Kumralada_01 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2010 Mesajlar 174 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer İzmir 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Kumralada_01 #1 Ya bende sanırım burun ucu düşüklüğü var. Burun deliklerim fazlaca gözüküo ve burun ucum kemikten ayrı. Burun düşüklüğü ameliyatını lokal anesteziyle yapıolarmış ya acaba 18 yaş altına yapıolar mıdır senağlama çok moralimi bozuo bu
Ya bende sanırım burun ucu düşüklüğü var. Burun deliklerim fazlaca gözüküo ve burun ucum kemikten ayrı. Burun düşüklüğü ameliyatını lokal anesteziyle yapıolarmış ya acaba 18 yaş altına yapıolar mıdır senağlama çok moralimi bozuo bu
patatesalatasi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2010 Mesajlar 222 Emoji Skoru 2 Puanlar 0 Yer İstanbul 2 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Kumralada_01 #2 nasıl oluyor ki o yani burun kalkık olunca burun delikleri görünür düşükse görünmezki..17 yas sınırı var diye biliyorum ben..
nasıl oluyor ki o yani burun kalkık olunca burun delikleri görünür düşükse görünmezki..17 yas sınırı var diye biliyorum ben..
Kumralada_01 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2010 Mesajlar 174 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer İzmir 2 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Kumralada_01 #3 önden değil yandan bakınca burun deliklerim fazla gözüküo. bu brun düşmesi sadece ameliyat olduktan sonra mı oluo?
önden değil yandan bakınca burun deliklerim fazla gözüküo. bu brun düşmesi sadece ameliyat olduktan sonra mı oluo?