burun ucu sertligiii yardimm .:(

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar ameliyatimin 50 kusuruncu gunu.burun ucum tas gibi.bu sizce şişlikmi.yoksa sertlik sislik demek degilmi.sertlik neden olur.

Melis Selamlar,

Beklemenizde fayda var, bazen yumuşama 3. aydan sonra baslar.

Sevgiyle, sağlıkla..

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
Yanitiniz icin tesekkur ederim.zamanla yumusayacagindan suphem yok ...merak ettigim konu bu sertligin sebebinin ne oldugu idi...sislikten mi ,yoksa sebebi baska bir sey mi?..

Yanitiniz icin tesekkur ederim.zamanla yumusayacagindan suphem yok ...merak ettigim konu bu sertligin sebebinin ne oldugu idi...sislikten mi ,yoksa sebebi baska bir sey mi?..

Sevgili Melis,

Bu durum doktorunuzun kullandığı teknik ve sizin yapiniza bağlıdır. Belki doktorunuz burun ucunu yükseltmek için bir kıkırdak parçası koydu...Bunu size en iyi doktorunuz söyleyecektir..

Haklisiniz evet doktorum burnumu yukseltti.sebep bu olabilir.kendisine soracagim konuyu.tesekkur ederim.

Selam kızlar ben ameliyat olalı yaklaşık 4 ay olacak ama burun ucum hala şiş ve sert ve henüz daha normal yapısına sahip değil.
zaten en geç burun ucu iyileşiyor,oda yaklaşık 1 seneyi bulabiliyor diyorlar. Doktorum da aynı şeyi söylüyor çevremde daha önce ameliyat olanlarda.

Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ve burnumun ucu hala şiş... en geç inen yer burun ucu arkadaşlar, çok sinir bozucu bir durum

Emin olunuz ilk zamanlarda hep bi tatminsizik yaşayan arkadaşlar var .Bence acele etmeyşn bende aşırı sertlik hissinden rahatsızlık duyuyordum zamanla hersey ortadan kalktı :) Sadece sabredin ve güzelliği görün derim

Canım ya, benim de moralim çok bozuk bugün. Sanki burnum daha bi büyüdü alçım çıktıktan sonra. Halbuki alçı çıktığında görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. ağlamak üzereyim. Yine büyük yine büyük, bu büyük burunla yaşamaya mahkum muyum ben?

Sevgili Figen,

Burun ameliyatından sonra iyileşme dönemi 6 aydır. Bu süreç içinde burun iyice oturarak en net halini alır. İlk evrelerdeki şişlik ve arzu edilmeyen görüntüler sizi endişelendirmesin. Aklınızdaki soruları mutlaka ameliyat olduğunuz doktorunuzla paylaşın. Çünkü yüzünüzün merkezine bir operasyon yaptırmışsınız. Bütün yüz ifadesini etkileyecek bir işlem bu..

Sevgiyle kalın.

Cevabınız için teşekkür ederim. Doktorum beklemem gerektiğini söylüyor tabi ki. 6 ay bekleyip öyle değerlendiricez demek ki :)

Kizlar ameliyatimin 50 kusuruncu gunu.burun ucum tas gibi.bu sizce şişlikmi.yoksa sertlik sislik demek degilmi.sertlik neden olur.

benimde hala sert canım sıkıntı yapma yumuşacık olacak bıkac aya kadar işte burun böyle uzun surede ıyıleşiyor dusunsene okadar cok darbe alıyor oyuzden cok gec ıyıleşiyor burun ucu en son ınecek sabret

Benim burnum 4 aya gecti ameliyyat olali. Burun ucu sertlik yumusamaya basladi sanirim 6 aya yumusacik olucak. Sizde endise etmeyin.

Merhaba Tayfun Doktor. Ben de ayni soruyu merak ediyorum. Burun ucu sertliyim gittikce burun ucumda kuculurmu acaba? Yolda bu sertlik sislik deyilmidir? :/ Bence doktorum bana kikirdak falan koymadi. Cunki ameliiyat oncesi bana dediki senin burnunun genel hali cok guzel. Sadece burun kemiyinde olusan kemeri azacik alicam ve azicikda ucunu diklestirecem dedi. Kemer eyriliyide bende ufacikdi kimse fark bile etmiyor simdi bir deyisiklik oldugunu.

Ben simdiki burun ucumdan memnunun sislik indikce deyismesini istemiyorum. ( Sislik indikce burun ucu kalkikligi da iniyormus diyorlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…