- 5 Şubat 2018
- 47
- 7
- 6
- 35
- Konu Sahibi creaturetgc
-
Önden sanki Harry Potter filminde o ismi anilmayan büyücü gibiyim . Ama merak ediyorum geçici mi yoksa bu şekilde mi kalicak. Bu tip şekil alan oldu mu ?Onden garip duruyor biraz
Profilden iyi
Eski burnum yok orda günlere göre burun yapım o . İşte 10. Gün 16. Gün gibi değişiyor sürekliEski burnunuz muydu o şok oldum çok güzelmiş beden oldunuz. Doktor aşırı kalkık yapmıs amelşyat sonrası iner elbet ama çok inecek gibi değil. Bir de çok mu daraltma işlemi yapnıs.
Bence şişlikten. Kanatlar değil ama uç kısmı çok şiş, o yüzden garip bir görüntü oluşmuş. Burun ucu şişlikleri en uzun sürede inen şişlik. 1, 3 ve 6. ayda resim çekip aradaki farka bakın. 6. ayı bekleyin hala bariz biçimde kanatlardan büyükse doktorunuza söyleyin. Kortizonlu iğne de yapabilir ama daha çok zamanı var.Önden sanki Harry Potter filminde o ismi anilmayan büyücü gibiyim . Ama merak ediyorum geçici mi yoksa bu şekilde mi kalicak. Bu tip şekil alan oldu mu ?
Yatarken bir burun var o çok güzel görünüyordu. O sandım bi an korktum :)Eski burnum yok orda günlere göre burun yapım o . İşte 10. Gün 16. Gün gibi değişiyor sürekli
en son attığınız fotoğrafta normal gözüküyor herhangi bir sivrilik yok gibi, belki şişlikler iyice inince tam olarak burnun şekli ortaya çıkacaktır.Son hali
Her gün düzenli foto çekiyorum açıkçası . Haklısınız doktoru arayıp rahatsız etmiyorum , kesinlikle zaman gerekli hatta şuan o asimetrik görüntü gidiyor. doktorda zaman önemli demisti .Gökalp dizdara ameliyat oldum ben İstanbul'da .C creaturetgc canım geçmiş olsun öncelikle. Güzellikle ve sağlıkla kullan. Burun 1 senede şekilden şekile giriyor. Karar verme şimdilik :) ve kafana takma. İkide bir fotoğraf çekme. İnsan kafayı yiyor kendimden biliyorum
Doktorun kimdi acaba? Burnun kötü durmuyor bu arada. Dediğim gibi bekle :)
Burun ucun inicek sivri değil ödemelerde dedi ama yan kanatlar geniş kalmış dedi onun için bir operasyon yapacagini söyledi ameliyata dahil bir operasyon burnu görmek istedim dedi şuan yapılabilir dedi .istediğim gibi olmuş diyecek ne diyecek ki aaa fazla sivriltmişim bunu diyemez ya. bence fazla sivrileştirmiş. zamanla şişlikler oturunca bu kadar göze batmayada bilir tabi. şişliktende oluyor olabilir bu görüntü yapmanız gereken biraz daha beklemek 1 seneye yakında sürebilir bu süreç.
haklısın ben olsam bende çok korkardım acaba başka bir doktora mı danışsan kanat diye yanlış birşey yapmasın... ilk seferde niye başaramamış... hani istediği gibi olmuştu. canım inince kötü görünmeyedebilir gerek kalmaz belki operasyona tekrar... hem 1 senede oturucak ben olsam 2. operasyon için bekler bu süreçtede başka bir doktorun fikrini alırdım.Burun ucun inicek sivri değil ödemelerde dedi ama yan kanatlar geniş kalmış dedi onun için bir operasyon yapacagini söyledi ameliyata dahil bir operasyon burnu görmek istedim dedi şuan yapılabilir dedi .Biraz korktum acikcasi
Biraz inmeye başladı aslında hala az da olsa umudum var . Şuan bu şekilde görünüyor kanatlar sorunmandal burun deformitesi oluşmuş. Ben de yaşadım bu sorunu. Üzülerek söylüyorum şişler indikçe burun daha da garip görünmeye başlıyor. Benm öyle oldu. Revizyonla düzeltildi fakat devam eden başka sıkıntılarım var maalesef. sağlıklı nefes alabiliyorsanız burnunuzu öyle sevin derim. Bu işler tekrar çok çok zor. İyi sonuçlar almak ondan daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?