Burun ucunu kaldırtan yanlardan daralttıran burun deliklerini küçükten varmı

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
35
3 ay önce burun kemerim düzeltildi ucuna dokunulmadı ama ben ucunun büyük ve geniş olduğunu düşünüyorum o yüzden hafif kaldırıp daralttırcam.
Sadece burun ucu estetiği olan varmı
Özellikle delikleri küçülttüren
Şişlikler ne kadar sürdü tampon alçı koyuldumu acaba?

Benim yanlar genişti, burun ucu geniş ve düşüktü. Sırt yanları inceltildi , burun kanatları daraltıldı ve ucu kaldırıldı :)) çok ufak bir burnum olmadı ama ben seviyorum :))

Benim yanlar genişti, burun ucu geniş ve düşüktü. Sırt yanları inceltildi , burun kanatları daraltıldı ve ucu kaldırıldı :)) çok ufak bir burnum olmadı ama ben seviyorum :))
Yüz ifadenizde değişiklik oldumu tampon kullanıldımı şişlikleriniz ne zaman indi acaba
Bu arada geçmiş olsun darısı başıma

Yüz ifadenizde değişiklik oldumu tampon kullanıldımı şişlikleriniz ne zaman indi acaba
Bu arada geçmiş olsun darısı başıma

Sağolun :)
Ama benim ki sadece burun ucu estetiği değildi, yanlış bilgilendirmeyeyim şimdi. Komple girişildi bana :)
Yüz ifademde değişim olmadı, daha hoş bir görüntü oldu sadece. Tampon kullanıldı. Benim cilt tipim ortaydı , epey morarmış ve şişmiştim ama hemen toparladı kısa sürede çok şükür. Dr demişti zaten senin çabuk toparlayacak diye.

Başka ne estetiği oldunuz tavsiye edeceğiniz bişey varmı acaba
Hazır genel anestezi almışken yaptırıyım diyorum dudaklarım ince mesela ama cesaret edemedim açıkçası
Yüzü en çok güzelleştiren sizce ne estetiği?

Başka ne estetiği oldunuz tavsiye edeceğiniz bişey varmı acaba
Hazır genel anestezi almışken yaptırıyım diyorum dudaklarım ince mesela ama cesaret edemedim açıkçası
Yüzü en çok güzelleştiren sizce ne estetiği?
Yüzü en çok güzel gösteren yüzdeki orandir. Alın çene ve burun dogru oranda olan insanlar çok guzel olurlar. Yüzü şurası burası çok güzel gösterir diye tek bir şey yok. Bütünüyle beraber güzellik katar.
Çene gerideyse burun ne kadar kucultulurse kucultulsun yine öne dogru uzun görünür. Alın gerideyse yüz basık görünür. Genel hatlarıyla bu şekilde. Detaylarda ise dudak göz elmacık kemikleri yüz şekline göre kendi içinde oranları güzellik konusunda belirleyici olur.

Back
X