• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu yamukluğu

O kadar haklısınız ki sanırım tramvam tetiklendiği için kendimi iyi göremiyorum beğenilmesine şaşırıyorum bu yüzden

Normal doğal bi burun gibi duruyor kimse estetik demez bu burna yüzüne yakışan zarif bi burnu var derler sizin taktığınız şeyi ben inceleyince anladım ama biz bile onu ilk bakışta algılamıyoruz kaldı ki çevrede yüze genel bakılıyor asla belirgin olan bir şey yok .Ben revizyon olacağım burnum çok kötü ve artık dizi izlerken bile oyuncularun burnuna bakıyorum , şuan burna takık olduğum halde söylüyorum bunları . Bence burnunuzdaki artılara odaklanın bu ameliyatla eski burnumdan daha iyi mi burnum buna cevabınız evetse küçük şeyleri takmayın.

Yorum yaptığınız için çok çok teşekkür ederim, inanın ben de sizin gibiyim instagramda kimseyi normal izleyemiyorum her gördüğüm kişinin burun ucuna bakıyorum ya da instagramda insanların profiline girip benim gibi burun ucu olan var mı diye inceliyorum haberleri bile normal izleyemiyorum. Psikoloji çok zor bir şey umarım ikimiz de bir an önce bu psikolojiden çıkabiliriz ve kendimizi beğenebiliriz. İnsanın aynada kendini beğenememesi çok kötü bir şey, herkes güzel diyor bu beni inanın çok mutlu etti psijolojimi düzeltebilirsem burnumla mutlu olabileceğime inancım arttık :) sizin burnunuzu görmedim o yüzden yorum yapamıyorum ama umarım revizyona gerek olmadan çözülür sizi mutlu eder

Yorum yaptığınız için çok çok teşekkür ederim, inanın ben de sizin gibiyim instagramda kimseyi normal izleyemiyorum her gördüğüm kişinin burun ucuna bakıyorum ya da instagramda insanların profiline girip benim gibi burun ucu olan var mı diye inceliyorum haberleri bile normal izleyemiyorum. Psikoloji çok zor bir şey umarım ikimiz de bir an önce bu psikolojiden çıkabiliriz ve kendimizi beğenebiliriz. İnsanın aynada kendini beğenememesi çok kötü bir şey, herkes güzel diyor bu beni inanın çok mutlu etti psijolojimi düzeltebilirsem burnumla mutlu olabileceğime inancım arttık :) sizin burnunuzu görmedim o yüzden yorum yapamıyorum ama umarım revizyona gerek olmadan çözülür sizi mutlu eder
benim burnumu da inceleyebilir misiniz acaba ben de bir tık korkuyorum da

Son derece objektif bir yorum yapayım size ozaman. Burun ucunuz yamuk görünüyor. Sebebi de burun kanatlarınızın eşit olmaması. Sol kanat daha geniş. Muhtemelen ameliyat olmadan öncede o taraf daha genişmiş. Bu eşitlenememiş. Revizyon ameliyat için zaten beklemelisiniz bir süre. Aynı hekime revizyon yaptırmayın. Bu kadar...

Burnunuzu o kadar beğendim kiiiii ilk kez estetikli bi burnu beğeniyorum kalkık olmayan ve burun sırtı incecik kalabilen bi burun gerçi dokundurdunuz mu bilmiyorum burun sırtına ama bayıldım sakın elletmeyin revizyonların ne olucağı hiç belli olmuyo yani çok riskli artık psikolojik olarak yıpranan bizlerin yapması gereken bi aşama siz hiç elletmeyin gayet başarılı olmuş

Back
X