Tatlım adı geçen doktorların çoğu medyatik oldukları için fiyat 2 hatta 3 katına çıkabiliyor.Doktorun çok tanınmış olması değil titri önemli mesleğinde başarısı önemli..Benim doktorum albay doktorluktan emekli amerikadan eğitimli KBB uzmanı şuan incirli ethicada görev yapıyor ve hastane kampanya yapmış 2500 tl. Benim 11. günüm bandajlarım açılmadığı için fotoğraf yüklemiyorum ama ben de en çok burun ucundaki o kocaman şişlikten korkuyordum ama tam iyileşmemesine rağmen şuanki halinden bile çok memnunum.görüşmende fayda var[/QUOTE
Tamer Bey'e mi ameliyat oldunuz ?
fuat yük mü canım?? nekadara yaptı.bi de sadece uc yapıyormu bazıları sadece uc yapmıoooo
yeni halinden memnun musun cnm bana çok fazla yapay geldiburnun şiştiği içinmi burun ucun yukarda yoksa en son hali bumu?
Arkadaslar 1aydir araştırıyorum. Burda adi gecen doktorlarla görüştüm. Hepsi 8000den baslio.mesela emre ilhan burun ucu.yapmiyormus.cok savma geldi.bana ee.sorun sadece ucundaysa napicaksin? Para tuzağı resmen yaaa. Daha makul 3bin4bin fiyat aralığında guzel burun ucu ve kanatlari yapabilen doktor tavsiyeniz varmi???
Canım Tamer beyden bahsedıyrsun sanırımmm bende kendıını amelıyat olacagım suan arastıryrum kendısını burun fotograflarını gorme sansım varmı ellı yorumu dolduramadıgımdan ozl mesaj atamıyrum sanaaTatlım adı geçen doktorların çoğu medyatik oldukları için fiyat 2 hatta 3 katına çıkabiliyor.Doktorun çok tanınmış olması değil titri önemli mesleğinde başarısı önemli..Benim doktorum albay doktorluktan emekli amerikadan eğitimli KBB uzmanı şuan incirli ethicada görev yapıyor ve hastane kampanya yapmış 2500 tl. Benim 11. günüm bandajlarım açılmadığı için fotoğraf yüklemiyorum ama ben de en çok burun ucundaki o kocaman şişlikten korkuyordum ama tam iyileşmemesine rağmen şuanki halinden bile çok memnunum.görüşmende fayda var
merhaba Tamer köseye mi oldunuz ameliyatınızıAy pardon yazmamışmıyımKbb uzmanı Tamer Köse..İçine sinmesi doktoruna güvenmen çok önemli.Benim şansım ilk görüştüğüm doktora güvenmem oldu bu sayede kafamı karıştırmamış oldum sen de tamam budur demeden yatma o masaya çünkü gerçekten önemli bir karar
albümünzde fotoğraf varsa görmek istiyorumşimdiden hayırlısı olsun canım az vaktin kalmış bide ameliyat tarihini al son 2 gün geçmek bilmez heyecandançarşamba günü bandajlarım çıkıyor sonra atıcam fotoğraf..
canım doktorun tamer veymi bende ona oldum 2. Haftam memnun musun nasıl oldunTatlım adı geçen doktorların çoğu medyatik oldukları için fiyat 2 hatta 3 katına çıkabiliyor.Doktorun çok tanınmış olması değil titri önemli mesleğinde başarısı önemli..Benim doktorum albay doktorluktan emekli amerikadan eğitimli KBB uzmanı şuan incirli ethicada görev yapıyor ve hastane kampanya yapmış 2500 tl. Benim 11. günüm bandajlarım açılmadığı için fotoğraf yüklemiyorum ama ben de en çok burun ucundaki o kocaman şişlikten korkuyordum ama tam iyileşmemesine rağmen şuanki halinden bile çok memnunum.görüşmende fayda var
canım sen de tamer beye olmuştun demi nasıl şu an memnunmusun benim bandajlarım duruyor daha henüz çok şişCanım Tamer beyden bahsedıyrsun sanırımmm bende kendıını amelıyat olacagım suan arastıryrum kendısını burun fotograflarını gorme sansım varmı ellı yorumu dolduramadıgımdan ozl mesaj atamıyrum sanaa
Barış çakıra mi ameliyat oldunuzBen olali 4 gun oluyo doktorum neyden korkuosun die sordu ucundan dedim ucu guzel olsun istiorum dogal..suan belli olmu alcida ama bana guven veren tek doktor baris cakir tavsiye ederim biraz takip et oku arastir burun ucunu en iyi yapan doktorlardan biridir
Fotoğrafta kaç günlük/ haftalık.gercekten guzel olmus gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?