Kızlar burun ameliyatı oldum sadece kemerden dolayı hiçbir değişiklik istemedim doktorumdan ama bana bambaşka bir burun yaptı daralttı kaldırdı kısalttı eski yüzüm yok tamamen kötü yönde değişti yüzüm artı olarak yamuldu ve nefes problemim yoktu ameliyattan önce şu an nefes bile zor alıyorum Aranızda revizyon olan veya olacak olan varmı burun ucunu eski haline revizyon ile döndürlermi aşağı yönde düşmesi için . revizyon fiyatları en ucuz 60 bin bunu vereck bi bütçem yok bu yüzden eski doktoruma ameliyat olmak istiyorum ki oda kabul edermi hatasını ikinci bir ameliyat yaparmı bilemiyorum Benimle aynı durumu yaşayan bana fikir verebilecek olan varmı ?.
Sevgili Aleyna, sana geçen yıl başımdan geçen bir olayı anlatayım.2020’de İzmir’de instagramına hayran kaldığım bir doktora ameliyat oldum.Burnum ne yazık ki pek instagramındakiler gibi olmadı.Yandan çok beğendim ama önden hiç beğenmedim.Kusurlu olan bazı yerleri vardı.Kusurları kafama taktım ve sonunda doktoruma dile getirdim.Kıkırdak greftle düzeltmeyi kabul etti ama süreç içinde beni çok oyaladı.Verdiği ilk ameliyat tarihini ameliyat günü bir bahaneyle iptal etti.Yoldan geri döndüm.Tam bir ay yeni tarih vermedi.Sonunda ig’den isim vermeden sitem ettim.Takipleştiğimiz için gördüğü anda mesaj atıp yeni tarih verdi.
Ben burnumun şekli değişsin istemedim.Sadece kusurlar gitsin istedim.Bu sebeple başka dr düşünmedim bile. Zaten ameliyat için çokça masraf etmişim yaptığı hatayı düzeltsin dedim.
Ancak düşünmediğim bir şey daha vardı ki o da ilk ameliyatı kusurlu yapan doktorun ikinci ameliyatı kusursuz yapamayacağı ve dokularımın bu ameliyattan ne kadar zarar göreceğiydi.
Sonuç olarak aynı doktora revizyon yaptırdım ve cehennem gibi bir yıl geçirdim.
Sorunum çözülmedi.Üstüne yenileri eklendi.Hiç şekil değişikliği konuşmadığımız halde şekli,yüksekliği bile değişti. ‘Bak bu burun yine olmadı,daha da kötü oldu ’deyip iyice bozuşmamak için kontrollere de gitmeyip kafamda sorularımla baş başa kaldım. Önümüzdeki ay ilk ameliyatımı olmadan önce fiyatı yüksek diye elediğim iki doktorla revizyon için görüşmem var.İkisi de gelin muayene edip bakalım dediler ama yeni bir ameliyatı uygun görecekler mi bilmiyorum.İkinci başarısızlık daha yıpratıcı oluyor.Üstelik üçüncü ameliyata dr bulmak,bulduklarından birine güvenmek gerçekten zor oluyor.
Bundan sonra daha da sevmeyeceğim şeyler olmasın diye dua ediyorum.
Bu sebeple benim düştüğüm hataya düşmeyip ilk ameliyatında bile istemediğin şeyleri yapan doktorundan ümidini kesmeni öneririm.Hatta instagramına bile bakma ki boş yere canın sıkılmasın. Şikayet var vb yerlere yazarsan muhtemelen yeni ameliyat sözü alırsın ama çok büyük olasılıkla işe yaramaz.Bu şekilde yapılan ameliyattan hayır gelmez.
Böyle durumlarda yapılacak en faydalı şey acele etmeden birikim yapmak ve revizyon konusunda başarılı bir isme gitmek.
Sonrası biraz şansına kalıyor.
Senin için en doğru olan kararı vermen dileğiyle…