Burun üstü temizliği

Shio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
312
182
18
Kızlar bu burun üstündeki bantların bıraktığı yapışkanları nasıl temizlediniz?temizleme köpüğü,tonik,gülsuyu denedim ama hala kaldı biraz🙄doktorda bastırmadan temizle dediği için basit bir yolu var mı bilmek istiyorum?birde bu aldığımız okyanus suyu spreyi bana 1 hafta anca gidiyor bu gidişle batarım bu burun iyileşene kadar😂daha önce ameliyat olmuştum ama bu bantlar nasıl çıkmıştı hiç hatırlamıyorum ilginç bir şekilde.o zaman doktor burun yıkama kiti vermişti spreyde yoktu.

Kızlar bu burun üstündeki bantların bıraktığı yapışkanları nasıl temizlediniz?temizleme köpüğü,tonik,gülsuyu denedim ama hala kaldı biraz🙄doktorda bastırmadan temizle dediği için basit bir yolu var mı bilmek istiyorum?birde bu aldığımız okyanus suyu spreyi bana 1 hafta anca gidiyor bu gidişle batarım bu burun iyileşene kadar😂daha önce ameliyat olmuştum ama bu bantlar nasıl çıkmıştı hiç hatırlamıyorum ilginç bir şekilde.o zaman doktor burun yıkama kiti vermişti spreyde yoktu.
Ben de çıkaramadım o yapiskanlari ya güneş kremi sürüyorum bu sefer o yapışıyor beyaz beyaz kaldı burnum. Bir de korkuyorum bir şey olacak diye :( okyanus suyu da cidden çok pahali

Hafif hafif sil ve suyla yıka, burun temizliği için özelden yazayim

Ben de çıkaramadım o yapiskanlari ya güneş kremi sürüyorum bu sefer o yapışıyor beyaz beyaz kaldı burnum. Bir de korkuyorum bir şey olacak diye :KK43: okyanus suyu da cidden çok pahali
Bende çıkaramadım şapka takıyorum dışarı çıkınca mecburen güneş kremi kullanmıyorum zaten sadece doktor kontrolü için çıktım haftaya işe dönücem ama masa başı bir iş o yüzden yine dışarı çıkmam gidip gelmek hariç.güneş kreminden birşey olacağını sanmıyorum ama cildin oturması için iyi bakmamız gerekiyormuş.okyanus suyuda gerçekten ocak söndürür ya.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım çünkü ilk başlarda dokunmaya korkuyordum. 2 hafta içinde gitti yapışkanlar. İlk 1 hafta yukarıya doğru hareketlerle 2. Hafta hafif dairesel hareketlerle ovaladım ama hiç bastırmadım. Ilık su ve yağ bazlı temizleyici işe yarıyor bence.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım çünkü ilk başlarda dokunmaya korkuyordum. 2 hafta içinde gitti yapışkanlar. İlk 1 hafta yukarıya doğru hareketlerle 2. Hafta hafif dairesel hareketlerle ovaladım ama hiç bastırmadım. Ilık su ve yağ bazlı temizleyici işe yarıyor bence.
Önerdiğiniz marka var mı acaba yağ bazlı temizleyici için?

Önerdiğiniz marka var mı acaba yağ bazlı temizleyici için?
Ben cosmed kullanıyorum bir sorun yaşamadım 2. Şişemi sipariş verdim. Büyük ve yoğun kıvamlı olduğu için jellere göre daha uzun süre gidiyor o yüzden parasına çok takılmayın derim.

Ben cosmed kullanıyorum bir sorun yaşamadım 2. Şişemi sipariş verdim. Büyük ve yoğun kıvamlı olduğu için jellere göre daha uzun süre gidiyor o yüzden parasına çok takılmayın derim.
Teşekkürler ben alıp deneyeceğim bunu.Yok bu fiyata takılmam bende yıllardır seboreik dermatit var malesef sürekli kullanmak zorunda olduğum ürünlerden dolayı pahalı ürünlere alışığım☹️

Teşekkürler ben alıp deneyeceğim bunu.Yok bu fiyata takılmam bende yıllardır seboreik dermatit var malesef sürekli kullanmak zorunda olduğum ürünlerden dolayı pahalı ürünlere alışığım☹️
Bence beğenirsiniz en olmadı duşta vücudunuza kullanırsınız yumuşacık yapıyor cildi

Bende ameliyattan sonra aynı sorunu yaşadım. Ben her duştan sonra çok ince tanecikli peelingle ovaladım 2-3 günde çıktı

Back
X