- 9 Eylül 2015
- 576
- 174
- 18
Küçük ve güzel olmuşa benziyorEki Görüntüle 1685978 Ikıncı gunde burnum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük ve güzel olmuşa benziyorEki Görüntüle 1685978 Ikıncı gunde burnum:)
Sagol canım,pure vs yedım ıkı gun ama sımdı daha rahatım,ama dıslerımı cok rahat fırcalayamıyorum hala korkudan.2 gün başladım ben yumuşak bir fırça ile fırçalamaya sert şeyler yeme bi süre
Sagol canım,nasıl moral oluyor bu sıtedekı ınsanlarla yazısmakKüçük ve güzel olmuşa benziyor
Gördükmü canım burnunu hiç resim ekledinmi merak ettimYamuklugu disinda hrrsey guzel :) bir ay oldu
Alçı çıktığında çok güzeldi sonra tümsek oluştu benimkinde bence şişlikten kusurlar tam görülmüyor şişi indikçe ortaya çıkıyorburnun şekli pek değişmiyo alçı cıktıgında sadece şiş oluyo biraz daha şişliği iniyo şekli normalleşiyo ama ana hatları değişmiyo :)
evet o da olabilir. benim de sol kanatta hafif çökme varAlçı çıktığında çok güzeldi sonra tümsek oluştu benimkinde bence şişlikten kusurlar tam görülmüyor şişi indikçe ortaya çıkıyor
evet o da olabilir. benim de sol kanatta hafif çökme var
Şimdiki halin nasıl baya bi fark etti mi ?bugun 26.günüm ve burnum harika![]()
sordum kusursuz olursa yapay durur suan gayet dogal duruyo dedi. ya oyle asiri degil de kanat kisminda hafif var bazen gozume batiyo olmasa daha iyiydi amaYa çok güzel olmuştu burnunun cidden çökme mi oldu? Doktorunuza sordunuz bu?
Cevabı sizi tatmin ettimi ? Çökme olması doğallık olarak tanımlaması garip olmuş sankisordum kusursuz olursa yapay durur suan gayet dogal duruyo dedi. ya oyle asiri degil de kanat kisminda hafif var bazen gozume batiyo olmasa daha iyiydi ama
Ben çok merak ediyorum ilk halini görmüştüm resim paylaşırsan sevinirimsordum kusursuz olursa yapay durur suan gayet dogal duruyo dedi. ya oyle asiri degil de kanat kisminda hafif var bazen gozume batiyo olmasa daha iyiydi ama