Doğru dediniz eski burnumun fotoğrafını koymayı unutmuşum ekleyeyimBurnunuz kısaltılmamışşa çok korkmanıza gerek yok.
Sizinki de inşallah istediginiz gibi olur benim de ameliyattan çıkınca çok daha kalkıktı bu biraz inmiş haliMerhabalar açı değişmiyor ama burun ucu kendini salıyor biraz zaman geçtikçe. Benimki çok çok çok aşırı kalkıktı domuz gibiydim çok az indi ama cidden çok az hala çok mutsuzum. Micheal Jackson diyenini dahi duydum. Ama sizinki gerçekten güzel duruyor. Zamanla da inecektir oturacaktır.
Bence çok yerinde güzel duruyor, güle güle kullanımSizinki de inşallah istediginiz gibi olur benim de ameliyattan çıkınca çok daha kalkıktı bu biraz inmiş hali
Merhaba merak etmeyin 1 sene içinde bayağı iniyor ucu ve doğal bir kalkıklık durur ayrıca burnunuz cok hoş gözüküyor size suan öyle geliyor eski burnunuzla kıyasladıgınız için şişi iner ucu normal güzel bir kalkıklığa sahip oluyor ve küçülüyor burun bayağı ama bunlar rahat 1 seneyi buluyor oturması 3 aydan sonra da ucu normalleşmeye başlıyor15 gün önce burun estetiği oldum.Burnumu önden beğeniyorum.Yandan da hafif bi çıkıntı var. Doktorum fazla deri oldugunu zamanla oturacağını söyledi.Benim sorunum kalkıklığı.Çok kalkık duruyor.Ne kadar inebilir ki en fazla?Tecrübe sahibi varsa yorumlarını beklerimm(
Merhaba ben de 12 gün önce oldum. Burnunuz düşer zamanla. Merak etmeyin. Bu arada burnum dolu gibi. Sürekli serum fizyolojik sıkıyorum. Sizin de öyle mi? Benim deviasyon +estetik oldu.15 gün önce burun estetiği oldum.Burnumu önden beğeniyorum.Yandan da hafif bi çıkıntı var. Doktorum fazla deri oldugunu zamanla oturacağını söyledi.Benim sorunum kalkıklığı.Çok kalkık duruyor.Ne kadar inebilir ki en fazla?Tecrübe sahibi varsa yorumlarını beklerimm(
Benim de öyleydi hala tam açik değil ama biraz nefes alabiliyorummMerhaba ben de 12 gün önce oldum. Burnunuz düşer zamanla. Merak etmeyin. Bu arada burnum dolu gibi. Sürekli serum fizyolojik sıkıyorum. Sizin de öyle mi? Benim deviasyon +estetik oldu.
Çıkıntı ilk güne göre biraz azaldı ama beni rahatsız etmiyor zaten ucunun dusmesini istiyorum insallahÇok düşmez bu burun bence ve o çıkıntı da gitmez. Bazi burunlar pek düşmüyor
Merhaba. Burnunuzu çok kısaltmamış doktor o yüzden bi tık daha düşer burun ucu. Bir de önden delikler gözükmüyor kalkık olmasına rağmen bu da iyi bişey ama burun kökü radiks denen kısma hiç dokunmamış doktor. O açıyı biraz daha iyi yapabilirdi. Alından dümdüz indirmiş burnu. Siz memnunsanız tabi önemli olan o, ben hep o kısma dikkat ettiğim için direkt oraya bakıyorum :)15 gün önce burun estetiği oldum.Burnumu önden beğeniyorum.Yandan da hafif bi çıkıntı var. Doktorum fazla deri oldugunu zamanla oturacağını söyledi.Benim sorunum kalkıklığı.Çok kalkık duruyor.Ne kadar inebilir ki en fazla?Tecrübe sahibi varsa yorumlarını beklerimm(
Ben de o kısımı pek beğenmedim ama begenmeye calışıyorum böyle yaşayacağım mecbur eskisinden iyi buna da şükür diyorumm tek tesellim oewppwpwpwpwMe
Merhaba. Burnunuzu çok kısaltmamış doktor o yüzden bi tık daha düşer burun ucu. Bir de önden delikler gözükmüyor kalkık olmasına rağmen bu da iyi bişey ama burun kökü radiks denen kısma hiç dokunmamış doktor. O açıyı biraz daha iyi yapabilirdi. Alından dümdüz indirmiş burnu. Siz memnunsanız tabi önemli olan o, ben hep o kısma dikkat ettiğim için direkt oraya bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?