Burun ucum bir gün öyle bir gün böyle fotoğrafımı yorumlarmısınız?

jurjum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
294
84
28
2gün sonra tam bir ay olucak bazen sivri kalkık bazen ucu top gibi altıda bombe aşağı doğru benim açık tipplasti oldu üç yerinden kesilip açıldı yanlarda iz Kalmadı.. burun ucunda his yok sert bu durum ödemli olduğunumu gösteriyor ? Ayrıca kalkıklığı nasıl ve fotoğraf larda daha farklı çıktığını farkettim bazen çok kötü bazen çok iyi bu ödemden mi kaynaklanıyor gerçekte de makyaj yapınca burun sırtım kalın duruyor kontur uygulanak zorunda hissediyorum ayrıca yüzüme göre uzun duruyor sanki

Burnunuz daha çok yeni 1.aydasınız daha çok degişecek o burun, burun sırtı hala ödemlidir zamanla belirginleşiyor burun kemigi, 8.aydayım hala hergün degişik geliyor. Burnun zamanla yumusar benim öyle oldu 6. Aydan sonra farkediyorsun zaten yumusadıgını kalkıklıgıda bence iyi duruyor 🤗

Burnunuz daha çok yeni 1.aydasınız daha çok degişecek o burun, burun sırtı hala ödemlidir zamanla belirginleşiyor burun kemigi, 8.aydayım hala hergün degişik geliyor. Burnun zamanla yumusar benim öyle oldu 6. Aydan sonra farkediyorsun zaten yumusadıgını kalkıklıgıda bence iyi duruyor 🤗
Şöyle birşey var ben sadece ucundan oldum ama ameliyat sonrası alnıma kadar acıyordu orayıda biraz törpülemiş sanırım elledi dr ve fazla ödem kalmamış dedi uc kısmıda iner değilmi küçülür anlamında çeker kendini

Şöyle birşey var ben sadece ucundan oldum ama ameliyat sonrası alnıma kadar acıyordu orayıda biraz törpülemiş sanırım elledi dr ve fazla ödem kalmamış dedi uc kısmıda iner değilmi küçülür anlamında çeker kendini
Anladım,
İllaki çeker bence işlem görmüş sonuçta bi ödem vardır 😊

Back
X