He fiyat solemedim pardon 9 bin ama yuzun sonucta git gorus derim kafan rahat olsun uyarsa sana yaptirirsin he begenmessen baska doktor bakarsin
Bir burun icin 9bin nedir allah askina ucmus bunlar. Ya daha makul fiyatlarda birsürü doktor var. Sirf adı var diye biton para döken insan var
hakkaten yaa 9bin nedir sırf uc için... arkadasım medılıfe ta ısmı olmayan bı doktora 2.500e yaptrdı kemıgı kırıldı onun super oldu.benım de sorunum ucunda. bulsam onu da ıyı yapan uygun fiyatlı olurum. isme takılmıyorumm
fuat yük mü canım?? nekadara yaptı.bi de sadece uc yapıyormu bazıları sadece uc yapmıoooo
Arkadaslar 1aydir araştırıyorum. Burda adi gecen doktorlarla görüştüm. Hepsi 8000den baslio.mesela emre ilhan burun ucu.yapmiyormus.cok savma geldi.bana ee.sorun sadece ucundaysa napicaksin? Para tuzağı resmen yaaa. Daha makul 3bin4bin fiyat aralığında guzel burun ucu ve kanatlari yapabilen doktor tavsiyeniz varmi???
Tatlım adı geçen doktorların çoğu medyatik oldukları için fiyat 2 hatta 3 katına çıkabiliyor.Doktorun çok tanınmış olması değil titri önemli mesleğinde başarısı önemli..Benim doktorum albay doktorluktan emekli amerikadan eğitimli KBB uzmanı şuan incirli ethicada görev yapıyor ve hastane kampanya yapmış 2500 tl. Benim 11. günüm bandajlarım açılmadığı için fotoğraf yüklemiyorum ama ben de en çok burun ucundaki o kocaman şişlikten korkuyordum ama tam iyileşmemesine rağmen şuanki halinden bile çok memnunum.görüşmende fayda var
haklısın canım. adı ne doktorun peki :) ama korkuyorum da deneme tahtası olmaktan:))
Ay pardon yazmamışmıyımKbb uzmanı Tamer Köse..İçine sinmesi doktoruna güvenmen çok önemli.Benim şansım ilk görüştüğüm doktora güvenmem oldu bu sayede kafamı karıştırmamış oldum sen de tamam budur demeden yatma o masaya çünkü gerçekten önemli bir karar
kesınlıklee zaten cok kararsız bır ınsanım içime sınmesi lazım :) cok tesekkurler.buara foto atarsan sevınırım. ben de 21 martta düşünüyorum amlıyat.ozamana kadar karar verip olmam lazım :S
şimdiden hayırlısı olsun canım az vaktin kalmış bide ameliyat tarihini al son 2 gün geçmek bilmez heyecandançarşamba günü bandajlarım çıkıyor sonra atıcam fotoğraf..
Arkadaslar 1aydir araştırıyorum. Burda adi gecen doktorlarla görüştüm. Hepsi 8000den baslio.mesela emre ilhan burun ucu.yapmiyormus.cok savma geldi.bana ee.sorun sadece ucundaysa napicaksin? Para tuzağı resmen yaaa. Daha makul 3bin4bin fiyat aralığında guzel burun ucu ve kanatlari yapabilen doktor tavsiyeniz varmi???
gercekten guzel olmus gecmis olsun
Ay pardon yazmamışmıyımKbb uzmanı Tamer Köse..İçine sinmesi doktoruna güvenmen çok önemli.Benim şansım ilk görüştüğüm doktora güvenmem oldu bu sayede kafamı karıştırmamış oldum sen de tamam budur demeden yatma o masaya çünkü gerçekten önemli bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?