Burun ucundaki sarkma RESİMLİ

Şuan burun ucun gözükmüyor burun ucu ortaya çıktığı zaman bence az da olsa hafifler bu görüntü zamanla da oturur

Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Bencede tuhaf görünüyor.zamanla geçici bir durumdur belki.

Bende ameliyat sonrası buna benzer daha farklı ama görüntüm olduğunu söyledim ve tüm resimlerimi inceledim . Gün gün . Bu durum bende de 15. Gün gibi olmaya başladı . Neden diye biraz baktım . Burun ucu en son inen kısım bunu herkes biliyor . Kanatlar ise daha önce iniyor ve kanatlar inince burun ucu ortaya çıkıyor . Bu şekilde üçgen gibi duruyor . Yavaş yavaş inmeye başladı benim 5 gün sonra 1. Ayimi dolduracağım.sende de aynı olabilir bir resimlerini inceleye istersen .

sanki kolumellanı çok aşağıda bırakmış kanallarını kısaltmış kanat çekilmesi gibi görüntü olmuş umarım düzelir gündne güme burın ucu biraz daha düşüyor ama baştan belirtiym

Kizla alaymi ediyonuz? Sekil öyle kalcak benimde önden düsük ucu bekledim 10 ay oldu ucu kalkmadi sis duruyor
Alay niye edelim arkadaş sordu cevap verdik özgürce ama biraz farklı geldi bana umarım istediği gibi olur benm çevremded var estetik olan ama daha farklılardı

Öncelikle geçmiş olsun. Felaket tellâlı gibi olmak istemem ama maalesef bu şekil çok fazla düzelmez, sadece bu şeklin küçük hâlini düşünün ödem inince burun ucu küçülür ama şekli aynı kalır içe doğru düzelip yok olmaz yani
Benim burnumun ucu sizinki gibi düşüktü ilk ameliyatımda doktor sadece burnu yukarı doğru kaldırdı ucu öyle kaldı dediğiniz gibi yandan bakınca ucu çok fazla belli olmuyordu ama karşıdan bakınca ucu bariz belliydi zamanla düzelmiyor da ne yazık ki ikinci ameliyatımda doktorum ucunu düzeltti çok şükür bir de en önemli nokta ameliyattan sonra sakın ucuna dokunmayın doktorum ucunun sadece dikişlerle tuttuğunu deformasyona açık olduğunu söylemişti.

Öncelikle geçmiş olsun. Felaket tellâlı gibi olmak istemem ama maalesef bu şekil çok fazla düzelmez, sadece bu şeklin küçük hâlini düşünün ödem inince burun ucu küçülür ama şekli aynı kalır içe doğru düzelip yok olmaz yani
Benim burnumun ucu sizinki gibi düşüktü ilk ameliyatımda doktor sadece burnu yukarı doğru kaldırdı ucu öyle kaldı dediğiniz gibi yandan bakınca ucu çok fazla belli olmuyordu ama karşıdan bakınca ucu bariz belliydi zamanla düzelmiyor da ne yazık ki ikinci ameliyatımda doktorum ucunu düzeltti çok şükür bir de en önemli nokta ameliyattan sonra sakın ucuna dokunmayın doktorum ucunun sadece dikişlerle tuttuğunu deformasyona açık olduğunu söylemişti.
Yaa gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayım artık geçmezse 6 ay sonra bende ikinci ameliyatı olcam :(

sanki kolumellanı çok aşağıda bırakmış kanallarını kısaltmış kanat çekilmesi gibi görüntü olmuş umarım düzelir gündne güme burın ucu biraz daha düşüyor ama baştan belirtiym
Ya biraz san olsa ödemler geçince toplansa yeter bu görüntüsü beni çok rahatsız ediyor

Şu an böyle kızlar :(

Eklentiler

• 62E8647D-3449-461B-8F79-644F0B77AF35.webp
    62E8647D-3449-461B-8F79-644F0B77AF35.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 509
  • 15660DE7-8055-4843-A53B-A434E42A4309.webp
    15660DE7-8055-4843-A53B-A434E42A4309.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 495
canım gerçekçi olmak lazım burnun başarısız olduğu bariz ortada göz çar nizam var kim bu doktor ya nasıl acemice yapılmış devlet hastanesinde mi koşun özelde mi doktorun kim

Back
X