Kızlar ameliyat olalı 7 hafta oldu. Burun ucumun düz olmasını istediğim halde çok kalkık oldu. Doktorum ineceğini söylüyor. Kalın derili olduğu için şiş olduğunu söylüyor. Eski haline göre memnunum ama insanlar çok kalkık aşırı kalkık bu ne yaaa fln diye tepkiler veriyor. Çok moralim bozuk. Ağlamaklı oluyorum aynaya baktıkça.
7. Haftada kalkık olup da inen var mı ? Gören duyan yaşayan. İner mi sizce?
Dolgu mu? Nereye dolgu yapılmalı. Ben tam tersi inmesini istiyorumHafif bir dolgu yaptirsaniz bu ortadan kalkar.
Dolgu yapıldığında inecek iste. burun hafif bir çukur var ya burun sirtinda. Oraya dolgu yapilirsa o çukur görüntüsü gider. Ve kalkik gibi durmaz.Dolgu mu? Nereye dolgu. Ben inmesini istiyorum
Ya neden moral bozuyorsunuz. Lütfen ameliyat olanlar hakkında daha yapıcı bir üslup kullanalım. Konuya gelince o kalkiklik iner diyor herkes. Biraz bekleyin. Belki de yüzünüze yakıştı. Siz alisamadinizEvet çok kalkık pek iyi durmamış
Çok tatlısınız :) ben de bi afalladım okuyunca ama çevremde de böyle bikaç tepki aldığım için alıştım sanırım. İnş dediğiniz gibi olurYa neden moral bozuyorsunuz. Lütfen ameliyat olanlar hakkında daha yapıcı bir üslup kullanalım. Konuya gelince o kalkiklik iner diyor herkes. Biraz bekleyin. Belki de yüzünüze yakıştı. Siz alisamadiniz
Illaki iniyor meraj etme.hafizasi olan tek organ.eski haline gelmek icin cabalicak:) ben de oldum 2 kez ayni dr a.hala ucu inik kaldr dediydim .7 hafta az degil ama belki az daha inebilirKızlar ameliyat olalı 7 hafta oldu. Burun ucumun düz olmasını istediğim halde çok kalkık oldu. Doktorum ineceğini söylüyor. Kalın derili olduğu için şiş olduğunu söylüyor. Eski haline göre memnunum ama insanlar çok kalkık aşırı kalkık bu ne yaaa fln diye tepkiler veriyor. Çok moralim bozuk. Ağlamaklı oluyorum aynaya baktıkça.
Kalkık çok hoş durmuş...Ben yakistırdım..siz tepki verenlere "ben kalkik olsun istedim, ama maalesef zamanla inecekmis" diyin bence. Bir daha kalkik olmus diyemezler sizin istediginizi dusunup bir sey diyemezler.ki zaten biraz inecekKızlar ameliyat olalı 7 hafta oldu. Burun ucumun düz olmasını istediğim halde çok kalkık oldu. Doktorum ineceğini söylüyor. Kalın derili olduğu için şiş olduğunu söylüyor. Eski haline göre memnunum ama insanlar çok kalkık aşırı kalkık bu ne yaaa fln diye tepkiler veriyor. Çok moralim bozuk. Ağlamaklı oluyorum aynaya baktıkça.
Çok haklısınız. Benim endişe ettiğimi anladıkça tepkiler iyice abartı haline geliyor. Çok teşekkür ederim:)Kalkık çok hoş durmuş...Ben yakistırdım..siz tepki verenlere "ben kalkik olsun istedim, ama maalesef zamanla inecekmis" diyin bence. Bir daha kalkik olmus diyemezler sizin istediginizi dusunup bir sey diyemezler.ki zaten biraz inecek
Çok teşekkürlerBence burun ucu zamanla inecektir. Kendinize dert etmeyin, güzel olmuş burnunuz. Geçmiş olsun
Aldığım en güzel tepki olabilir:)) teşekkürler.ben beğendim açıkçası bu halinde de bir şey gormedim, duzelecektir cok bir sey vars da lütfen icinizi ferah tutun hoş gorunuyor kendinizi sevin su aniyi akşamlar
Aslında tamamen düz olmasını istemiştim. Erkek burnuna yakın olsun demiştim. Sonuç bu.Benim gözlemlediğim kararıyla aylar geçtikçe kalkıklık biraz iniyor ama tamamen düz bir burun olmaz tabii. Bu süreçte sabretmeniz gerekiyor.
Sizin ne kadar zaman sonra indi pekiIllaki iniyor meraj etme.hafizasi olan tek organ.eski haline gelmek icin cabalicak:) ben de oldum 2 kez ayni dr a.hala ucu inik kaldr dediydim .7 hafta az degil ama belki az daha inebilir
İnş iner. Çok sağolunİner iner, çok yeni daha . En az 6ay bekleyin siz farketmeden inicek gündem güne
Burda birbirimizi kandırmak için yorum yapmıyoruz nasıl diye sormuş fikrimi söyledim çok güzel olmuşmu demek lazımdıYa neden moral bozuyorsunuz. Lütfen ameliyat olanlar hakkında daha yapıcı bir üslup kullanalım. Konuya gelince o kalkiklik iner diyor herkes. Biraz bekleyin. Belki de yüzünüze yakıştı. Siz alisamadiniz
Canım bana da herkes çok kalkık çok kavisli diyordu. İki ay oldu. Gözüm mü alıştı bilmiyorum ama eskisi gibi gelmiyor artık. şişlikler indi diye belki de. Biraz daha bekle düşecek normale dönecekÇok tatlısınız :) ben de bi afalladım okuyunca ama çevremde de böyle bikaç tepki aldığım için alıştım sanırım. İnş dediğiniz gibi olur
Senin yorumların çok akıllıca ve rahatlatıcı teşekkürler .Kalkık çok hoş durmuş...Ben yakistırdım..siz tepki verenlere "ben kalkik olsun istedim, ama maalesef zamanla inecekmis" diyin bence. Bir daha kalkik olmus diyemezler sizin istediginizi dusunup bir sey diyemezler.ki zaten biraz inecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?