi zaman sisiyor ucu top gibi kimi zaman odemlerden dolayi tumsek var gibi oluyor yani sekilden sekle giriyor bastan bilinmesi lazim iyilesme sureci oyle hemen olmuyor 1 yila kadar anca oturuyor moral bozmak icin cok erken daha ne sekillere girecek korkmayin duzeliyor
Teşekkür ederim eski burnum uzundu şimdi böyle kısa bir burun görünce suratım da tuhaf geliyorBence çok hoş ve kibar olmuş
Ben de yakında olacam burnum oldukça uzun keşke böyle olsa benim de küçğk ve şirinTeşekkür ederim eski burnum uzundu şimdi böyle kısa bir burun görünce suratım da tuhaf geliyor
Benim de 20.günüm bitti. İlk başta acayip kalkıktı. Ağladım filan bayağı.Peki o kalkik goruntu ne zamana duzeliyor?yani kalkiklik ne zaman iniyor acaba??
Eski sima yüz yapısı geliyor mu peki yoksa hep böyle değişik birisi gibi mi oluyorsunuzBenim de 20.günüm bitti. İlk başta acayip kalkıktı. Ağladım filan bayağı.Bence bu kişiden kişiye değişir ama daha acayip yeniyiz. Burnunuz çok güzel olacak ben de. Şu anda da gayet güzel ama 16.gün de bir şey belli olmaz. Ben de korkudan çok araştırdım bu konuları. Millet sonradan daha da düşmesin diye dua ediyormuş, biz de öyle olacağız bir zaman sonra.
Benim sadece kemer alındı ama büyük bir kemer değildi ve bugün işe geri döndüm. Kimse ameliyat olduğumu bile anlamadı.Eski sima yüz yapısı geliyor mu peki yoksa hep böyle değişik birisi gibi mi oluyorsunuz
Yüz ifaden değişti mi çokHerkes güle güle kullan diyor çok beğendiler okula başladım bugün herkesin gözü üzerimde anlamıyor bilmeyenler
Ben bantla geldim okula bantı çıkarınca başkası gibi duruyorumYüz ifaden değişti mi çok
Hayır canım ben şiş diyorum kimse anlamıyoe yanaklarına üst dudağına bişey yaptırdın mı falan demeye başladılar ortaya çıkınca gören dokrırumu soruyorYüz ifaden değişti mi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?