Kizlar ameliyatimin 50 kusuruncu gunu.burun ucum tas gibi.bu sizce şişlikmi.yoksa sertlik sislik demek degilmi.sertlik neden olur.
Yanitiniz icin tesekkur ederim.zamanla yumusayacagindan suphem yok ...merak ettigim konu bu sertligin sebebinin ne oldugu idi...sislikten mi ,yoksa sebebi baska bir sey mi?..Melis Selamlar,
Beklemenizde fayda var, bazen yumuşama 3. aydan sonra baslar.
Sevgiyle, sağlıkla..
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
Yanitiniz icin tesekkur ederim.zamanla yumusayacagindan suphem yok ...merak ettigim konu bu sertligin sebebinin ne oldugu idi...sislikten mi ,yoksa sebebi baska bir sey mi?..
Haklisiniz evet doktorum burnumu yukseltti.sebep bu olabilir.kendisine soracagim konuyu.tesekkur ederim.Sevgili Melis,
Bu durum doktorunuzun kullandığı teknik ve sizin yapiniza bağlıdır. Belki doktorunuz burun ucunu yükseltmek için bir kıkırdak parçası koydu...Bunu size en iyi doktorunuz söyleyecektir..
Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ve burnumun ucu hala şiş... en geç inen yer burun ucu arkadaşlar, çok sinir bozucu bir durum
bu nedir yaaaa...
1 sene sürmesin ne olurrrrrrrr
hergün burnumu kontrol ediyorumhep aynı (((
ucu kocaman tombiş....değişmiyor...
en fazla 6 ay beklerim.... olmadı bir daha olurum...
oturdu, oturmadı diye ömrüm bu burnu beklemeklemi geçecek...
hiçççç beklemem valla...gelmişim kç yaşıma.... giden gün ömrümden gidiyor...
bu burna en fazla 6 ay daha dayanabilirim
Canım ya, benim de moralim çok bozuk bugün. Sanki burnum daha bi büyüdü alçım çıktıktan sonra. Halbuki alçı çıktığında görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. ağlamak üzereyim. Yine büyük yine büyük, bu büyük burunla yaşamaya mahkum muyum ben?
Sevgili Figen,
Burun ameliyatından sonra iyileşme dönemi 6 aydır. Bu süreç içinde burun iyice oturarak en net halini alır. İlk evrelerdeki şişlik ve arzu edilmeyen görüntüler sizi endişelendirmesin. Aklınızdaki soruları mutlaka ameliyat olduğunuz doktorunuzla paylaşın. Çünkü yüzünüzün merkezine bir operasyon yaptırmışsınız. Bütün yüz ifadesini etkileyecek bir işlem bu..
Sevgiyle kalın.
Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ve burnumun ucu hala şiş... en geç inen yer burun ucu arkadaşlar, çok sinir bozucu bir durum
Kizlar ameliyatimin 50 kusuruncu gunu.burun ucum tas gibi.bu sizce şişlikmi.yoksa sertlik sislik demek degilmi.sertlik neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?