- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
inşallah beğenirsin bana doktor bant taktı çok şişim var diyeKavis seklin cok iyi duruyor burun ucunda umarim benimkiside ole durur sali gunu benimkiside cikicak ama bantlar takilicak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah beğenirsin bana doktor bant taktı çok şişim var diyeKavis seklin cok iyi duruyor burun ucunda umarim benimkiside ole durur sali gunu benimkiside cikicak ama bantlar takilicak
dün söyledim neden böyle kaldı ucu diye burnum olmaması grektiği kadar şişmiş regl ve grip oldum ameliyattan sonra bu sisliği bunlara bağladı ucuda sislik inince sekil oturunca cok güzel olucak dedi bakalım beklicem şuan bant var bantlı güzel duruyo düne göre şişlik indi onuda koyucam birazdanBence dr unla konuş ben ucunu beğenmedim, hata var ama ne
Evet canm sis oldgu belli zaten ozellikle gozlerini bitistigi kidim kavis kismi tamponlarin alinirken acidimi suan cok korkuyorum bende.. ameliyat olmak bisey degilde sonrasi cok tefarruatli ve zahmetli bir surec..inşallah beğenirsin bana doktor bant taktı çok şişim var diye
Böyle içim bi hoş oldu Canım yanmadı ama alçıı sonrası fotomda gözlerim yaşlıydı o yüzden kestim dikiş alırken Canm acıdı birazcık :)Evet canm sis oldgu belli zaten ozellikle gozlerini bitistigi kidim kavis kismi tamponlarin alinirken acidimi suan cok korkuyorum bende.. ameliyat olmak bisey degilde sonrasi cok tefarruatli ve zahmetli bir surec..
Böyle içim bi hoş oldu Canım yanmadı ama alçıı sonrası fotomda gözlerim yaşlıydı o yüzden kestim dikiş alırken Canm acıdı birazcık :)
Kızlar bugüne ait alçıdan sonra bant taktı cuma cıkıcak ben böyle sevdim ya inmiş sanki sisi ?
aldırdınız mı?yaa benim erteleyip duruyorum dikişlerimi 12. günüm hala aldırmadım korkumdan yarın aldırıcam korktum şimdi bak![]()
tesekkur ederim ben bugun bile cok sevdim bantsız da sevicem gibi kavis sekli belli olmaya basladı ödem atıyor vücudumda hissediyorum :) ucuda güzelleşmeye basladışimdiden zarif ve güzel duruyor. ve burun çok değişiyor gerçekten, bant çıkınca özgürlüğüne kavuşup şişiyor bilginiz olsun. korkmayın :) benim moralim çok bozulmuştu ilk bant çıkarıldığında ki bantlı halini çok sevmiştim. 3 hafta oldu ameliyat olalı hızla iniyor ve güzelleşiyor, günden güne farkedersiniz. buradan da kalkık olmuş yorumlarını önemsemeyin, henüz çook erken.![]()
günden güne bi sekli değişiyor valla suan memnunumçok kalkık ve kısa bırakmamışmı burun ucunu..doktorunuz kim
aldırdınız mı?
Canim varmi suanki foton koyabilormisin acabaAldırdım. Hiç canım acımadı. Kremliyordum zaten hep orayı kurumasın diye. Alçım da çıktı tamamen yeni burnuma aşık oldum diyebilirim![]()
Canim varmi suanki foton koyabilormisin acaba
Canim varmi suanki foton koyabilormisin acaba
cok sevindim bende görmek isterim vallaaa :)Aldırdım. Hiç canım acımadı. Kremliyordum zaten hep orayı kurumasın diye. Alçım da çıktı tamamen yeni burnuma aşık oldum diyebilirim![]()
cok sevindim bende görmek isterim vallaaa :)
beğendim baya harika :)Sana da atayim mesaj :))
beğendim baya harika :)