burun ucu şeklim

Kavis seklin cok iyi duruyor burun ucunda umarim benimkiside ole durur sali gunu benimkiside cikicak ama bantlar takilicak
inşallah beğenirsin bana doktor bant taktı çok şişim var diye

Bence dr unla konuş ben ucunu beğenmedim, hata var ama ne
dün söyledim neden böyle kaldı ucu diye burnum olmaması grektiği kadar şişmiş regl ve grip oldum ameliyattan sonra bu sisliği bunlara bağladı ucuda sislik inince sekil oturunca cok güzel olucak dedi bakalım beklicem şuan bant var bantlı güzel duruyo düne göre şişlik indi onuda koyucam birazdan :D

inşallah beğenirsin bana doktor bant taktı çok şişim var diye
Evet canm sis oldgu belli zaten ozellikle gozlerini bitistigi kidim kavis kismi tamponlarin alinirken acidimi suan cok korkuyorum bende.. ameliyat olmak bisey degilde sonrasi cok tefarruatli ve zahmetli bir surec..

Kızlar bugüne ait alçıdan sonra bant taktı cuma cıkıcak ben böyle sevdim ya inmiş sanki sisi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 250
Evet canm sis oldgu belli zaten ozellikle gozlerini bitistigi kidim kavis kismi tamponlarin alinirken acidimi suan cok korkuyorum bende.. ameliyat olmak bisey degilde sonrasi cok tefarruatli ve zahmetli bir surec..
Böyle içim bi hoş oldu Canım yanmadı ama alçıı sonrası fotomda gözlerim yaşlıydı o yüzden kestim dikiş alırken Canm acıdı birazcık :)

çok törpülemiş burnunu bence eski haline göre. Ama evet burun ucu iner. Benimki 2. güne göre bile indi öyle deyim gerçi hiç tamponum olmadı benim ama. şuan bir şeyler söylemek için çok erken :)

Böyle içim bi hoş oldu Canım yanmadı ama alçıı sonrası fotomda gözlerim yaşlıydı o yüzden kestim dikiş alırken Canm acıdı birazcık :)

yaa benim erteleyip duruyorum dikişlerimi 12. günüm hala aldırmadım korkumdan yarın aldırıcam korktum şimdi bak :D

çok kalkık ve kısa bırakmamışmı burun ucunu..doktorunuz kim

Kızlar bugüne ait alçıdan sonra bant taktı cuma cıkıcak ben böyle sevdim ya inmiş sanki sisi ?

şimdiden zarif ve güzel duruyor. ve burun çok değişiyor gerçekten, bant çıkınca özgürlüğüne kavuşup şişiyor bilginiz olsun. korkmayın :) benim moralim çok bozulmuştu ilk bant çıkarıldığında ki bantlı halini çok sevmiştim. 3 hafta oldu ameliyat olalı hızla iniyor ve güzelleşiyor, günden güne farkedersiniz. buradan da kalkık olmuş yorumlarını önemsemeyin, henüz çook erken. :KK200:

şimdiden zarif ve güzel duruyor. ve burun çok değişiyor gerçekten, bant çıkınca özgürlüğüne kavuşup şişiyor bilginiz olsun. korkmayın :) benim moralim çok bozulmuştu ilk bant çıkarıldığında ki bantlı halini çok sevmiştim. 3 hafta oldu ameliyat olalı hızla iniyor ve güzelleşiyor, günden güne farkedersiniz. buradan da kalkık olmuş yorumlarını önemsemeyin, henüz çook erken. :KK200:
tesekkur ederim ben bugun bile cok sevdim bantsız da sevicem gibi kavis sekli belli olmaya basladı ödem atıyor vücudumda hissediyorum :) ucuda güzelleşmeye basladı

çok kalkık ve kısa bırakmamışmı burun ucunu..doktorunuz kim
günden güne bi sekli değişiyor valla suan memnunum :D banada baska kısa ve cok kalkık geldi simdi sisler indikce güzellesiyor Evren Helvacı

Aldırdım. Hiç canım acımadı. Kremliyordum zaten hep orayı kurumasın diye. Alçım da çıktı tamamen yeni burnuma aşık oldum diyebilirim :KK70:
cok sevindim bende görmek isterim vallaaa :)

Back
X