burun ucu şeklim

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Mrb bayanlar bugun ameliyat olalı 7.günüm yüzümde az şişlik var burnum da alçım yarın alınacak. Seklini henüz görmedim burun ucum şiş haliyle yandan bakınca tuaf gözüküyor bu şekil değişir değil mi ? Yan görüntüsünü beğenmiyordum zaten böyle kalırsa ameliyat olduğuma pişman olurum açıkcası ...

şekil değişmez şişlik iner foton var mı cnm 7 gün erken gerçi

yorum için gerçekten çok erken ama benim alçı çıktığındaki şekli neyse şu anda da o. sadece şişliği indi.

yorum için gerçekten çok erken ama benim alçı çıktığındaki şekli neyse şu anda da o. sadece şişliği indi.
hadi yaa ama bazı arkadaşlar şekli çok değişiyor 6 ayda oturuyor diyor kafam karıştı

benim alçılıyken yorum yapamıyordum şeklini göremediğimden alçı çıktı 1. ayım belki şekline alıştı gözüm bilmiyorum yada azda olsa şişlikler gidiyor memnunum

Alçın çıktığında öncesi sonrası foto ekle bakalım belki sen boşa telaşlanıosun

Merhaba adelia benmde 4. Gunum burun estetigim ve cok kalkik gozukuor suan. Degisir diye dusunuyorum sisliklerin gectikten sonra seklini almasi en az 2 ay diyorlar..

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 514
Bu arada amacım seni üzmek yada kırmak deil , ama sorunuda söylemeliyizki erken davran.. Şimdiden söyle ucu nie böyle die ki sonradan kabullenmemezlik etmesin.. Sorun kaviste yada şekilde deil.. Ucunda.

Boyle alçı çıkar çıkmaz cektik

Bence kaş aranda çok fazla şişlik var. Az mı koydun soğuk su/buz uygulamasını. Benim 12. günüm hala koyuyorum alnıma falan. Burun ucundaki şişlik en geç iner. 2 ay falan belli olmaz. Doktorunuz en iyisini bilir, geçmiş olsun

Burnunuzun kavisi çok güzel, burun delikleriniz sadece bu fotoğrafsa buyuk görünüyor orda da doku tranvalı zaten yeni dikilmiş normale döner zamanla bence boşuna kendinizi üzmeyin derim ben :)
Gercektenmi banada cok dikmis gibi gelio burnum hokka gibi acaba biraz ucu dusermiki.. susn burnmda tampon ve alci var deliklerim kucuk gozukuor ama bilemedim ben normalde bole bakinca doktorumun cektigi fotoyla suanki gorntumun alakasi yokmus gbi gelio bana.. sanirim tamponlar cikinca ve alci alindktan snra duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…