şekil değişmez şişlik iner foton var mı cnm 7 gün erken gerçiMrb bayanlar bugun ameliyat olalı 7.günüm yüzümde az şişlik var burnum da alçım yarın alınacak. Seklini henüz görmedim burun ucum şiş haliyle yandan bakınca tuaf gözüküyor bu şekil değişir değil mi ? Yan görüntüsünü beğenmiyordum zaten böyle kalırsa ameliyat olduğuma pişman olurum açıkcası ...
Çekmedim henüz yarın alçı alındıktan sonra çeker koyarımşekil değişmez şişlik iner foton var mı cnm 7 gün erken gerçi
hadi yaa ama bazı arkadaşlar şekli çok değişiyor 6 ayda oturuyor diyor kafam karıştıyorum için gerçekten çok erken ama benim alçı çıktığındaki şekli neyse şu anda da o. sadece şişliği indi.
benim alçılıyken yorum yapamıyordum şeklini göremediğimden alçı çıktı 1. ayım belki şekline alıştı gözüm bilmiyorum yada azda olsa şişlikler gidiyor memnunumMrb bayanlar bugun ameliyat olalı 7.günüm yüzümde az şişlik var burnum da alçım yarın alınacak. Seklini henüz görmedim burun ucum şiş haliyle yandan bakınca tuaf gözüküyor bu şekil değişir değil mi ? Yan görüntüsünü beğenmiyordum zaten böyle kalırsa ameliyat olduğuma pişman olurum açıkcası ...
Boyle alçı çıkar çıkmaz cektikAlçın çıktığında öncesi sonrası foto ekle bakalım belki sen boşa telaşlanıosun
Kavis seklin cok iyi duruyor burun ucunda umarim benimkiside ole durur sali gunu benimkiside cikicak ama bantlar takilicakBoyle alçı çıkar çıkmaz cektik
kavis vermiş daha o kaş arandaki şişler falan inince belirginleşir ucu da gayet iyi görünüyor şişlerin insin bakalımBoyle alçı çıkar çıkmaz cektik
Bence dr unla konuş ben ucunu beğenmedim, hata var ama neBoyle alçı çıkar çıkmaz cektik
Boyle alçı çıkar çıkmaz cektik
Eki Görüntüle 1654104 bu ameliyattan cikinca doktrm cekmis kizlar nasil sizce
eski halini de koyabilir misinEki Görüntüle 1654104 bu ameliyattan cikinca doktrm cekmis kizlar nasil sizce
Gercektenmi banada cok dikmis gibi gelio burnum hokka gibi acaba biraz ucu dusermiki.. susn burnmda tampon ve alci var deliklerim kucuk gozukuor ama bilemedim ben normalde bole bakinca doktorumun cektigi fotoyla suanki gorntumun alakasi yokmus gbi gelio bana.. sanirim tamponlar cikinca ve alci alindktan snra duzelir.Burnunuzun kavisi çok güzel, burun delikleriniz sadece bu fotoğrafsa buyuk görünüyor orda da doku tranvalı zaten yeni dikilmiş normale döner zamanla bence boşuna kendinizi üzmeyin derim ben :)
sanırım doktorun çektiği fotoda da tampon var öyleyse ucu düşer bi nebze bence güzel olmuş şişlerin inince netleşirEki Görüntüle 1654118 buda ameliyata girerkenki son halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?