Burun ucu kalkıklğı (resimli)

birsporcukizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
273
67
48
Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 16. Günüm. Bantlar bugün alındı. Bu kalkıklık iner mi? Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi ne kadar sürede iniyor nasıl bir değişiklik oluyor...

Eklentiler

• FC26093B-D26A-459F-AED4-DAF5E4D86823.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 848
  • 1D38BE2B-F043-4451-9EE3-8F8FAE7301C1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 766
Cok guzel olmus bayildim valla
Ilk kalkiklik kalmiyor 4 aya kadar iner burnun tam oturmasi kalici ceklinu alip odemlerden kurtulma rahat 1 sene surdu benim suan 1.5 sene oldu
Zamanla burnun siser ucu iri gorunebikir bunlar hep odemden kaynakli nerde kime olduysam ameliyatini cok iyi yapmissin gecmis olsun

Benim suratım ince uzun eski burnumda uzundu. Şimdi kısa top gibi bir burun görünce suratım bir tuhaf geldi
Teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için :)

Benimde ayni sekildeydi ne kadar burun guzel olsada insanin gozune basta tuhaf geliyor zamanla alisirsin hem daha cok yeni zaman gectikce daha muntazam oluyor

Tabiki iniyor oyle kalmiyor iciniz rahat olsun iniyor ama zaman aliyor daha hersey cok yeni tam seklini 1 yilda aldi benim ki kimi zaman sisiyor ucu top gibi kimi zaman odemlerden dolayi tumsek var gibi oluyor yani sekilden sekle giriyor bastan bilinmesi lazim iyilesme sureci oyle hemen olmuyor 1 yila kadar anca oturuyor moral bozmak icin cok erken daha ne sekillere girecek korkmayin duzeliyor

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 16. Günüm. Bantlar bugün alındı. Bu kalkıklık iner mi? Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi ne kadar sürede iniyor nasıl bir değişiklik oluyor...

Öyle kötü duran bi kalkıklığı yok ki güzel gözüküyoo minnak bi burun olmuş darısı başıma /:

Peki o kalkik goruntu ne zamana duzeliyor?yani kalkiklik ne zaman iniyor acaba??

Peki o kalkik goruntu ne zamana duzeliyor?yani kalkiklik ne zaman iniyor acaba??
Benim de 20.günüm bitti. İlk başta acayip kalkıktı. Ağladım filan bayağı. Bence bu kişiden kişiye değişir ama daha acayip yeniyiz. Burnunuz çok güzel olacak ben de. Şu anda da gayet güzel ama 16.gün de bir şey belli olmaz. Ben de korkudan çok araştırdım bu konuları. Millet sonradan daha da düşmesin diye dua ediyormuş, biz de öyle olacağız bir zaman sonra.

Eski sima yüz yapısı geliyor mu peki yoksa hep böyle değişik birisi gibi mi oluyorsunuz

Eski sima yüz yapısı geliyor mu peki yoksa hep böyle değişik birisi gibi mi oluyorsunuz
Benim sadece kemer alındı ama büyük bir kemer değildi ve bugün işe geri döndüm. Kimse ameliyat olduğumu bile anlamadı. Tabii ilk iki hafta avatar gibiydim yüzüm değişti diye ağlıyordum ama şu an eski halim döndü tamamen. Burnum hala ödemli ama ben hariç kimse anlamıyor, çok mutluyum

Herkes güle güle kullan diyor çok beğendiler okula başladım bugün herkesin gözü üzerimde anlamıyor bilmeyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…