Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla daha da güzel olcak yeri gelcek bileye kafanı takıcam ertesi gün şahane gelcek şahsen ben öyleyim 51. Günüm ve burnumu seviyorumbugun 26.günüm ve burnum harika![]()
bundan daha güzel halini düsünemiyorum inanın :))Zamanla daha da güzel olcak yeri gelcek bileye kafanı takıcam ertesi gün şahane gelcek şahsen ben öyleyim 51. Günüm ve burnumu seviyorum![]()
Düzelir :)Kizlar sagdan baska soldan baska gorunem burun zamanla oturup duzelirmi 15.gunum
Insallah ya sagol cevabin icin :)Düzelir :)
insallah seninki de cok güzel olur kime olucaksın ameliyat?Canım geçmiş olsun,memnun olmana sevındım,ılk Günler yanıltıcı oluyor demekki bunu anladım,bende pazartesi olmayı dusunıyorum,resım paylaştığın için çok teşekkürler bende paylasıcam mutlaka,burnum su anda boyleEki Görüntüle 1679044
Canım çok teşekkür ederim bugün oldum amelıyatımı Alper Tuncel'e,cok rahat uyandım,hıc agrım yoktu,yaklasık 4 st oldu hafif bir yanma başladı burnumda,ınsallah artmaz.insallah seninki de cok güzel olur kime olucaksın ameliyat?
Çok kötü değilmiş eski burnundaCanım çok teşekkür ederim bugün oldum amelıyatımı Alper Tuncel'e,cok rahat uyandım,hıc agrım yoktu,yaklasık 4 st oldu hafif bir yanma başladı burnumda,ınsallah artmaz.
Kesinlikle düzelir masajın varsa ihmal etmeKizlar sagdan baska soldan baska gorunem burun zamanla oturup duzelirmi 15.gunum
Çok güzel olmuş kavisi falan sanki biraz önü kısa kalmış belki şişlikten bilemiyorum yeni halini görmek isterimBoyle alçı çıkar çıkmaz cektik
Evet degıldı aslında,ama ben ucundan rahatsız oluyordum,yas ılerleyıp zayıfladıkca daha belırgın hale geldı,yaslandıkca da senede 1 mm cıvarı uzamaya devam edıyormus,gec kalmadan tedbırımı aldım:)Çok kötü değilmiş eski burnunda
Geçmiş olsun istediğiniz gibi olur inşEvet degıldı aslında,ama ben ucundan rahatsız oluyordum,yas ılerleyıp zayıfladıkca daha belırgın hale geldı,yaslandıkca da senede 1 mm cıvarı uzamaya devam edıyormus,gec kalmadan tedbırımı aldım:)
2 gün başladım ben yumuşak bir fırça ile fırçalamaya sert şeyler yeme bi süreArkadaslar bırde tecrubelı arkadaslar cevaplayabılır mı acaba?yemek yerken dıkkat ettınız mı ılk gunlerde sert seyler cıgnememeye,bırde ben hafıf hafıf dıslerımı fırcaladım bugun ama korkuyorum dıkıslerıme zarar verıcem dıye.
Birazdaha genişliyor burun yukarı ittirilirse bende öyle oldu ama belli olmuyor bilebir şey merak ediyorum burun-dudak orantınız değişmiyor mu?