• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu yamukluğu

kokina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar burun ucum yamuktu diye kendi doktoruma lokal anestezi ile tekrar ameliyat oldum ama hala çok yamuk görüyorum ne yapmalıyım bunu yaşayan var mı ya da önerisi olan. Fotoğrafta size de çok yamuk geliyo mu yoksa ben mi abartıyorum

Son düzenleme:
EFFCC62F-4954-4A4E-8E0E-3E58CC979791.webp

Birincide kısmen evet ama ikincisi gayet başarılı duruyor

Açı ve ışığa göre de değişiyo sanırım tekrar düzelttirmeli miyim ve düzelir mi bu çözümü var mı
8C7BE101-973C-40FB-BD61-3E2C6CF18298.webp

Gerçek olduğunu düşünmüyorum derken ne demek istediğinizi anlamadım ucum yamuk değil mi yani

Burnun yüzüne çok yakışmış tekrar bir ameliyatin ne olacağı belli olmaz. İnce bir burnun var önden ne güzel . Sorun şu yüz asimetrin var. Bir çok insan da vardır bu. Yani burun yan kıkırdakların genişliği farklı . Burun delikleri mesafesi aynı şekilde farklı. Belki doktor kemiği daha güzel düzeltebilse ki bazen mümkün olmuyor. Ya da burun kanatlarına da işlem yapsaydı belki değişirdi . Ama genel olarak burun kemigin önce doktorun çok işlem yapma lüksü de yok aslında. Çok işlem yapsa nefesin sıkıntıya düşerdi. Bence elletme sonuçtan emin olamayız daha kötü de olabilir. Kolumella düşük biraz ondan size öyle geliyor. Güzel destek yok. Benimde düşük mesela.

Evet yüzüm gerçekten çok asimetrik burun kanatlarımın uzunluğu da farklı ama ben bunu ucu yamuk diye burun kanatlarım farklı gözüküyo sanıyodum. Kanatlar farklı diye mi ucu yamuk gözüküyo sizce? Bu hali çok kötü değil mi peki insanlar yüzüme bakınca direkt burun ucu yamukluğumu görüyo diye düşünüyorum hep. Kolumella kısmım önden hiç estetik olamış gibi duruyor neden bu kadar uç bıraktı onu da anlamadım yandan güzel ama önden ucu çok

Son düzenleme:
Benim dikkatimi çekmedi bence hiç gerek yok. Kendi burnumda aynı şekil yamukluk var ama şişlikten dolayı benim dikkatimi çok çekiyor sizde öyle bir sorun yok. Bence gayet hoş görünüyor ve doğal görünmüş. Ameliyat olmuş demezdim.

Öyle mi diyosunuz ya benim gözüme inanılmaz batıyor bi de düzeltsin diye masaya yattım düzetme olmadı resmen hayat kırıklığı. Ameliyat olmuş demezdim iyi bi şey mi kötü bi şey mi bilmiyorum sizce bu iyi bi şey mi

C84287B7-C12A-4274-991A-BED31230549A.webp

Ayfonda kamerayı yansıt özelliğini açtığımda da böyle çıkıyo

Kuruntu mu yapıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum burun ucumdan dolayı lütfen gerçek yorumlarınızla beni yönlendirir misiniz

Canım nence rahatsız edici hiçbir şey yok. Samimi söylüyorum bunu.

Öyle mi diyosunuz ya bana kanatlarımın farkı ve burun ucu eğriliğim aşırı fazla geliyo bu düşünceden kurtaramıyorum kendimi sürekli içim yanıyo

Burnunuz yüzünüze yakışıyor kibar olmuş

Böyle yorumlar geldiğine inanamıyorum resmen burnuma o kadar takılmıştım ki özellikle bi deliğim büyük ve ucu yamuk diye çok kötü olduğunu düşünüyodum :(

Böyle yorumlar geldiğine inanamıyorum resmen burnuma o kadar takılmıştım ki özellikle bi deliğim büyük ve ucu yamuk diye çok kötü olduğunu düşünüyodum :(
canım herkes iyi demiş ki bencede iyi asimetri olacak o kadar gayet güzel duruyor burnun ama sen inatla inanmamışsın yorumlara şimdi biri evet kötü yamuk dese ne olacak ona inanacaksın değilmi emin ol iyi diyenlerde doğru söylüyor kimse seni tanımaz etmez niye yalan söylesinler

O kadar haklısınız ki sanırım tramvam tetiklendiği için kendimi iyi göremiyorum beğenilmesine şaşırıyorum bu yüzden

Back
X