Burun ucu ve burun kanatlarında en başarılı doktorlar! !!!

Her reklami döneni iyi doktor sanmayin bence ben
Dr. Selcuk kuyubasina oldum.. 3 Gün önce daha alcilaril cikmadi burnumun ucu okadar guzel olmuski insanlar soru alciyla bu kadar yakistirmissa dr bey acaba alcisiz nasil..
Onu bir ararstir.. gercekten ameliyatmi oldum gripmi bilemedim..
Fiyatida uygun bence

yeni halinden memnun musun cnm bana çok fazla yapay geldi burnun şiştiği içinmi burun ucun yukarda yoksa en son hali bumu?

Tabi memnenum cnm burda 20 gunluk falandi suan 1 aylik evet hala sisler var ama bukadar yukarda degil ucu ben bayiliyorum kucuklugune ve kalkikligina :)

Ben sırf burun ucumdaki bozukluk yüzünden emre beye ameliyat oldum. revizyondu benimki daha önce baska doktora ameliyat olmustum ama sadece burun ucundaki sarkma vs giderilmesi gerekiyordu profilden hiç sıkıntım yoktu ama tekrar tekrar ameliyat olmak istemediğimden normal ameliyat parasını gözden çıkarmıştım fakat emre bey makinasıyla fotomu bi çekti burun kemiğimdeki pütürler dengesizlikler ve aşırı ince olduğu ortaya çıktı emre bey işini baştan sona en küçük ayrıntısına kadar yapmak istiyor yok sadece şurasını burun ucunu halledeyim geçeyim demiyor yoksa ben yine aynı parayı verecektim emre beye ama o işin kolayına kaçmadı revizyon olduğu için kaburgamdan kıkırdak alıp kemik kısmındaki pütürleri de giderdi. eğer para tuzağı olacak bi durum olsaydı emre bey işini uzatmaz burun ucumu yapıp yollar yine aynı parayı alırdı. Emre bey burna bütün bakıyor ve haklı da bence

Canım Tamer beyden bahsedıyrsun sanırımmm bende kendıını amelıyat olacagım suan arastıryrum kendısını burun fotograflarını gorme sansım varmı ellı yorumu dolduramadıgımdan ozl mesaj atamıyrum sanaa

merhaba Tamer köseye mi oldunuz ameliyatınızı

Ercan Demiray'a oldum kemiğime verdiği kavis şahane ama burun ucum düşük. Keşke olmasaydım ameliyat.

canım doktorun tamer veymi bende ona oldum 2. Haftam memnun musun nasıl oldun

canım sen de tamer beye olmuştun demi nasıl şu an memnunmusun benim bandajlarım duruyor daha henüz çok şiş

bende tamer beye olmaya karar verdim. senelerce bekledikten sonra olacağım inşallah. ama hala tam olarak ne istediğimi bilmiyorum :S

SAKIN VE SAKIN
DR TAMER KÖSEYE AMELİYAT OLMAYIN SAKINNN!!!
BEN İKİ DEFA OLDUM BİR TANIĞIM DA AYNI ŞEKİLDE ADAM YAPTIĞI HİÇ BİR SORUNU KABULENMİYOR AMELİYATLAR TOPLAN BİR SAAT SÜRÜYOR ANINDA OLDYU BİTTİYE GETİRİYIR TÜM BURUNLARI AYNI YAPIYOR HEMEN HEMEN YADA HİÖ DOKUNMUYOR YADA DOKUNDUĞUNDA PERİŞAN EDİYOR LÜTFENN GİDİN BAŞKA DOKTOR BAKIN O ONUN O GÜLEN YÜZÜNE ALDANMAYIN AMELİYATTAN SONRA O GÜLEN YÜZÜ GERİ GETİRMİYOR ESKİ BURNU LÜTFEN PARANIZI GEÇİN BURNUNUZA YAZIK

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

Barış çakıra mi ameliyat oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…