burun ucu şeklim

bugun 26.günüm ve burnum harika :KK70:
Canım geçmiş olsun,memnun olmana sevındım,ılk Günler yanıltıcı oluyor demekki bunu anladım,bende pazartesi olmayı dusunıyorum,resım paylaştığın için çok teşekkürler bende paylasıcam mutlaka,burnum su anda boyle IMG_20151105_193718_edit.webp

Canım geçmiş olsun,memnun olmana sevındım,ılk Günler yanıltıcı oluyor demekki bunu anladım,bende pazartesi olmayı dusunıyorum,resım paylaştığın için çok teşekkürler bende paylasıcam mutlaka,burnum su anda boyleEki Görüntüle 1679044
insallah seninki de cok güzel olur kime olucaksın ameliyat?

insallah seninki de cok güzel olur kime olucaksın ameliyat?
Canım çok teşekkür ederim bugün oldum amelıyatımı Alper Tuncel'e,cok rahat uyandım,hıc agrım yoktu,yaklasık 4 st oldu hafif bir yanma başladı burnumda,ınsallah artmaz.

Eklentiler

• IMG_20151110_183115_edit1_edit.webp
    IMG_20151110_183115_edit1_edit.webp
    7 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar hepinize geçmiş olsun inş hayalinizdeki buruna kavuşursunuz 56. Günüm bugün çok iyiyim 1 aydır çok stresli ve kötü geçti burnumun başladığı yerin sağ tarafında bir tümsek oluşmuştu yine olmadı diye çok üzülüyorum 1 aydır sürekli masaj yaptım bugün gün boyu tümsek çıkmadı umarım bidaha çıkmaz ilk bir ayım iyiydi sonraki çok zor kötü geçti inş sizinkilet stressiz ve hep beğenerek geçer

Çok kötü değilmiş eski burnunda
Evet degıldı aslında,ama ben ucundan rahatsız oluyordum,yas ılerleyıp zayıfladıkca daha belırgın hale geldı,yaslandıkca da senede 1 mm cıvarı uzamaya devam edıyormus,gec kalmadan tedbırımı aldım:)

IMG_20151111_205000_edit_edit.webp Ikıncı gunde burnum:)

Eklentiler

• IMG_20151111_204952_edit_edit.webp
    IMG_20151111_204952_edit_edit.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaslar bırde tecrubelı arkadaslar cevaplayabılır mı acaba?yemek yerken dıkkat ettınız mı ılk gunlerde sert seyler cıgnememeye,bırde ben hafıf hafıf dıslerımı fırcaladım bugun ama korkuyorum dıkıslerıme zarar verıcem dıye.

Arkadaslar bırde tecrubelı arkadaslar cevaplayabılır mı acaba?yemek yerken dıkkat ettınız mı ılk gunlerde sert seyler cıgnememeye,bırde ben hafıf hafıf dıslerımı fırcaladım bugun ama korkuyorum dıkıslerıme zarar verıcem dıye.
2 gün başladım ben yumuşak bir fırça ile fırçalamaya sert şeyler yeme bi süre

Back
X